Togreiser med en forskjell! – 26 innbydende bilder!

Toget er absolutt ikke den raskeste måten å komme til destinasjonen din. Men det er romantisk, veldig ofte luksuriøst, og dermed en veldig behagelig måte å bli bedre kjent med verden. Planlegg mye mer tid for en togreise fordi den ikke er så rask som med fly eller andre transportmidler. Vi vil vise deg hvordan det føles. Vi gjør dette gjennom vakre bilder som illustrerer opplevelsen av togreiser.

Vi begrenser oss til grunnleggende informasjon. Bildene taler for atmosfæren.

Disse bildene vil trolig svare på spørsmålet om hvorfor flere og flere velger togreiser og ikke noe annet.

Fantastisk togreise i bilder

reisemål destinasjon jernbane tog reise reise tog

Togreiser – Glacier Express

Dette er et ekspresstog som reiser gjennom nydelige landskap. Du kan bruke den til å se på de sveitsiske alpene og nå en høyde på mer enn 2000 meter. Du kan fortsatt nå to av de mest kjente kurstedene i Sveits: St. Moritz og Zermatt.

Dette fantastiske toget tar deg over 2091 broer og gjennom 91 tunneler.

Transsibirsk jernbane

Den transsibirske jernbanen er den lengste jernbanelinjen i hele verden. Den kobler sammen åtte forskjellige tidssoner. Med den kan du nå fra Moskva, Vladivostok og Beijing.

Det er forskjellige tog som man kan reise med på denne ruten. Med det vanlige toget kan du tilbakelegge denne distansen i en uke. Med et privat tog kan du reise samme rute litt saktere.

Afrikas stolthet

Med den neste jernbanelinjen satte vi oss i Afrika. Mange anser dette toget for å være det mest luksuriøse i verden. Vi kan se noen av de vakreste landskapene på det svarte kontinentet under en tur på toget “Pride of Africa”. Du kjører den mellom Sør -Afrika og Tanzania. Turen koster mellom 5000 og 10 000 euro.

Du kan også bruke dette toget til å komme til noen pittoreske steder hvor du ellers bare ville komme med privatfly.

Togreiser for elskere i retrostil

togreise togreise togbillett togbilletter

En hyggelig atmosfære i spisebilen

Venezia Simplon tog reise tog reise tog reise

Venezia Simplon-Orient

La oss gå tilbake til Europa. Dette toget forbinder London med Venezia og Istanbul. I mellom kan du besøke mange andre vakre byer. Dette er også noe for de som elsker retrostil. Togene er i stil med 20- og 30 -årene. Under reisen kan passasjerene nyte fransk mat i toppklasse. Og det uvurderlige er at du nå kan oppleve atmosfæren som Agatha Christie allerede har beskrevet live her.

Østlandet & Orientalsk

Noen omtaler denne jernbanelinjen som den yngre broren til Orient Express som nettopp er beskrevet. Med den kan du reise over hele Sørøst -Asia. Det er noen restauranter, et bibliotek og til og med mange butikker på toget. Det er også et par barer, hvorav den ene også har en vakker terrasse.

belmond tog reiser jernbane reiser jernbane

Belmond Royal Scotsman

Hvilken er den vakreste togreisen i verden er absolutt et spørsmål som må besvares individuelt. Alle liker forskjellige landskap og land. For mange ville denne jernbanelinjen være den drømmende av dem alle. Det er noe unikt og mystisk med det skotske landskapet. Belmond Royal Scotsman er en av de beste måtene å oppleve dette selv.

Denali Star

Har du noen gang ønsket at du kunne besøke Alaska? Det er også en fantastisk togreise for deg. Den tar deg blant annet gjennom Denali nasjonalpark. Hele turen tar omtrent tolv timer. Toget du tar denne ruten er kjent for sine store vinduer, som gjør reisen gjennom naturen mer realistisk.

Blå tog

Ble du litt kald? La oss dra tilbake til Sør -Afrika! Blue Train kalles et 5 -stjerners hotell på hjul. Den forbinder Cape Town og Pretoria. De elegante busser i luksusklassen blir til vakre soverom om natten. Bare på grunn av kjøkkenet er det også verdt å kjøre.

Opplev en eventyrlig atmosfære

togreise palass på hjul togreiser

Hiram Bingham

Visste du at du også kan komme til Machu Picchu med tog? Du vil bli kjent med en del av Peru på en hyggelig måte.

Nyt lokal mat og musikk under turen.

Palace on Wheels

Velg denne togreisen hvis du vil oppleve noe virkelig eventyr. Palace on Wheels tar deg gjennom noen av de vakreste palassene og landemerkene i India.

Du kan starte denne turen hver 7. dag fra New Delhi.

Donau Express

Har du lyst på en romantisk og litt konservativ tur gjennom Europa? Deretter følger du Donau, men ikke på skipet, men med Donau Express. Toget tar deg via Praha, Budapest, Krakow til Istanbul. Her er et interessant faktum: dette toget tilhørte tidligere statsminister i Ungarn János Kádár.

Darjiling tog reiser jernbane reiser jernbane

Darjiling Railway

Det er en smalsporet jernbane i Himalaya. Den forbinder Shiliguri og Darjiling.

Napa Valley

Opplev California annerledes – hva synes du om det? Fordi det ikke bare er vakre strender her, men også den vakre Napa -dalen, som et tog som ble oppkalt etter dalen kjører gjennom. Dette er en fantastisk mulighet til å reise til vinregionene der og smake på vinproduksjonen som er laget der, eller?

Harmoni

Harmony er et uvanlig navn på et tog som reiser gjennom de mest hektiske byene i Kina. Men kanskje er det også den beste måten å utforske disse reisemålene i fred.

Likte du vår virtuelle togreise? Vi vet at det ikke er billig å ta en slik tur. Men noen ganger er det avhengig av prioriteringene, du tror ikke det?

Ta en luksuriøs togreise

togreiser togreiser feriedestinasjoner togreiser

Opplev Canadian Mountains

togreise reise togreise togreise

Unn deg selv ren avslapning!

togreiser togreiser togreiser destinasjoner

donau uttrykker togreiser med tog

Dette fantastiske toget tar deg over 2091 broer og gjennom 91 tunneler

  togreiser destinasjoner togreiser

Toget “Palace on Wheels” er virkelig verdt å se

palace on wheels bahnfahrt togreise

palace on wheels rail travel togreiser

Bytt til toget!

togreiser togreiser togreiser destinasjoner

Reis gjennom Himalaya med smalsporet jernbane

 togreiser togreiser tog reisemål

Beundre de sveitsiske alpene

togreiser tog reisemål reisemål

transsibirske jernbanereiser togreiser

togreiser togreiser destinasjoner jernbanereiser

østlige orientalske togreiser

Til beste for deg under togreisen!

togreiser ferie reise togreiser togreiser

Alaska lokale reisetog reisemål

harmoni tog reise tog reisemål

Blå tog tog reise tog reise tog reiser

napa tog reise tog reise tog reise

hiram tog reiser jernbane reiser jernbane

Utforsk Californias vinland med tog

napa daltog reiser jernbanereiser