Engler lager gode ideer til jul

Julen er den magiske tiden på året når mange av oss blir spesielt kreative og lager alle slags vakre dekorasjoner til leiligheten, husfasaden, terrassen og hagen. Av denne grunn presenterer vi i denne artikkelen en fascinerende håndverkside som du kan prøve sammen med barna dine, nemlig å lage engler! De søte små englene er bare perfekte for juletrepynt, stilig bord- eller vindusdekorasjon og kan lett tinkeres med forskjellige materialer – bli kjent med ideene våre for å se selv. Vi ønsker deg en uforglemmelig jul!

Engler lager håndverk av kongler

Engler pusler juletrepynt med furuskegle

Lag engler og dekorere kongler med glitterspray

Engler lager furukegler

Engler lager trepinner

Angels tinker skall av treperle

Engler lager vinkorker til juletrepynt

Englehåndverk er et fantastisk forslag til julen, og som allerede nevnt kan du innse dette med barna dine – så moroa blir definitivt dobbelt så stor! Hvis du vil henge de ferdige englene på juletreet, kan du bruke kongler til håndverk. I tillegg trenger du enda større treperler, sløyfer, en varm limpistol, håndverkstråd, silkepapir og en uutslettelig markør. Furukeglene vil tjene som kroppen til hver engel – hvis ønskelig kan de også sprayes med gull- eller sølvmaling for å få dem til å se enda vakrere ut. Selvfølgelig bør du la konglene tørke helt ut på et ark med avis før du fortsetter med håndverket. Tegn munnen og øynene til treperlene med den uutslettelige markøren og fest dem til hver furukegle med den varme limpistolen – så vil englene allerede ha en kropp og et hode! Knytt en liten sløyfe ved halsen på hver figur og lag en glorie av håndverkstråd. Vingene kan enkelt kuttes ut av silkepapir. Nå trenger hver engel en tråd for å legge på og det er det! Englene laget av furukogler ser helt naturlige og originale ut, og det gjør dem til den ideelle dekorasjonen for juletreet!

Lag engler – stilige dekorasjoner til jul

Engler lager perler av blomstertråd

Angels tinker papir trakt treperler

Engler lager juletrepynt av papir

Engler lager papir, bretter trekkspill

Engler gjør notatpapir vintage utseende

Engler lager muffinsfôr og doilies

Engler lager papirsirkler til muffinsbokser

Engler lager musikkpapir juletrepynt

Engler lager papir med barn

Angels tinker kaffefiltre fjær treperle

Veldig stilige små engler til juletreet kan også lages av perler og blomstertråd. For å enkelt kunne bøye tråden trenger du også en tang. Å lage er veldig enkelt, selv om du bruker papir. Det fargerike innpakningspapiret, for eksempel, som du kan bruke til å lage et hode og vinger ved å brette det til et trekkspill, er veldig egnet for dette formålet. Til slutt maler du et ansikt på en papirsirkel og lim hodet over vingene. Fullstendig! Eller du kan forme papiret til en trakt, lime en treperle til “spissen” og deretter dekorere engelen slik du vil. Bare la fantasien løpe løpsk!

Søte engler gjør håndverk til jul – ideer og forslag

Engler lager juletrepynt til pasta

Hvordan lage engler av pasta Instruksjoner

Engler lager pasta i forskjellige former

Engler lager pasta glitterspray med et originalt utseende

Engler lager nødvendige materialer

Engler lager papirkopper av håndverkstråd

Engler lager leire pot loops håndverkstråd

Angels tinker craft wire treperle blonder

Du kan få veldig uvanlige små engler ved å bruke tørr pasta til håndverk! Samle pasta i forskjellige former – f.eks. Rigatoni for kroppen, Treccine for armene, Farfalle for vingene. De enkelte elementene kan festes forsiktig til hverandre med den varme limpistolen. Etter at du er ferdig, kan du dekorere englene igjen med bånd eller spraymaling. De små figurene laget av pasta er også perfekt for juletreet, og du kan se eksempler på dem under bildene ovenfor. Og hvis du vil ha de små englene som en original dekorasjon til festbordet eller peishyllen, kan du bruke et par engangskopper av plast til dette formålet. Lag en glorie av håndverkstråd og fest den på plass ved å lage et lite hull i bunnen av koppen. Klipp en sirkel ut av papir for hodet og tegn et ansikt på det. Lim deretter sirkelen til koppen slik at den plasseres nøyaktig under glorie. Til slutt lager du originale vinger fra en snørebånd – slike engangspapirer finnes i nesten alle supermarkeder. En god idé er å lage engler i forskjellige størrelser også ved å bruke ikke bare kaffekopper av plast, men også yoghurtpotter eller små leirgryter.

Engler lager filt av treperler

Engler lager filt rhinestones

Engler lager vindusdekorasjoner av papir

Engler lager pastahåndverkperler

Engler lager gode ideer til jul

Engler får garnet til å se fantastisk ut

Engler lager treskjeer til juletrepynt

Engler lager treskjeer doilies

Engler lager knapper håndverk perle

Engler lager morsomme toalettruller

Engler lager glittersprayhylle

Angels tinker kaffe filtre bilde instruksjoner

Engler lager morsomme kaffekapsler

Engler lager papirstjerner

Engler lager vinflasker på en original måte