Chic hagedesign planter blomster vase trapperStilig hagedesign med mindre gress

Gresset er et fantastisk tillegg til innredningen i ethvert hjem og også til luftkorridorene. På grunn av den ensartede grønne fargen kan du finne avslapning for øynene og sjelen der.

Koster moroa deg for mye vedlikehold? Du kan redusere glassområdet og fortsatt få effekten av denne effekten!

Vil du vite hvordan du gjør det??

Mange blomster

moderne utvendig elegant hagedesign plante blomster

Her er noen enkle tips for deg!

Fjern gresset fra stedene der det er vanskelig å overleve. Slik er stedene i hagen som er dekket med skygge.

Fjern gresset fra stedene der det er vanskelig å overleve

Elegant hagedesign plante blomster landskap sti

Du kan også holde gresset utenfor fortauene. Du kan legge igjen noen strimler mellom steinhellene eller rett foran inngangen. Men det er nok, etter min mening.

Jeg ville også fjerne gresset fra stedene hvor gresset er for vanskelig å vedlikeholde. Med det mener jeg de smale sidegårdene og områdene som er mindre enn 3 kvadratmeter store. Innsatsen her er ikke verdt det, og du vil heller ikke finne den?

Fjern gressområder fra områder som ikke brukes til spill eller underholdning

Elegant hagedesign plante blomster utvendig hus

Fjern gressområder fra områder som ikke brukes til spill eller underholdning.

Spesielt på gårdsplassen foran fasaden gir det ingen mening å passe på en hage

Elegant hagedesign plante blomsterhus

Spesielt på gårdsplassen foran fasaden gir det ingen mening å passe på en hage. Du kan sette vakre representative og kreative design der.

Du må være ganske forsiktig når du designer disse rydde områdene. De må gjenspeile designet inne.

Du kan legge til egnet grunnvegetasjon til områdene som er vanskelige å vedlikeholde. Når dette prosjektet er realisert, vil det glede øynene dine lenge. Riktig valg med dominerende innfødte arter vil resultere i mindre vannforbruk, unngå ødeleggelse og du trenger ikke mye gjødsel.

Sjekk med gartneren din hvilken plante som vil vokse lenger enn en sesong eller to!

Du kan legge til egnet grunnvegetasjon til områdene som er vanskelige å vedlikeholde

Elegant hagedesign plante blomster landskap

Bytt gressletter med beplantede områder med en prydende effekt. Disse vil være mer visuelt tiltalende og vil fremme biologisk mangfold. På store områder kan du klare deg helt uten gress hvis du bruker det i stedet for trær, busker og flerårige planter. Denne typen landskap vil også bidra til å løse noen monokulturproblemer. Den større variasjonen av blomster vil tiltrekke seg flere fugler, sommerfugler og andre dyrearter til hagen din. Slike landskap er mer miljøvennlige.

Tross alt er de store engene en slags visuell ørken, du finner dem ikke?

Elegante hagedesignplanter blomster skogshus

Tross alt er de store engene en slags visuell ørken, tror du ikke? Erstatningen med vekslende planter gir mer interessante interaksjoner. Farge, tekstur, form og slankhet! Dette er alle elementer som vi finner fantastiske i de paradisiske hagene.

Bytt gressletter med beplantede områder med en dekorativ effekt

Elegant hagedesign plante blomster unna

De har ikke lyst til å lære de forskjellige reglene som er knyttet til planter. Men hvis du velger plantene riktig, kan du oppnå en hyggelig og bærekraftig erstatning av gressområdet.

Spiselige planter kan erstatte gress

Elegant hagedesign plante blomster tomater

Spiselige planter kan erstatte gress. Vil du ikke lenger ha dine egne dyrkede grønnsaker, frukt og krydder på bordet ditt? Tenk kreativt og utform små terrasser der du kan plante grønnsakene og andre nyttige planter.

En flott hage

Elegant hagedesign plante blomster steiner

Gjør livet ditt mer interessant: erstatt gresset med underholdningssteder. På den måten ville du ha mer plass til de fine lekene til barna og til å møte venner og familier.

Erstatt gresset med underholdningssteder

Chic hage design plante blomster paraply

Ser du for deg kombinasjonen av frodige planter, brann og vannskylling i kombinasjon? Høres ikke dette mye hyggeligere ut enn det kjedelige gressområdet, for eksempel?

Et utvendig rom

Elegant hagedesign planter blomster sofabord

Har du mye gress i hagen din? Har du tenkt å vokse dem! Dette er ikke lenger den mest moderne og trendy løsningen. Paradise har absolutt lite av det!

Phase One Landscapes, Elevation Architects, Goodman Landscape Design, Jocelyn H. Chilvers, Jeffrey Gordon Smith Landskapsarkitektur, Scott Brinitzer Design Associates, The Garden Consultants, Inc., Derviss Design, Paradise Restored Landscaping & Utvendig design, Huettl landskapsarkitektur, fase ett landskap