flotte vindusbilder skaper påske

Vil du bringe en munter atmosfære inn i dine fire vegger? I dette innlegget tilbyr vi deg å lage fascinerende vårvindusdekorasjoner! Du kan realisere ideene våre med barna dine – så moroa vil utvilsomt bli dobbelt så stor! Vi håper du liker forslagene våre, og vi håper du liker å lese dem!

Vårvinduepynt: det er morsomt å lage!

Tinker blomster med barn vindu bilde

Vindusbildedesign blomsterpapir

Påske dekorere vindu

Vindusdekorasjon vårhåndavtrykk barn

flotte vindusbilder skaper påske

Våren er en festlig tid – været blir varmt og hele naturen våkner. Vinteren er allerede over, alle vårfestivaler kommer, så vel som den fantastiske mai måned – så hvorfor ikke skape en festlig atmosfære i ditt eget hjem? Hvis du også er fascinert av ideen, kan du prøve våre håndverksforslag! Ideene til vårvindusdekorasjoner som du finner her kan realiseres med bare noen få materialer og er super enkle å etterligne. De ferdige dekorasjonene ser virkelig vakre ut – bare ta en titt på bildene våre for å se det selv! Med de muntre vindusbildene kan du ikke bare skape en koselig og innbydende atmosfære hjemme, men også imponere gjestene dine.

Vårt første forslag er å lage en fargerik eng av blomster på vindusrutene med barna dine. Alt du trenger for dette formålet er konstruksjonspapir i forskjellige farger, brette sugerør, blyant, lim, saks og muligens noen få maler. La de små kutte ut favorittblomstene fra papiret og lag et flott vindusbilde sammen. Du finner detaljerte instruksjoner for denne ideen her.

Vindusdekorasjonsdesign vår med blomster

stilig krans av kunstige blomster vindu

Vindusdekor vårblomster lim vindusrute

Dekorasjonsideer vindu friske vårblomster

Vindusdekorasjon våren DIY vindusbilder med barn

Garland av kunstige blomster DIY

Garland av tørkede blomster vindu

Blomster er virkelig den perfekte vårvindusdekorasjonen! De friske er ikke egnet for dette formålet fordi de raskt mister skjønnheten, men kunstige blomster kan gjøres til fascinerende kranser. Du kan også beholde denne dekorasjonen neste år. Fordelen med kransene er at de ikke trenger å limes til vindusrutene – så du slipper å rydde opp etter at du har fjernet dekorasjonen. I stedet for kunstige kan du også bruke tørkede vårblomster. Og hvis du har litt mer tid, kan du til og med prøve å brette origami blomster med barna! En annen idé er å ordne vakre buketter selv og plassere vasene på vinduskarmen – denne typen dekorasjon er enkel, men like imponerende som de tidligere forslagene.

Lag fascinerende vindusbilder

DIY sommerfugler laget av notepapir

Vindusdekorasjon sommerfugler

Vindusdekorasjon sommerfugler musikkpapir

Lag dine egne vårvindusdekorasjoner av papir

Garland sommerfugler musikkpapir DIY

Vindusdekorasjon vårkrans av sommerfugler

Vindusdekorasjon våren flotte håndverk ideer sommerfugler

Vindu minimalistisk dekorasjon sommerfugler

Vindusdekorasjon sommerfugler lite papir

Vindusdekor vårfjær minimalistiske papir sommerfugler

originale vindusbilder skaper vår

Dekorasjon idé vindu hjerter små fugler

Blomster er sannsynligvis det vanligste vårmotivet, men du kan også kombinere dem med andre motiver, for eksempel fugler og sommerfugler. Det enkleste alternativet er å kutte dem ut av papir for å lage fascinerende vindusbilder. Du kan finne noen eksempler på dette under bildene våre. La fantasien løpe løpsk!

Mal vindusrutene med barn

Forbered maling selv vindusruter

Vindusdekor vårmaling vindusruter

Tinker vårvindusdekorasjoner med barn

male vindusrutene med barn

Vil du gjøre barna dine lykkelige og har ikke noe imot å rengjøre vinduene grundig etterpå? La så de små male på vindusrutene! Du kan tilberede fargene selv fra mel, vann og matfarging. Gi deretter barna pensler og la dem vise sin kreativitet! Ideen vil være spesielt morsom for småbarn, og de større kan lage veldig interessante bilder. En ting er sikkert: til slutt blir barna fornøyd og vinduene dine blir veldig fargerike. Dekorasjonen trenger ikke å stå lenge, for når melet har tørket ut, er det vanskelig å fjerne. Av denne grunn anbefaler vi deg å rengjøre vindusrutene umiddelbart etter maling – gjerne ved hjelp av barna.

Uvanlig dekorasjon med broderiramme

Vindu dekorasjon våren originalt broderiramme stoff

Dekk broderirammen med stoff

Vindusdekor vårbroderiramme

Broderiramme som henger opp vinduet

Er syingen din hobby? Så har vi en veldig interessant og uvanlig vårdekorasjonside for deg! Alt du trenger er broderirammer i forskjellige størrelser og fargerikt stoff. Vårt forslag er å dekke broderirammene med stoff og henge dem i forskjellige høyder over vinduene. Resultatet ser bare vakkert ut, som du kan se fra bildene våre!