Trampoline på gulvnivå leker barn

Vil du ha mye moro for barna dine? Monter deretter en trampoline i bakken i hagen! Gulvtrampoliner har blitt virkelig moderne i det siste fordi de representerer en trygg og plassbesparende variant sammenlignet med konvensjonelle trampoliner. Her forklarer vi deg alle for- og ettergruvene til en trampoline i bakken, samt hva du bør vurdere når du bygger en i hagen. Ha det gøy mens du leser!

Jordet trampoline i hagen – fordeler

Jordtrampoline i hagen fordeler

Trampoline på gulvnivå leker barn

Installasjon av et gulv-til-gulv trampolineopplegg

Trampoline på gulvnivå munter barnespill

Barn som koser seg med trampoline på gulvet

Velg et trampolinsted på gulvnivå

Trampoline på gulvnivå rundt hagestien

En gulvtrampoline i hagen tilbyr barna mange muligheter for lek og sport. Takket være sin minimalistiske design, skriver den seg veldig godt inn i det grønne hagelandskapet og kan til og med ha en dekorativ effekt. Underjordiske trampoliner er tryggere enn de konvensjonelle modellene fordi de minste ikke kan falle av. Du trenger heller ikke å klatre opp en stige, noe som gjør det veldig enkelt å komme seg på trampolinen. I vinterhalvåret kan trampoliner på bakken lett dekkes – du kan til og med bruke kunstgress til dette formålet. Sammenlignet med den tradisjonelle trampolinen, kan gulvnivåmodellen ikke velte i sterk vind, slik at skader og materielle skader i hagen ikke kan oppstå. Og sist, men ikke minst, kan den kombineres perfekt med fotball, basketball og andre idrettsanlegg.

Monter gulvtrampoline i hagen: hva er ulempene?

Gulvtrampoline innebygd, rund, stor

Gulvtrampoline lekeplass barn sikkerhetsnett

rektangulær bakketrampoline basketball

flere trampoliner innebygd lekeområde på bakken

Bakken trampoline basketball lekeplass barnehage

Rektangulær gulvtrampoline, små barn

Velg en gulvtrampoline som er rund eller rektangulær

Trampolin gulv fotball målhage

Trampoliner i bakken har også noen ulemper, hovedsakelig knyttet til installasjonen. Det er relativt komplisert og tidkrevende, og du må grave et stort hull i hagen. Dette gjør trampolinen mindre fleksibel sammenlignet med de vanlige modellene, som kan flyttes til et annet sted om nødvendig. Trampolinen på gulvnivå kan også demonteres møysommelig. Videre, med loamy jord uten dreneringslag, er det fare for at regnvann samler seg under, som må pumpes av senere.

Finn riktig sted

rund i bakken trampoline nesten usynlig hage

gulv-nivå trampoline dekke høst vinter

Monter gulvtrampoline i hagen

Separat plenområde fra trampoline lekeplass for barn

Installer trampoline på gulvnivå i hagen

Bygg i runde i bakken trampoline hage beliggenhet

Stor gulvtrampoline rundt hagen med basseng

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en trampoline i bakken, er det første viktige trinnet å velge et passende sted. Ideelt sett bør dette være i delvis skygge, nær huset. En minimumsavstand på 2 meter til hagegjerdet, husfasaden, nærliggende trær, hagehus, etc. er også en nødvendighet. Steder omgitt av prydgress og busker eller midt på plenen er rett og slett ideelle for trampolinen på gulvnivå. Du kan også kjøpe et fallbeskyttelsesgulv for området rundt trampolinen-det skal være sklisikkert, værbestandig og frostsikkert. Hvis jorda i hagen din er fuktig og loam, anbefaler vi at du søker råd fra produsenten. Et dreneringslag med grus under plenen kan ofte løse problemet. Det er også viktig å spørre deg selv hvem som skal bruke trampolinen – bare barn eller voksne også? De fleste modeller har en lastekapasitet på over 75 kg, men hvis flere barn hopper på den samtidig, kan de lett overstige dette. De såkalte kondisjonstrampolinene, som rett og slett er perfekte for utendørs sport, passer best for voksne.

Rund eller rektangulær?

Slipt trampoline for og bak

Trampoline i bakken innebygd lekeplasshage

Kombiner gulvtrampoline basketball lekeplass

Velge en gulvtrampoline nyttige tips

Og når det gjelder formen på trampolinen – de fleste modellene er rektangulære eller runde. De rektangulære trampolinene er det bedre alternativet hvis du også vil gjøre øvelser på dem. Den rektangulære formen lar deg også bedre kontrollere hoppene dine. Men hvis trampolinen bare er for barn, kan du gå for en rund design.

Hva du bør vurdere når du kjøper?

Dekk trampolinen med gulvet med kunstgress

Barn maler trampolinen med kritt

Stor rektangulær trampoline i flukt med gulvet

Sikkerhetsnett for trampoline på gulvnivå

Siden trampolinen i bakken holder seg ute selv i vintermånedene, bør den ha høyest mulig kvalitet. Det er imidlertid et stort utvalg av forskjellige modeller på markedet, så sørg for å sjekke det Kjøp legg merke til følgende:

– hoppematten av høy kvalitet er et absolutt must. Fjæringen sikrer den nødvendige komforten når du hopper. Jo mer og mykere fjærene er, desto mer behagelig blir hoppet.

– hoppeoverflaten skal ikke være for høy. Vanligvis er høyden omtrent 30 cm.

– Beskyttelseskanten skal være minst 30 cm bred og UV-bestandig. Det sikrer konstruksjonens stabilitet.

– Med modellene av høy kvalitet er maksimal belastning over 120 kg

– hvis du velger en rund trampoline, er diameteren av stor betydning – jo større, jo høyere kan du hoppe i luften

– Trampolinen skal ha et spesielt deksel mot regn, snø og vind

– Hvis trampolinen har et integrert ventilasjonssystem, kan du unngå vannlogging