Halloween dekorasjon blodig lys med negler

Halloween kommer om noen måneder, og du vil lage flotte dekorasjoner til festivalen? Da er du her! I dette innlegget viser vi deg hvordan du kan lage flotte Halloween -dekorasjoner med lys og lykter selv. Forhåpentligvis vil du hente inspirasjon fra våre håndverksideer!

Lyktene og lysene som Halloween -dekorasjoner for en mystisk atmosfære

Lag lysestaker av dekorative gresskar

Lag lanterner av murkrukker

Halloween dekorasjon lysestake gresskar

Halloween dekorasjon som arrangerer blodige lys

Lag hull i tomme blikkbokser, tinker med lykt

Halloween dekorative lykter laget av blikkbokser

originale lykter DIY Halloween dekorasjon

Halloween dekorasjon kule papirlykter

Lag Halloween -dekorasjoner med washi -tape

Halloween dekorasjon blodig lys med negler

originale lykter hjemmelaget Halloween dekorasjon

Til Halloween lager folk tradisjonelt jack-o-lanterner for å dekorere leiligheten eller terrassen. Men hvis du ikke vil begrense deg selv, kan du lage vakre lanterner av konserveringsglass eller dekorere lys. De glitrende flammene skaper en mystisk atmosfære, og det gjør lys og lykter til den perfekte Halloween -dekorasjonen – spesielt hvis du arrangerer en fest.

Å lage Halloween -lanterner er faktisk super raskt og enkelt – du kan bruke gratis maler fra nettet. En veldig enkel idé, for eksempel, er å stikke den trykte malen inne i en syltetøyglass og tegne motivet på utsiden med en svart permanent tusj. Hvis du ønsker det, kan du krydre glasset med litt fargespray. Til slutt tenner du et telys og plasserer det inne i glasset. fullstendig!

Halloween dekorasjon – tinkerlykter

Lag en lanterne instruksjoner selv

Bruk Halloween dekorative lanterner tinker maler

Lag Halloween dekorasjonslykter selv

Men det er også mange andre måter å lage kule lanterner til Halloween. For eksempel kan du først overføre designet fra malen til svart papp og klippe det ut. Dekk deretter glasset med bakepapir på alle sider, og fest til slutt utskjæringsmotivet til det. Bakepapiret sørger for at lyset dempes litt og ser enda mer mystisk ut. Hvis du bruker telys, anbefaler vi at du tepper utsiden av syltetøyglasset med papir for å unngå brannfare. En annen variant er å bruke eventyrlys.

Lag flaggermuslykt selv: Instruksjoner

Tinker lantern mal bruk flaggermus

Lag en lykt Spred serviettlimet på glasset

Halloween dekorasjon flaggermuslykt serviettlim

Dekorer flaggermuslykt med sløyfe

Flaggermuslykt med Licherterkette

Flaggermuslykt flott utseende

Halloween dekorasjon kul flaggermuslykt

Vår neste håndverkside er for en flaggermuslykt som ser veldig bra ut. Se først etter en passende flaggermusmal på nettet. Klipp ut designet og overfør det til svart papp. Klipp deretter ut flaggermusfiguren igjen og lim den på innsiden av glasset med dobbeltsidig lim. Dekk glassets ytterside med serviettlim og la det tørke ut i omtrent et minutt. I mellomtiden tar du et lommetørkle og skiller hvert lag – alt du trenger er et tynt lag. Legg dette på glasset og smør det igjen med serviettlim. Pass på at lommetørkleet ikke rives. La deretter limet tørke helt ut. Deretter kan du pakke et fint deco-tape rundt glassets kant og fikse det igjen med dobbeltsidig tape. Til slutt setter du en LED -lyskjede i hvilken som helst farge i glasset, og du er ferdig!

Kule mamma -lykter

Halloween dekorasjon lanterner mumier

originale mumier lanterner silkepapir

Til Halloween kan du også lage originale mamma -lanterner selv. For dette formålet bør du smøre syltetøyglasset med flytende lim og deretter pakke det inn med bandasje. Etter at limet har tørket, kan du også feste noen googly -øyne og små dekorative edderkopper. Legg til slutt et tent telys i glasset. Allerede ferdig!

Lag halloweenpynt – krydder lys

Hvordan male lys

Spice Halloween dekorasjonslys

Blodige lys arrangerer Halloween -dekorasjoner

dekorere blodige lys med negler

DIY blodig stearinlys Halloween dekorasjon

Halloween dekorasjon blodig stearinlys instruksjoner

DIY blodig lys instruksjoner

Halloween dekorasjon tinker blodig lys

blodig lysformede materialer

blodig lys lage trinn for trinn

DIY blodig lys håndverk instruksjoner

Halloween dekorasjon med lys og lykter

Det er også en god idé å dekorere lys til festivalen. Du kan ganske enkelt krydre den med litt washi -tape og ordne den på salongbordet eller kaminhyllen. Noen hobbybutikker har også spesielle lysmaling som du kan bruke til å male lysene. Du kan også bruke maler og først overføre motivet til lyset med en nål.

Du kan også designe et “blodig” lys veldig enkelt. For dette trenger du ett eller flere hvite lys for å dekorere og et rødt lys. Tenn det røde lyset og vent til det dannes flytende voks. Drypp det forsiktig på det hvite lyset slik at det renner ned dråpe for dråpe. Gjenta til du er rundt lyset hennes og la voksen tørke ut. Fullstendig! Du kan se hvordan det “blodige” lyset ser ut på bildene ovenfor.

her Du vil også finne instruksjoner for å lage vakre papirlykter til Halloween.