Fliser er ekte allroundere. De tilbyr utrolig mange designalternativer for dine egne fire vegger og har både rent visuelle og veldig praktiske fordeler. Over tid har keramikk ikke bare bevist sin egenart, men også opplevd noen innovative forbedringer. I dag er det enda flere flisekreasjoner som overbeviser med sin fantastiske design og enda større holdbarhet og brukervennlighet. Også i år gleder vi oss til nye, spennende flisetrender og de som er langvarige. Vi har listet opp de vakreste og mest populære av dem for deg nedenfor. De riktige flisene i en hvilken som helst trend kan da finnes i mange flisekolleksjoner av høy kvalitet, for eksempel disse i Fliser Outlet Hannover.

Industrial chic

Urban følelse og industriell sjarm erobret vårt boareal for en tid tilbake. Rette linjer og enkle overflater i grått, beige og svart sikrer nå en viss klarhet og behagelig harmoni. Fliser med betongsementutseende blir derfor stadig mer populære og foretrekkes fortsatt av mange interiørdesignere og byggherrer. Rustoptikk, murstein og metall er også tydelig en del av den trendy stilen og kan ses oftere og oftere på fliser. Som et innovativt high-end materiale får porselen steintøy enda mer oppmerksomhet. Den skårer fremfor alt med sin høye motstand og allsidighet når det gjelder moderne veggbelegg og gulvbelegg.

flisetrender 2021 industriell chic

Store flisformater

XXL -trenden når det gjelder fliser er ikke akkurat fersk, men den gir også en sensasjon i år. Ikke bare firkantede fliser, men også fliser i liggende format og i ekstreme størrelser er nå virkelig trendy. De gir bad og kjøkken samt åpne oppholdsrom enda mer visuell vidde. En frigjørende følelse av sjenerøsitet sprer seg. De nesten ikke-eksisterende leddene i fliser i stort format forsterker denne effekten enda mer, spesielt når den er fuget ton-i-tone.

betongoptikk xxl flisetrender 2021

Etnisk utseende

Hvis du liker det litt mer leken eller vil tilfredsstille din konstante vandringslust, er flislagte flater i et trendy etnisk utseende den perfekte løsningen. Fargerike marokkanske mønstre som hyller tradisjonelle, håndlagde sementfliser er blant de mest populære av alle. De tar oss med en gang til nattmarkedet i Marrakech eller lar tankene vandre på eksotiske ørkenreiser. Historiske motiver og andre fantasifulle, organiske mønstre er fremdeles veldig populære for øyeblikket og er spesielt ettertraktet av elskere av den bohemske stilen.

flisetrender 2021 marokkanske mønstre

Marmor er en langvarig favoritt

Det edle materialet imponerer med sin tidløse raffinement og har alltid vært et statussymbol for konger og adelsmenn av en grunn. Heldigvis kan vi nå også invitere marmorens umiskjennelige vener og utseende av høy kvalitet til hjemmet vårt. Moderne fliser av fajanse, steintøy eller porselen steintøy gjør det mulig å nyte det unike utseendet ikke bare på gulvet, men også på veggene. De er ikke bare tilgjengelige i klassisk hvitt og grått, men også i overdådige grønne toner eller i en dyp svart, avhengig av dine krav, hvorfor ikke med gylne årer.

flisetrender 2021 marmor

Tilbake til naturen!

Ekte purister og naturelskere er derimot ikke så opptatt av overdådighet, men heller enkelhet og det naturlige utseendet. Blant flisetrendene for 2021 er dette spesielt merkbart gjennom de verdifulle overflatene i naturstein og treutseende. Disse kan ikke bare oppfattes visuelt, men også føles haptisk. Blå og grønne nyanser samt sandstein er for tiden helt trendy og gir rom en livlig og samtidig beroligende balanse.

flisetrender 2021 baderoms utseende

Relieffliser

De såkalte 3D-flisene bringer ønsket dynamikk inn i alle rom. Den valgte relieffen får vegger og gulv til å virke enda mer livlige og sensuelle. En optisk illusjon som setter levende overflater på et helt annet nivå. Moderne relieffliser kan flislegges over hele overflaten eller bare settes som aksenter. Her kan du også velge mellom utallige design, mønstre og formater og skape din helt spesielle drømmestemning med fliser.

flisetrender 2021 lettelse fliser

Bortsett fra de nye eller permanente flisetrendene, er det en veldig tydelig trend, og ikke bare når det gjelder fliser. Når det gjelder å bo og innrede, er individualitet og velvære de viktigste trendene som hver og en av oss i økende grad setter pris på. Så hent den nødvendige inspirasjonen fra de nyeste og vakreste flisdesignene. Og til slutt velger du den du liker best, og som gir deg maksimal velvære.

feel-good atmosfære flisetrender 2021