Inspirerte julesesongen deg til å lage noe vakkert til å dekorere huset ditt? Men kanskje du allerede har laget din egen adventskalender, krans til inngangsdøren eller dekorasjon til vinduskarmen og peishyllen, og nå vil du prøve noe annet? Les deretter denne artikkelen! Her finner du 5 enkle håndarbeidsinstruksjoner til jul som kan hjelpe deg med å lage vakre juletrepynt selv.

Håndverksinstruksjoner til jul: dekorative stjerner

Tinker julestjerne selv

Håndverksinstruksjoner for julens originale julestjerne

Lag instruksjoner til jul, gjør stjerner av papir selv

Juletrepynt papirstjerne

Håndverksinstruksjoner for julefargede stjerner laget av papir

Håndverksinstruksjoner for julfargede papirstjerner

farget papir julestjerner DIY

Håndverksinstruksjoner for julestjerne laget av musikkpapir

Håndverksinstruksjoner for original julestjerne i papir

Lag instruksjoner til jul, lag papirstjerner selv

Tror du juletreet ditt trenger nye baller og pynt? Følg en av våre instruksjoner for jul for å lage unike juletredekorasjoner! Ideene som presenteres her er enkle å lage selv, slik at barna dine også kan delta. For eksempel kan du jobbe sammen for å lage spektakulære stjerner av papir. For dette trenger du farget metallfolie (for eksempel rødt eller gull), et glass, kulepenn, saks, lim og tråd. Legg først glasset på folien og omgir det med pennen. Skjær deretter ut de oppnådde sirklene (tallet tilsvarer stjernenes). Ta en sirkel og brett den i to tre ganger til du får et trekantet stykke. Den skal deretter kuttes slik at en rombe opprettes (for dette formålet bør du bruke saks til å forme et annet symmetrisk punkt motsatt punktet i trekanten). Det gjenstår bare å åpne biten for å se resultatet! Med tråd og lim kan du henge den ferdige stjernen på juletreet.

Håndverksinstruksjoner til jul: Engler laget av papir

Engler fra musikkpapir lager håndverksinstruksjoner til jul

Lag instruksjoner for interessante papirengler i julen

Lag din egen juletrepynt av papir

Håndverksinstruksjoner for små engler i jul laget av papir

Lag DIY -ideer for julepapirengler med barna

Håndverksinstruksjoner for julepapirkransengler

Lag lageanvisninger for julekvillingengler selv

DIY quilling engel

Lag instruksjoner til jul, lag dine egne små engler av papir

Håndverksinstruksjoner for jule fine engelfigurer laget av papir

En annen original håndverkside som du kan prøve selv er å lage quilling -engler. Du har kanskje hørt om quilling – det er en original håndverksteknikk som innebærer bruk av rullede papirstrimler. Alt du trenger for å lage søte små quilling -engler er saks, tannpirkere, lim, quillingpapir og en grønnsaksholder. Pakk papirstrimlene for englens kropp og vinger over grønnsaksholderen. Lim disse på toppen og la limet tørke godt. Pakk deretter flere papirstrimler over en tannpirker til den resulterende platen er stor nok for hodet ditt. Hodet limes deretter på kroppen. For å lage krøller for engelen din, ta papirstrimler på fem til fire centimeter lange. Disse skal også rulles over en tannpirker og deretter limes på hodet. fullstendig!

Lag juletrepynt av filt

Håndverksinstruksjoner til juletre laget av filt

Følte grantrær selv lage håndarbeidsinstruksjoner til jul

Håndverksinstruksjoner til juletreballer laget av filt

Håndverksinstruksjoner for julegaver laget av filt

Følte snømenn selv lage håndverksinstruksjoner til jul

Håndverksinstruksjoner for juleenglefigurer laget av filt

Men vakker juletrepynt kan også lages av andre materialer – for eksempel filt. Du kan finne mange håndverksinstruksjoner til jul med filt på nettet, fordi det er et billig materiale som er lett å jobbe med. Du kan lage et juletre selv av lag med filt veldig enkelt: alt du trenger å gjøre er å kutte ut stjerneformede biter i forskjellige størrelser fra grønn filt, stable dem oppå hverandre og deretter lime eller sy de enkelte lagene sammen. Det som fortsatt mangler er et firkantet, brunt filtstykke til bagasjerommet, en stjerne til “toppen” og et bånd for å henge det opp. Du kan også lage vakre juletrekuler og morsomme figurer av filt – for eksempel engler, snømenn og søte ugler eller pingviner. Fargerike små “gaver” laget av filt kan også gi juletreet ditt et originalt utseende. Bare la fantasien løpe løpsk! Du kan finne vakre ideer om juletre smykker her.

Utforming med kongler

Håndverksinstruksjoner til jul opprinnelig dekorerte furukegler

Håndverksinstruksjoner for jule morsom ugle

Julepyntideer kongler

Julepynt med kongler

Lage instruksjoner for jul dekorere furuskegler med glitter

Elsker du håndverk med naturlige materialer? Da har vi en god idé bare for deg – håndverk med kongler! De opprinnelig dekorerte furuskeglene er rett og slett perfekte som juletrepynt. Samle furukegler i forskjellige størrelser og bruk forskjellige neglelakkfarger for å gjøre dem til ekte kunstverk! Furukeglene kan også dekoreres med perler eller rhinestones – for dette formålet trenger du bare spesiallim for tre.

Julepynt laget av saltdeig

DIY juletrepynt fra nødvendige deigsmaterialer

Lage instruksjoner for jul forberede saltdeig

Lag instruksjoner for jul kutt ut figurer fra salt deig

DIY -figurer laget av saltdeig, lage instruksjoner til jul

Lag instruksjoner for julebakstfigurer fra saltdeig i ovnen

Lag instruksjoner for julefarging av saltdeig

Lag instruksjoner for julepynt figurer laget av salt deig med maling

Lag instruksjoner til jul for å lage tall fra saltdeig til å henge opp

Håndverksinstruksjoner for juletrepynt av juldeig

Spektakulær julepynt kan også lages av saltdeig. Du trenger følgende materialer: to kopper mel, en kopp salt, en kopp vann, kjevle, kakeskærer, pensel, akrylmaling, solid tape og dekorative steiner etter eget valg. Se bildeguiden ovenfor for inspirasjon!