høstborddekorasjon DIY ideer lysestake

Høsten er rett rundt hjørnet, så i denne artikkelen gir vi deg noen få håndverksideer for fascinerende dekorasjoner som kan hjelpe deg med å bringe en lykkelig atmosfære hjem! Våre forslag vil gjøre leiligheten din til å se finere og koseligere ut, og er spesielt lett å etterligne slik at barna dine også kan ta del i håndverket – så moroa blir dobbelt så mye! Bruk våre ideer som en inspirasjonskilde og lag dine egne fantastiske høstdekorasjoner som vil imponere din familie og gjester! Vi ønsker deg lykke til!

Tinker høstdekorasjoner – inspirerende ideer

Lag høstdekorasjon til moderne dørkrans

DIY -ideer for å dekorere peisen til høsten

Herbstdeko moderne naturmaterialer furukegler

Høstdekorasjon moderne håndverksideer med naturlige materialer

Høstborddekorasjon furukegler

høstborddekorasjon med mais på kolben

DI -ideer dekorerer peishyllen til høsten

Håndverk med barn Farging av høst eikenøtter

Borddekorasjon høstgresskar

Dekorer høstlyslyset med maisblader

Høstdekorasjon moderne inngangsparti

Håndverk med barn Høst DIY ideer med blader

Ingen andre sesonger av året gir oss så mange naturlige håndverksmaterialer som høsten – fargerike blader, kastanjer, kongler, halm, gresskar, eikenøtter, maiskolber og høstblomster kan brukes til å trylle frem unike dekorasjoner for innendørs og utendørs områder! Tinkering høstdekorasjoner selv er også en kreativ og meningsfull oppgave, som du ikke trenger mer enn de gjenstandene som er funnet fra naturen og din egen fantasi. La barna hjelpe deg – dette er definitivt en flott måte å tilbringe tid sammen og ha det gøy, og vis de små hvordan vanlige ting – for eksempel kastanjer eller tørre blader – kan omdannes til unike dekorasjoner med litt kreativitet. Vi håper at vi har inspirert deg til å prøve ut våre håndverksideer selv!

DIY -ideer – høstdekorasjoner med gresskar

DIY ideer for høstdekorasjoner

DIY ideer for å lage høstdekorasjoner med gresskar

Håndverk med barn som pynter høstgresskar

DIY -ideer for å male og dekorere gresskar

Høstdekorasjon moderne malte gresskar

høstbordsdekorasjon gresskar

DIY ideer for å lage stilig gresskardekorasjon selv

Håndverk med barn som pynter høstgresskar

Uten tvil er høsten sesongen for gresskarene, så vi skal vise deg hvordan du kan bruke den til å trylle frem fascinerende dekorasjoner! De større gresskarene kan brukes til å dekorere terrassen eller trappene foran inngangsdøren, mens mini gresskar er perfekt som høstborddekorasjon. Gresskarene kan også lakkeres, hugges og males etter ønske – for eksempel kan du skjære imponerende mønstre inn i et større gresskar, hule det ut og deretter sette lys inne – slik får du en fantastisk lykt til inngangen til huset! Hulte gresskar er også perfekte som vaser til forskjellige høstblomster, ettersom de er tette og enkle å fylle med vann. Du kan også dekorere gresskar ved hjelp av servieteknikken – du bør kutte ut forskjellige mønstre fra papirservietter (for eksempel blader) og bare sette dem på gresskaret. Malte gresskar er en flott høstdekorasjon for interiøret – det er best å velge hvite gresskar. Design dem i hvilken som helst farge – for eksempel rosa og gull, og dekorér med glitter og paljetter som du ønsker, eller merk hvert gresskar med et morsomt ordtak eller inspirerende sitat. Det ser veldig flott ut, ikke sant?

Lag høstbordpynt selv

Høstborddekorasjon inspirerende ideer

Borddekorasjon høstens naturlige materialer

Borddekorasjon høstserviettholder laget av maisblader

Høstborddekorasjon stempling kjøkkenhåndklær

Borddekorasjon høstideer med mais på kolben

høstborddekorasjon med kastanjer

Du kan få fabelaktig dekorasjon for bord og vinduskarmer, for eksempel ved å dekorere lysestaker med kongler, fargerike blader, bær, eikenøtter eller andre naturlige materialer du ønsker. Du bør bruke dem til å lage små ordninger selv og knytte dem sammen med litt blomstertråd. Da er arrangementet rett og slett bundet til beholderen med hyssing og det er det! Maiskolber og blader er også gode til dette formålet, men de er lett brannfarlige, så du bør være spesielt forsiktig! For mer sikkerhet, velg batteridrevne lys eller høyere lysestaker av glass.

Håndverk med barn Høst – gode ideer med fargerike blader

Husflid med barn, maling av høstløv

Høstdekorasjon moderne krans laget av høstløv

Høstdekorasjon moderne bukett med blader

DIY ideer dekorasjon tinker høst

Håndverk med barn høstkronemaske

Håndverk med barn Høst flott maske fra blader

dekorere høstbordet dekorasjonsskål

Håndverk med barn Høstkrone laget av fargerike blader

En fantastisk DIY -idé som du kan realisere sammen med barna dine, er å pusle med høstløv. Det er faktisk superenkelt, og det er ingen grenser for fantasien din! For at dekorasjoner du har laget skal vare lenger, skal bladene ikke være fuktige – for dette formålet kan du trykke bladene inn i en tykk bok i noen dager eller plassere dem mellom to tørkepapir og stryke dem en stund. For eksempel kan de fargerike bladene brukes til å lage en fantastisk krans som du kan bruke til å dekorere terrassen eller stuen din. De er også perfekte for bord- og vindusdekorasjoner, og de kan også brukes til å lage vakre kroner og masker som barna dine vil elske med. Hvis du ønsker det, kan du også dekorere bladene med akrylmaling og spray dem med litt hårspray for å gjøre dem holdbare.