Tips for rengjøring av lukt fra hundens røde sofa

Tips for rengjøring

Jeg flyttet nylig, men jeg la merke til at den dårlige lukten var etter meg. Kilden har vist seg å være min egen sofa. Denne lukten er lumsk og vanskelig å bli kvitt.

De polstrede møblene er alt annet enn kundevennlige når det gjelder rengjøring.

Det sier Alec Houle, den 51 gamle designeren av polstrede møbler. Likevel er det noen få enkle trinn du kan ta for å enten rengjøre møblene selv eller bestemme om du trenger profesjonell hjelp.

Diagnostiserer lukt fra kjæledyr

Har du kjæledyr? Lukten av ammoniakk taler stort sett for tilstedeværelsen av urin. Et annet tegn er de gule flekkene. Se etter disse på møbeltrekkene.

Katteurin er ekstremt vanskelig å rengjøre og fjerne. For det første skyldes dette den sterke lukten og for det andre kjære kjæledyrs preferanse for å tisse i sprekker. Det er vanskelig å finne flekkene der.

Kan du lukte urinen, men ikke se stedet? Du bør ty til hjelp av det svarte lyset i et mørkt rom.

Har du kjæledyr?

Tips for rengjøring av hundesofa lukt rosa katt

Andre lukter som kommer fra kjæledyr

Noen ganger kan det også være sikling av hundene. Dette kan inneholde bakterier, som muligens kan forårsake lukt. Videre kan dette oppstå fra samspillet med jord eller smuss.

En annen mulighet ville være svette, som også kan komme fra mennesker. Dette forblir vanligvis på sofaarmene.

Det rene vannet kan bidra til skitne ringer

Tips for rengjøring av hvite sofa lukter kattelampebøker

Hvordan behandle flekkene

Når du har funnet flekken, må du handle veldig raskt. Jo raskere du handler, desto større er sjansene for suksess. I dette tilfellet trenger du ikke å skylle, som vanlig med annet skitt.

Er flekken begrenset til overflaten på møblene? Dypp et stykke bomull i rent varmt vann og tørk det av. Alternativt kan du bruke en oppløsning av eddik og vann (10 til 90%).

Fuktigheten kan oppmuntre til dannelse av noen bakterier og følgelig bidra til dårlig lukt

Tips rengjøring hundesofa lukter nydelig glassbord stue bilde gylden

Midler for rengjøring

Det rene vannet kan bidra til skitne ringer. Dette skyldes stoffet. Hvis du skal kjøpe tepper til møblene dine, bør du spørre eller lese om de er lette å vaske. Hvis urinen har trengt dypere inn i stoffet, må du kanskje bytte ut de indre putene.

Andre lukt er etter sigaretter

Tips for rengjøring av sofa sofa nydelig tre

Lukt fra andre kilder

Mustningen kommer stort sett fra brukte møbler eller fra møbler som har blitt lagret et sted lenge. Fuktigheten kan oppmuntre til dannelse av noen bakterier og følgelig bidra til dårlig lukt. Mesteparten av tiden vil ikke innenlandske midler kunne fjerne denne skitten. Andre lukt er etter sigaretter. La møblene stå ute en stund før du søker profesjonell hjelp.

Haule fraråder bruk av deodorantprodukter. Etter hans mening er disse stoffene, som har blitt populære nylig, absolutt ineffektive.

Hva du trenger å vite om profesjonell rengjøring.

Det er to hovedtyper av profesjonell rengjøring

Tips for rengjøring av sofa luktrenser hvit

Det er to hovedtyper av profesjonell rengjøring. Dette kan være tørt og fuktig. I 98% av tilfellene er den andre metoden valgt. Det er mer effektivt og mindre giftig. I dette tilfellet kan stoffene imidlertid krympe, falme eller lagre seg. Det skjer med dårlig behandling.

Tørre vaskemidler inkluderer løsemidler. I dette tilfellet er stoffene og fargene beskyttet, men ikke omgivelsene. Du må ta konkrete tiltak mot eksplosjon.

Tørre vaskemidler inkluderer løsemidler

Tips for rengjøring av lukt fra hundesofa

Ingen garantier

Sikkert, profesjonell rengjøring kan øke sjansene for suksess, men det er ingen garantier. Noen ganger slutter noen mennesker å lukte lukten, og andre er mer følsomme. Men å prøve å redde stoffene er definitivt verdt det.

Tracery Interiors, McCroskey Interiors

http://www.microban.com/