Lag en kupong av en fyrstikkeske

Å velge gaver til en bursdag eller annen festlig anledning er ikke alltid en lett oppgave – spesielt hvis du vil være kreativ og hyggelig overraske mottakeren. Så, hva gjør vi? I denne artikkelen finner du en flott gaveide du sikkert vil like – vi viser deg hvordan du kan lage bilag selv eller hvordan du pakker dem inn pent! Kupongen er et fantastisk alternativ til konvensjonelle materialgaver – spesielt hvis du ikke kjenner mottakerens personlige preferanser så godt, og det er det ideelle alternativet hvis du ikke har mye penger for øyeblikket. Nedenfor finner du noen originale ideer til flotte gavekort, samt noen kreative håndarbeidsinstruksjoner for å etterligne. Vi håper du liker forslagene våre, og vi håper du liker å lese dem!

Gode ​​ideer til gavekort

Tinker kupongmiddag og kino

Tinker -kupong og pakk en julegave

Lag en kupong og pakk den på en original måte

Tinker kupong Eventyr gave fotballkamp

Bilag lage sushimiddag sammen

Når man snakker om bilag, tenker man vanligvis på et kort av en viss verdi (ofte med rabatt) som kan brukes til å handle i en bestemt butikk – for eksempel bokhandel, parfymeri, klesbutikk osv. Så personen står fritt til å velge, helt hva hun vil. Med en kupong kan du også gi ikke -materielle ting – det handler om de såkalte “opplevelsesgaver” – for eksempel et måltid sammen, et besøk på kino eller teater, en tur. En delt opplevelse bringer med seg mange gode minner, og derfor er disse gaver også egnet for familiemedlemmer og nære venner. Men for at kupongen ikke skal se for upersonlig ut, bør du i det minste pakke den pent på forhånd. Nedenfor gir vi deg også noen gode DIY -ideer om hvordan du kan lage bilag selv. Fortsett å lese!

Lag en kupong og pakk den på en original måte

Lag en kupong for en tur sammen

Lag en kupong som reisesak

Tinker -kupong og pakk en original eske

Tinker -kupong for å gå på kino

Mulighetene for et gavekort er ganske enkelt ubegrensede: fra en invitasjon til å dele frokost, middag eller en kaffe, til et besøk på et sportsarrangement eller en matlagingskurs, til ekstreme opplevelser som strikkhopp, fallskjermhopping osv. La fantasien løpe vilt, og du vil definitivt komme med flere kreative ideer! Du kan til og med lage en kupong for en sykkeltur eller en tur i parken! Når det gjelder emballasje, spiller både den spesifikke festlige anledningen og temaet for opplevelsen du vil gi i gave en viktig rolle. Har du planlagt en bytur i gave eller kjøpt flybilletter? Deretter kan du pakke kupongen inn i biter av et verdenskart, eller lage emballasje i form av en koffert. Biler, fly, skip osv. Er også perfekte motiver for reisekupongen. Valg av materialer er ganske enkelt ubegrenset, men resultatet ville sett best ut hvis du koordinerer utformingen av emballasjen med gaven – se bildene i dette innlegget kl. ; de kan hjelpe deg med dette.

Tinker bilag – ideer og instruksjoner

Inviteringsmiddag for bilag

Gavekort tinker julrein

Tinker -kupong og pakke DIY -ideer

Kupongen gjør gode DIY -ideer til jul

For eksempel, hvis du vil invitere personen til lunsj eller middag sammen, ville det være spesielt originalt å få invitasjonen til å se ut som et skrapelodd. Alt du trenger er limfolie, oppvaskmiddel og akrylmaling i forholdet 1: 2 (1 del oppvaskmiddel og 2 deler akrylmaling). Først er områdene du vil skjule dekket med en gjennomsiktig klebende film og deretter penslet med blandingen av maling og oppvaskmiddel. Etter tørking har du et fantastisk hjemmelaget skrapelodd!

Lag din egen kupong som kalender eller hefte

Kupong tinker gode ideer boks

Kupong -tinkerboksmal

Lag en kupong som et hefte

Tinker -kupong som julekalender

Bilag tinker juletre bilde instruksjoner

DIY kupong tinker juletre

Hvis du vil lage kupongen for en favorittperson, kan du også planlegge flere felles aktiviteter. I dette tilfellet kan du lage en spesiell kalender selv med bilag – du vil finne mange maler om emnet på Internett. Du kan også lage et kuponghefte som inneholder flere små kuponger. Du kan ganske enkelt skrive ned de enkelte aktivitetene på små stykker papir og pakke dem pent i en liten eske (du finner en mal for utskrift ovenfor). Hvis du ikke har mye tid, er pengegaven et passende alternativ til kupong. Du kan finne ut i artiklene våre hvordan du kreativt kan pakke inn penger som en bryllupsgave og hvordan du kan brette sedler pent selv.