Veggdekorasjon av vinreol i tre

Liker du å lage vakre ting og dekorasjoner til leiligheten på fritiden? Da er du her! I dette innlegget vil vi vise deg hvordan du kan lage veggdekorasjoner selv for å forskjønne dine egne fire vegger! Dette er ikke bare en kreativ og fornuftig måte å fordrive tiden på, men det gir deg også muligheten til å resirkulere gamle treskrap du måtte ha i hjemmet ditt i stedet for bare å kaste det. Og å jobbe med tre er ikke så vanskelig i det hele tatt som det kan virke ved første øyekast – prøv å etterligne ideene våre selv for å se det selv! For dette trenger du – bortsett fra de gamle trebitene og brettene, kanskje bare litt trelim, noen skruer og en trådløs skrutrekker (eller muligens spiker og en hammer). Vi håper at du vil like forslagene våre, og vi håper du liker håndverket ditt!

Veggdekorasjon: lag vintage vaser selv

Veggdekorasjon DIY vintage vaser

Veggdekorasjon tre flott idé med glassvaser

Veggdekorasjon flotte vaser i vintage -utseende

Veggdekorasjon dekorative vaser av tre

Å lage treveggdekorasjoner selv gir deg muligheten til å utvikle kreativiteten din og så å si gjenbruke de gamle treskrapene – den såkalte upcycling. Og det beste er at du til slutt kan henge resultatet på veggen og være stolt over det lenge. Med de selvlagde dekorasjonene ville du forskjønne leiligheten nesten gratis og gjøre den mer koselig. Bare la fantasien løpe løpsk, og resultatet ville definitivt bli unikt! Du kan enten følge instruksjonene våre eller bare hente inspirasjon fra dem for dine egne håndverksprosjekter. La oss starte med vår første idé – for vakre dekorative “vaser” som du kan henge på veggen i stuen din, for eksempel. Ekte vaser samt glassflasker laget av juice og til og med syltetøyglass kan brukes til dette formålet. Du trenger også treplater i ønsket størrelse, kroker og metallklips eller spesiallim for glass og tre. Du bør ganske enkelt kutte ut tre eller fire brett i størrelsen du ønsker og feste vasene til dem med lim eller metallklips. Platene kan slipes ned på forhånd og farges med litt glasur for å få dem til å se enda vakrere ut. Deretter plasseres de symmetrisk på veggen og henges med kroker. Fullstendig! Fyll nå vasene med friske blomster for å lage en fantastisk veggdekorasjon!

Veggdekorasjon: stilig brett

Veggdekorasjon inspirerende ideer med kryssfiner

Veggdekorasjon tre flotte veggmalerier geometriske

Veggdekorasjon ideer og instruksjoner

Veggdekorasjon med treideer med kryssfiner

Veggdekorasjon inspirerende ideer

Veggdekorasjon veggmaleri design selv

Veggdekorasjon originalt veggmaleri i tre

Vår neste idé er å designe dekorative trepaneler selv. For å gjøre dette trenger du et stort, rektangulært trelag, solid lim, noen kryssfinerplater og trefarger du ønsker – pastellrosa, lysegul, mintgrønn, himmelblå, etc. Du bør velge trekanter (eller andre geometriske former avhengig av dine personlige preferanser) kutt ut kryssfiner og fargelegg den etter ønske på den ene siden. Du kan legge til noen flotte aksenter med glitter eller rhinestones. Ikke bruk mer enn 2-3 farger, slik at resultatet blir stilig, og la noen av figurene være ufargede. Etter at disse har tørket helt ut (helst over natten), lim dem godt fast på treplaten (som vist på bildene eller som du liker det bedre) og du er ferdig! Nå kan du henge tavlen på veggen ved hjelp av kroker.

Lag treveggdekorasjoner selv – mer kreative ideer

Veggdekorasjon av monogrammer i tre

Veggdekorasjon av tre monogrammer designinstruksjoner

Veggdekorasjon med monogrammer av trebokstaver med utkant

Veggdekorasjon DIY DIY barnehage bikakemønster

Veggdekorasjon tre dekorere soverommet

Veggdekorasjon treveggbilder laget av treskiver

Veggdekorasjonstips med treplater

Veggdekorasjon tre gjør fantastiske veggmalerier selv

Du kan også lage en annen interessant dekorasjon av kryssfiner, nemlig originale monogrammer! For eksempel kan du kutte bokstavene i navnet ditt og din ektefelles navn ut av kryssfiner (denne oppgaven er litt vanskeligere, og du kan trenge hjelp til det). De ferdige bokstavene kan være farget, lakkert, dekorert med fargeblyanter eller dekorert med frynser laget av tråd. Da er det bare å henge den på veggen, så er du ferdig! Bokstavene ville definitivt være et blikkfang i stuen, gangen eller kjøkkenet. Du kan også lage interessante figurer med gamle trelister – som bikakemønsteret på bildet ovenfor, og bruke dem til å dekorere veggene. Og til og med hele bilder kan lages av treskiver, som kan henges i stuen eller soverommet.