Høyteknologisk plantehjelpervinduHøyteknologiske plantehjelpere

Hydroponikk, overvåkingssystemer, til og med elektrisk pollinering … disse enhetene og ytelsen gjør grøntområdet sterkt.

Hvem trenger ikke litt hjelp for å gjøre livet litt lettere??

Fra jordfuktighetssensorer til datagenererte plantetips til værstasjoner, en ny generasjon høyteknologiske og lavteknologiske enheter er nå her for å hjelpe oss alle med innendørs og utendørs hagedesign.

Alt dette vil omdefinere forestillingen om at planter trenger “en grønn tommel”.

Gården ved vinduet

Gården ved vinduet er nå automatisert. Med dette systemet kan du nå dyrke en vertikal hage året rundt. Den tårnformede orienteringen forsyner plantene med næringsrikt vann, som renner gjennom et reservoar i systembasen og pumpes oppover, og deretter renner fra plante til plante som en trakt. Med en enkel elektrisk timer er systemet energibesparende og kostnadseffektivt og koster bare noen få euro i året.

Bitponics basestasjon

Høyteknologisk plantehjelperenhet

Bitponics Basestasjon

Har du hørt om “skyen” som organiserer den virtuelle lagringen av alle data i verden på Internett? Bitponics tilbyr en lignende tjeneste til gartnere gjennom en “sky” som kobles til ditt WiFi -nettverk. Det er et show off, men det gjør en ganske kul tjeneste som: overvåking av plantens PH -nivåer, vann- og lufttemperaturer, lys og fuktighet.

Den advarer deg om alt som går langt utover den faste og personlige planen for anlegget ditt, og lar deg også gjøre noen justeringer via nettverket når som helst.

At anleggnlink

Plant link høyteknologiske plantehjelpere

At anleggnlink

Som anleggsleder er du sikker på å stole på anleggskoblingen og datalagringen i “skyen”. Koble en til jorda nær dine innendørs og / eller utendørs planter (hvert planteområde trenger sin egen forbindelse) og skriv inn plantearten på selskapets nettsted. De vil gi deg en vanningsplan som du kan få tilgang til online og motta nødvendige varsler via e -post.

The Herb: ie 46 er en kombinasjon av et vanningsanlegg og intensiv energieffektiv belysning

Høyteknologisk plante hjelper urter

Urt: dvs. 46

The Herb: ie 46 er en kombinasjon av et vanningsanlegg og intensiv energieffektiv belysning. Det gir leilighetens innbyggere fordelene med en hushage. Denne kompakte beholderen kommer i svart, hvit, rød eller grønn og passer akkurat ditt kjøkken.

Botanicalls Kit forteller deg behovene til plantene dine

Botanicalls Kit høyteknologiske plantehjelpere

At Botanicalls Kit 

Botanicalls Kit forteller deg behovene til plantene dine. Det krever litt tålmodighet og oppmerksomhet på detaljer som “lodding og klipping” til alt er konfigurert riktig, men den resulterende enheten lar deg kommunisere direkte med anlegget ditt. Vær så snill, hvem sa at planter ikke kan snakke?

Elektroniske sensorer og tilhørende programvare brukes i blomsterpotten

Høyteknologiske plantehjelpere smart urtehage

Den smarte Urtehage  

Click sin yngre bror & Grow er nesten uhyggelig forhåndskunnskap og alltid et skritt foran. Denne nyere versjonen er utstyrt med belysning for vekst, og i likhet med originalen er det også en påfyllbar vannbeholder, en plantekassett med frø og et flott vitaminkompleks for jorden.

Elektroniske sensorer og tilhørende programvare brukes i blomsterpotten. Disse måler anleggets behov og frigjør presise mengder gjødsel, luft og vann.

Boksen er fylt med organisk pottejord og frø og kommer med en spesiell kode

Høyteknologiske plantehjelpere

Erbizia

En annen kul personlig gartner for deg er den ydmyke urteboksen fra Erbizia. Det er mer enn det som ser ut. Boksen er fylt med organisk pottejord og frø og kommer med en spesiell kode som tillater registrering på forhandlerens nettsted. I tillegg tilbyr forhandlere hver dag gratis råd for å sikre at grønnsakene og urter, for eksempel gressløk, timian, oregano eller persille trives..

Italienske designere har kombinert kunnskap og ferdigheter innen bygging, landskap og grafisk design

Høyteknologisk plantehjelper gulrot

Rugiada

Italienske designere har kombinert sine kunnskaper og ferdigheter innen bygging, landskap og grafisk design for å lage denne multitasking vanningsenheten. Den beregner mengden og kvalitetskarakteristikkene til vannet hagen din trenger basert på luft- og jordfuktighetsmålinger samt type og mengde grønnsaker.

