Dekorer DIY filofaxing avtale bøker

Filofaxing blir stadig mer populær i det siste, og i dette innlegget vil du lære alt om den nye trenden, og du vil samle noen gode DIY -ideer som du kan implementere selv! Begrepet “filofaksering” betyr faktisk å dekorere og pynte planleggeren slik at det blir et lite kunstverk. Å designe hver side kreativt er barns lek og vil definitivt være mye moro – ikke bare mens du gjør håndverk, men også hver gang du åpner planleggeren. Hvis du er en håndverksentusiast og streber etter å gjøre alt for å gjøre deg vakrere, har du kommet til rett sted! Ta en titt på forslagene våre og la deg inspirere!

Filofaxing som en ny trend og kreativ hobby

Filofaxing tidsplan utsmykkede dot mønster sommerfugl

Filofaxende motiver sesong sommer

Filofaxing ideer flotte parenteser

Gjør Filoxafing -dagbøker fargerike

Filofaxing -motiver sesongen vinter

Filofaxing -trenden har nådd nettet i dag, og dette faktum er litt overraskende ved første øyekast. Fordi i dagens “digitale” verden er det mye raskere og enklere å lagre alle avtaler i smarttelefonen eller datamaskinen som minner oss om viktige datoer i stedet for å bruke en gammeldags tidsplanlegger. Den andre varianten har en spesiell sjarm for mange mennesker, og det er nettopp derfor filofaks -trenden oppsto. Det handler faktisk om å dekorere hver enkelt side, med beskyttelsesdekselet som ikke er dekorert. Slik ser avtaleplanen ut, men når du åpner den blir du virkelig overrasket og imponert. Fordi å holde en vanlig tidsplanlegger er tidkrevende og ganske “upraktisk”, men det lar deg skrive ned dine egne tanker på en helt spesiell måte og dermed gjøre hverdagen litt mer fargerik! Dekorering gir deg muligheten til å uttrykke din egen fantasi og kreativitet, og mens du gjør det, ser resultatet virkelig unikt ut – sjekk bildene i dette innlegget for å overbevise deg selv! Nedenfor gir vi deg også noen nyttige tips for å dekorere timeplanen din. Fortsett å lese!

Hvorfor er filofaks så populært?

Filofaxing flotte DIY ideer regnbuefarger

Personlig arrangør dekorere Filofaxing Mikke Mus

Filofaxing ideer øm romantiske roser

Filofaxing motivvalg kløver

Filofaxing DIY dyremønsterhund

Selv om filofaks virker litt gammeldags og minner oss om skoletidene, har du kanskje allerede overbevist deg selv om at det kan være en veldig kreativ aktivitet og til og med en flott hobby! Det har faktisk blitt så populært i dag at du til og med kan kjøpe spesielle Filofax -dagbøker – de kan enten bestilles online eller finnes på Galeria Kaufstadt eller Karhof. Selvfølgelig kan du muligens også bruke en standard uten navneplanlegger. Materialene du trenger for å dekorere er heller ikke mye – å lage papir er faktisk det enkleste. For eksempel kan du bruke fargerike klistremerker i forskjellige former og farger, frimerker, washi tape, servietter, paljetter, bokmerker og til og med binders – bare la fantasien løpe vilt og det vakre resultatet er garantert!

Flotte filofaks -ideer å kopiere

Filofaxing dekorasjonsideer blomstermotiver washi tape

Design kreativt filofaxing avtale planleggere Fuchs

Filofaxing arrangør fargerik frosk

Filofaxing tidsplan rosa lilla søte ugler

Filofaxing -avtaler dekorerer blomstermotiver

Dekorer filofaxing avtaler med klistremerker og washi tape

Filofaxing planlegger dekorere med washi tape

Filofaxing planleggere dekorere de beste ideene

Filofaxing dekorasjon ideer arrangør sommerfugler

Ved filofaks er valg av motiver, materialer og farger et spørsmål om smak. Du kan enten velge hvilken som helst fargeskjema eller designe planleggeren din for å være veldig fargerik og stemningsfull. En interessant idé ville være å velge et bestemt tema – for eksempel avhengig av sesong. Om høsten kan du for eksempel dekorere sidene med fargerike blader, eikenøtter, kongler og andre høstmotiver, om vinteren – male snøfnugg, furugrener, julekuler og om våren velge blomster og sommerfugler. Om sommeren vil skjellene, bølgemotivene og parasollene gi deg en feriehumør. Det er fint å både male og bruke lim fordi de skaper en original 3D -effekt. De flotte klistremerkene kan også brukes til å skjule feil. En annen kreativ idé ville være å dekorere planleggeren med dine favoritt sitater, inspirerende tanker og aforismer som ville motivere deg til å jobbe hver dag. Du bør heller ikke glemme at du ikke bare kunne notere viktige datoer og anledninger i tidsplanleggeren, men også dine egne tanker – det fungerer også som en slags dagbok.