Introduser positiv energi i huset gjennom innendørs planter

I vår stressende hverdag er hjemmet stedet for fullstendig avslapning. Dette bør belastes med positiv energi og gode følelser. Det er planter som hjelper oss med å tiltrekke og spre positiv energi i hjemmene våre!

I dag ønsker vi å introdusere deg for 12 innendørs planter som bringer positiv energi inn i huset. Det ville absolutt ikke være vanskelig for deg å få disse så raskt som mulig …

Jasmine som et husplante

jasmine innendørs planter plante ideer potteplanter

Jasminen er persernes hellige blomst. Det antas at å ha jasmin hjemme vil styrke båndet til partneren din. Det er interessant at denne planten i stor grad påvirker beboernes profetiske drømmer. I tillegg antas jasminen å stimulere hjertechakraet.

Innendørs planter – rosmarin for positiv energi

rosmarin stueplante blomster positiv energi

Rosmarinen er en av de beste stueplantene som effektivt kan rense inneluften. Det antas å hjelpe mot dysterhet og depresjon. Rosmarinen hjelper til med å finne indre ro og beskytter huset mot negative påvirkninger. Mange legger en gryte rosmarin foran inngangsdøren for å beskytte huset mot onde krefter.

Liljer – Mer enn bare positiv energi

lilium potteplante positiv energi

Liljer bidrar til å rense det åndelige og fysiske nivået. Denne stueplanten plasseres ofte på soverommet da den skaper en beroligende atmosfære. Liljen symboliserer fødselen. Hans storhetstid antas å være det perfekte øyeblikket for å tenke på barn.

Salvie (salvia)

salvieplanter positiv energi

Salvie er kanskje den mest mystiske hageplanten på listen vår. Det antas at dette hjelper oss å koble til vår bevissthet, og på et høyere nivå. Indianerne, for eksempel, drev bort onde krefter og renset negativ energi etter et uønsket besøk med salvierøyk.

Innendørs planter – eføy i hengende kurver

eføy innendørs planter potteplanter positiv energi

Eføyen er også en av de beste plantene for luftrensing i hjemmet. Ifølge legender, plantet rundt inngangsdøren, gir eføyen lykke og helse til innbyggerne. Derfor var det tidligere mange hus med eføy som kryp på fasadene.

Aloe Vera renser negativ energi

aloe vera innendørs planter potteplanter

Du vet sannsynligvis allerede nok om bruk av aloe vera i hjemmekosmetikk. En kanne med aloe vera kan hjelpe deg med å drive bort de negative energiene til forskjellige, noen ganger uønskede, besøkende i hjemmet ditt.

Innendørs planter – basilikum for emosjonell styrke

basilikum potteplanter innendørs planter positiv energi

I tillegg til å være myggmiddel, sprer basilikum en behagelig duft og er et fantastisk krydder. Denne planten har en positiv effekt på følelsene våre. Det anbefales derfor til folk som ofte er usikre og nølende.

Orkide som et populært stueplante

orkideer arter innendørs planter plante ideer

Orkideer er en av de mest populære stueplantene for øyeblikket. De er lette å ta vare på og ser søte ut. Det viser seg at orkideene regnes som obligatoriske planter på soverommet. Det antas at orkideen fremmer energibalansen vår mens vi sover. I tillegg er denne stueplanten assosiert med aktivering av Kundalini -energi.

Innendørs planter – oregano til kjøkkenet

oregano innendørs planter potteplanter planteideer

Oreganoen i huset er forbundet med lykke, positiv energi og åndelig renselse. Det beste stedet for denne planten er kjøkkenet eller spisestuen, helst spisebordet, hvor hele familien samles og sitter sammen lenge.

Lavendel som hus og hageplante

lavendel innendørs planter plante ideer potteplanter

Lavendel er en mystisk plante som er forbundet med avslapning. Hjemme sikrer dette en energibalanse. Lavendelen er spesielt egnet for familier, der ektefellene lett bryter ut. Det antas at planten kan helbrede og beskytte.

Rose – et symbol på kjærlighet

roser potteplanter positiv energi

Rosen er et universelt symbol på kjærlighet og fred. Det er derfor det sies at å ha en rose i en gryte hjemme vil gi nok positiv energi til familien.

Efeutute (Epipremnum aureum)

efeutute stueplanter positiv energi

I følge Feng Shui tiltrekker efeutute rikdom og lykke inn i huset. Hjelper med å rense negativ energi forårsaket av stress.

Hvilken stueplante vil du introdusere mer positiv energi i hjemmet ditt gjennom??

Innendørs planter – plasser aloe vera nær inngangsdøren

aloe vera potte innendørs planter

Eføyen gir innbyggerne lykke og helse

husfasade eføy innendørs planter plante ideer

Innendørs planter – Lavendelen gir en energibalanse

lavendel potteplanter plante ideer positiv energi

Liljene skaper en avslappende atmosfære på soverommet

liljer innendørs planter potteplanter positiv energi

Innendørs planter – rosmarinen hjelper oss med å finne indre ro

rosmarin spisestue stueplanter positiv energi

Rosene sprer fred i familien

røde roser stueplanter positiv energi

Innendørs planter – jasminen styrker båndet til partneren din

innendørs planter jasmin potteblomstersorter