Ideer til adventskalender -informasjonskapsler

Det finnes en rekke forskjellige adventskalendere på markedet du kan velge, men å lage en selv er mye mer personlig og mye morsommere. Av denne grunn tilbyr vi i denne artikkelen noen gode ideer til adventskalendere som du kan prøve selv. Vi håper du liker forslagene våre, og vi håper du liker å lage det du lager!

Kreative ideer til adventskalendere som du kan prøve selv

Ideer til adventskalenderdesign original

Ideer til husets adventskalender med treskuff

Adventskalenderideer dekorert med familiebilder

Ideer til adventskalender -informasjonskapsler

Ideer til adventskalender små hus laget av tre

Ideer til adventskalendere flere treregler

Ideer til adventskalendere, små esker i form av et juletre

Tinker ideer til adventskalendere med papp

Lag ideer til adventskalender trestige selv

Ideer til adventskalendere minimalistisk

Ideer til adventskalendere, egentlig originalt grenhus

Ideer til adventskalender reintre

Ideer til adventskalender trehyller virkelig originale

Ideer til adventskalender sjokoladepraliner

Ideer til adventskalender sjokolade rektangulær

Ideer til adventskalender metallramme juletre

Ideer til adventskalenderkonvolutter

De mulige ideene for adventskalendere er bokstavelig talt nesten ubegrensede, og vi kan bare vise deg en veldig liten del av dem her. Vi håper imidlertid at forslagene våre vil inspirere deg til å lage din egen adventskalender. De selvlagde kalenderne er alltid personlige, fordi du vet mye om de individuelle preferansene til personen som mottar gaven (dette faktum er en stor fordel med adventskalenderne for voksne). Dette gir deg muligheten til å være veldig kreativ når du fyller kalenderen og ikke bare velger de klassiske sjokoladepraliner og andre små søtsaker. Det er ingen grenser for valg av håndverk – vær kreativ og la fantasien løpe løpsk!

Ideer til adventskalendere med en forskjell

Ideer til adventskalendere maler metallbokser

Ideer til adventskalender treramme mini bøtte

Ideer til adventskalender bøtte trestige

Ideer til adventskalender bøttepyramide

Den første ideen vi anbefaler er å bruke tom emballasje. De tomme metallboksene eller yoghurtpottene er ganske enkelt ideelle for dette formålet – du bør bare dekorere dem deretter og gi dem tallene fra 1 til 24. Deretter kan du fylle dem opp som du vil og ordne eller henge dem opp på en original måte. Bildene nedenfor viser eksempler på adventskalendere hvor små metallbøtter henges på en spesiell treramme eller en vintage trestige. Disse variantene ser faktisk veldig originale ut og er en fantastisk måte å gjøre din egenproduserte adventskalender til et skikkelig blikkfang i interiøret! Bokser eller bøtter kan også stables oppå hverandre i form av en pyramide, som faktisk ser ikke mindre attraktiv ut.

Ideer til adventskalendere – enkle og effektive

Ideer til adventskalender kranspapirposer

Ideer til adventskalendere henger opp papirposer

Ideer til adventskalender føltes snømann

Ideer til adventskalender Juletrefiltposer

Ideer til adventskalendere klutposer trappekrans

Ideer til adventskalender stoffnavn fantastisk utseende

Ideer til adventskalendere med originale stoffposer

Ideer til personlig tilpasset adventskalender

Ideer til adventskalender pepperkakemann

Ideer til adventskalenderugler laget av filt

En annen interessant variant er å bruke papirposer. Du kan enten kjøpe engangsposene eller brette dem selv – det er veldig raskt og enkelt. Disse kan enten være større eller mindre – avhengig av størrelsen på tingene du vil fylle kalenderen med. Dekorer posene etter din smak og heng dem på en snor ved hjelp av klesklyper – slik får du en flott krans. Hvis du kan sy, ville det være fantastisk å lage en original adventskalender av stoff eller filt – disse kalenderne ser virkelig imponerende ut og kan lagres neste år. Du kan få gode ideer til slike kalendere fra bildene våre.

Ideer til adventskalendere med søtsaker, små gaver og gratulasjoner

Ideer til adventskalender kreativ muffinsform

Ideer til adventskalendere for å fylle en muffinsform

Ideer til adventskalenderbokser papp

Ideer til adventskalenderbokser treramme

Ideer til adventskalender fyrstikkesker

Ideer til adventskalendere, fyrstikkesker, ramme juletre

Ideer til adventskalender tomme toalettpapirruller

Ideer til adventskalender for lite hus

Hvis du planlegger å fylle kalenderen med småting – f.eks. Sjokolade eller kort med gratulasjoner (for en adventskalender for voksne), ville det være veldig nyttig å bruke en muffinsform. Du bør bare kutte sirkler ut av papir eller papp som du kan skrive tallene på. På denne måten forblir “innholdet” i kalenderen skjult, og personen som mottar gaven kan bli virkelig overrasket. En annen uvanlig variant er å bruke tomme toalettpapirruller. Noen måneder før festivalen, begynn å samle dem i stedet for å kaste dem. Rullene kan også dekoreres og ordnes på hvilken som helst måte du vil – tenk kreativt og resultatet blir definitivt unikt! Eller du kan bruke fyrstikkesker til dette formålet – selv om de er små, kan de enkelt ordnes vakkert på en papp- eller pappbase. Som et resultat får du en minimalistisk adventskalender som ser veldig stilig ut. Og sist men ikke minst – du kan brette flere små esker ut av papp og ordne dem i en stor skoeske, for eksempel. Skokassen kan pakkes inn i innpakningspapir, slik at du kan gi din egenproduserte adventskalender til en spesiell person i begynnelsen av desember!