Parrot Flower Power gjør det meste av arbeidet for anlegget ditt

Høyteknologisk plantehjelperhageenhet

Papegøye Flower Power

Parrot Flower Power gjør det meste av arbeidet for anlegget ditt. Det er en vanningsanordning utstyrt med en trådløs sensor for å måle sollys, jordfuktighet, temperatur og gjødsel. Hold øye med dette produktet senere i år.

Scion Robot 

Ytelsen til scion -roboten kan beskrives som “som en hage -robotvenn”. Det svarer på hver ny gartners spørsmål: Hvor skal jeg begynne? Bare skriv inn postnummeret ditt, og scion -roboten vil gi deg en hageplan som er lett å følge, med tanke på plasseringen og klimaet i regionen din.

Du vil også motta frø per post akkurat i tide til plantetiden. Eller du kan til og med velge den sesongmessige e -postpåminnelsestjenesten for å holde hagen din oppdatert.

VegiBee hagestøv

VegiBee hagestøvere er akustisk-elektriske håndbestøvere som kan brukes i hager og drivhus og har som mål å øke avlingene med 30 prosent årlig. Batteridrevne og oppladbare versjoner er også tilgjengelig.

Dekret med en krystalllignende gjødsel, er Maria Bujalskas krystallplantebeholdere ikke bare vakre, de hjelper også plantene over tid

Blå krystall plantebeholder Høyteknologiske plantehjelpere

Krystall plantebeholder

Dekret med en krystalllignende gjødsel, er Maria Bujalskas krystallplantebeholdere ikke bare vakre, de hjelper også plantene over tid. Plantens røtter vokser gjennom de matte fibrene og lever av den sakte oppløselige gjødsel som frigjøres fra krystallene ved hver vanning. Etter hvert smelter planten sammen med plantebeholderen for å bli et system som vokser konstant.

Denne plantesensoren er en flott enhet

Moderne høyteknologisk plantehjelper

B.maling & Decker PCS10 PlantSmart Digital Plant Care Sensor

Denne plantesensoren er en flott enhet. Den viser nøyaktig hvilken type planter som vokser innendørs eller utendørs. Den tilbyr også trinnvise tips for tusenvis av forskjellige planter.

Høyteknologisk plantehjelper hage

Koubachi Wi-Fi plantesensor

I tillegg til den slanke designen, har Koubachi Wi-Fi Plant Sensor mye å tilby. Etter at han har målt jordfuktigheten, temperaturen og lysintensiteten, bestemmer han plantens behov og sender deg oppdateringene via en gratis smarttelefonapplikasjon.

Den syngende plantens ledsager

En liten fugl fortalte meg om det! Plantekameraten måler fuktigheten på rotnivå, og når planten trenger vanning, synger fuglen. Ikke bekymre deg om natten. Så snart rommet blir mørkt, deaktiverer en lyssensor fuglestøyen slik at du ikke blir sur av den konstante kvitringen.

Nye høyteknologiske plantehjelpere

Grønn boks 

En annen hage-til-telefon-enhet er Green Box. I seg selv et iOs-kontrollert vanningssystem som bruker lokale værdata til å lage personlige vanningsprogrammer. Du vil da motta dette på smarttelefonen.

Tekniske anleggshjelpere

Flytende hage

Det flytende hagekonseptet av Benjamin Graindorge og Duende Studio bruker en spesialisert aquaponics -beholder og filtersystem for å resirkulere næringsstoffene fra fiskeavfallet for å mate og vanne plantene.

Moderne høyteknologiske plantehjelpere

Andrew de Melos blågrønne eske

Den blågrønne boksen er et system for 38 liters ferskvannsakvarier. Boksen har fire plastsenger fylt med grus. Vann oversvømmer sengene med visse tidsintervaller, noe som gjør det mulig å trekke ut næringsstoffer fra fiskeavfall og grus (eller annen gjødsel) og lede dem til røttene.

Mi Garden

Mi Garden er et plantesystem som er utstyrt med integrert vekstbelysning, et automatisk vanningssystem og en mikrokontroller som styrer alt dette. Velg anleggstype og status, så gjør systemet resten for deg. Alt du trenger å gjøre er å overvåke vannet og ernæringsbehovet av og til.

Byhager

store.windowfarms.com

bitponics.com

myplantlink.com

engelsk.indoorgarden.mycashflow.fi

sparkfun.com

clickandgrow.com

store.growtheplanet.com

ddpstudio.eu

parrot.com

sproutrobot.com

enapp.appvv.com

vegibee.com

mariabujalska.com

Amazon

Koubachi

shopgadgetsandgizmos.com

ordergreenbox.com

benjamingraindorge.fr

Kickstarter

indiegogo.com