Origami -hjerte å bruke som et bokmerke

Liker du å lese på fritiden, og er du en stor fan av gode bøker? Da er du her! I dette innlegget viser vi deg hvordan du lager vakre bokmerker av papir. Det er raskt og enkelt, og resultatet er unike bokmerker som også er ideelle for en original gave. Vi håper du liker forslagene våre, og vi håper du liker å lese dem!

Lag bokmerker av papir – enhjørning

Enhjørninger lager bokmerker på en original måte

små bokmerker tinker enhjørningsinstruksjoner

lite bokmerke enhjørning

Bokmerke tinker enhjørning bokhjørne

Unicorn bokmerke lage instruksjoner barns lek

Lag ditt eget enhjørningbokmerke

Bokmerke instruksjoner for enhjørning av dusker

Lag bokmerker enhjørning fantastisk utseende

Lag bokmerker enhjørning

Å lage bokmerker er veldig morsomt – prøv våre DIY -ideer for å se det selv! Vårt første forslag er for et enhjørningbokmerke. Først bør du kutte ut enhjørningens hode fra et ark hvitt papir. Det er omtrent en firkant med to “ører” og et “horn” i mellom. For et godt resultat kan du hjelpe deg selv med en sjablong. Når du er ferdig, er det på tide å begynne å dekorere. Bruk en akrylmaling for å male hornet gyldent og dryss rikelig med glitter på den fortsatt våte malingen. Dekorer ørens innside med den gylne malingen, skjær ut to små sirkler for kinnene fra rosa konstruksjonspapir og lim dem på enhjørningens hode. Til slutt bruker du en svart markør for å male øynene og to punkter for nesen. Hvis du ønsker det, kan du også bruke andre dekorasjoner for å gjøre bokmerket enda vakrere – for eksempel dekorative blomster.

For neste trinn trenger du et elastisk bånd som skal være litt kortere enn selve boken (bruk en bok for å måle lengden). Bruk den varme limpistolen til å lime begge ender av tapen sammen og fest enhjørningens hode til den på samme måte. Vent til limet tørker ut og du er ferdig! Du kan huske siden ved å skille hele leseområdet med båndet (enhjørningen skal forbli på forsiden).

Vakre flettede bokmerker

Lag ideer bokmerker DIY -instruksjoner

Flettet papirbokmerker DIY

flette med papirstrimler DIY

Bokmerke tinker flettet sløyfe

bokmerke i flettet skinn

Flett håndverksideer med papirstrimler hvordan du gjør det

flette med papirstrimler hvordan har du det

flettet bokmerke papir flott utseende

Flett håndverksideer med papirstrimler

Bokmerk tinker tie papirstrimler

Vår neste idé er for et bokmerke slips. For å gjøre dette, bør du først kutte ut to strimler av samme størrelse fra rosa og hvitt papir – hjelp deg selv med en linjal. De fire strimlene skal brukes til å “flette”. For dette formålet er det først nødvendig å fikse toppenden med lim. Lim først de to hvite stripene sammen slik at de danner et hjørne på 90 grader. Ved siden av limer du også de rosa stripene for å få et rett hjørne igjen. Begynn nå å brette de to hvite, deretter de to rosa stripene innover. Resultatet er et vakkert flettet mønster. Etter hver brett, fest papirstrimlene som ligger oppå hverandre med litt lim. Når du er ferdig, huller du et hull i toppen av bokmerket. Tre et dekorativt bånd gjennom det og knyt begge ender. Dette vil hjelpe deg med å finne bokmerket i boken lettere. Allerede ferdig!

her du vil finne en videoopplæring for slipsbokmerket og for den første ideen med enhjørningen.

Lag bokmerker – origami -hjerter

Bokmerke tinker hjerter detaljerte instruksjoner

Origami hjerte fold flott håndverk idé

Origami hjerte folding instruksjoner i bilder

Hjerte fold fra papirinstruksjoner i bilder

Origami hjerter DIY nydelig utseende

Folding instruksjoner origami hjerte

enkle instruksjoner origami fold hjerte

Bokmerker lager søte hjerter

Origami hjerter søt utseende

Bokmerke tinker hjerte med vinger

Du kan lage søte hjerter som bokmerker av papir selv. Du trenger et firkantet stykke rødt eller rosa konstruksjonspapir til dette formålet. Først bretter du brikken i midten i bredden. Åpne den og brett den andre siden slik at foldelinjene danner et kryss. Deretter skal du brette den ene halvdelen til midten og snu papirstykket. Brett nå de to hjørnene fra bunnen mot midten – slik får du toppen av hjertet. Snu papiret igjen og brett spissen helt opp. Nå bør du snu igjen og trykke ned de små tappene du fikk nederst med tommelen slik at det dannes små trekanter. Snu deg om igjen – hjertet er allerede klart! For å få det til å se enda vakrere ut, kan du brette papiret slik at du får en flott, avrundet form. Til slutt kan du brette de to delene av papiret bakover. For bildeinstruksjoner for denne ideen, se bildene ovenfor.