Personlige gaver er høydepunktet under hvert juletre. Hvis du ikke er gjør-det-selv, du ikke liker å strikke og ikke er fan av håndverk, finner du noen deilige gaveideer til jul nedenfor.

Julegaver: Søte gaver til de med en søt tann

julegaver ideer til julegaver

En pakke hjemmelaget sjokolade er ikke bare en deilig julegave, men også en dekorativ.

Ofte er det slik: De første private julebakeriene åpner sine bakerier allerede i november. Resultatet er at informasjonskapsler kan spises gjennom hele adventstiden. For de fleste av dem burde dette sette en stopper for kanelstjerner, vaniljekroissanter og pepperkaker. Men hva annet søtt alternativ er det? sjokolade!

Sjokolade er trendy hele året og bytter gjerne ut informasjonskapsler og co i den søte boksen etter jul. Imidlertid viker mange mennesker unna produksjonen av praliner. Produksjonen er for kompleks, verket er for filigran – dette er den vanlige fordommen. I virkeligheten kan imidlertid alle med de riktige produktene og utstyret gjøre det Sjokoladebaker vil. Med sjokoladeholdige hule kropper, kremaktig fylling, raffinert dekorasjon og pen innpakning er praliner under juletreet en gave som vil vekke entusiasme.

Uvanlige syltetøysblandinger

julesyltetøy julegaver lager julegaver selv

Jordbær og kirsebærsyltetøy er klassikerne. Kombinasjonen av agurk og vanilje er uvanlig, men like deilig.

Mange spiser brød og syltetøy til frokost hver dag. Klassikerne som jordbær eller kirsebærsyltetøy er populære. Hvis du vil gi en syltevenn noe hjemmelaget, kan du velge en veldig uvanlig blanding til jul.

Det krever litt mot Agurk og vaniljesyltetøy, som også er laget: av agurk, en vaniljestang og konserveringssukker. Venner av deilig teopplevelse kan ta fatt på eventyret, Jasmin te syltetøy å teste. Dette er laget av vann, ingefær, jasminblader, pektin, sitronsaft og sukker. Er spesielt pen Rosenblad syltetøy fordi det ser ut som en søt jentedrøm med sin rosa farge. Denne syltetøyet er laget av rosenblad, vann, sitroner, gelé og vaniljesukker.

De som pleier å lilla i stedet for rosa burde Fiolett syltetøy lag av fioler, melis, sitron og vann. Lilla syltetøy er optisk stort sett upåklagelig, men overbeviser deretter med en smak av vann, syrinblomster, hvitvin, sitron og konserveringssukker. Kaffejunkies kommer garantert til å nyte denne vågale blandingen: Kaffesyltetøy er laget av sukker, eplejuice, kaffe og vann. Det er detaljerte lister over ingredienser til disse oppskriftene og tilberedningsinstruksjoner her.

Nå begynner det å bli solid: Spice blandes med en klassisk og eksotisk teft

julegaver julegaver å spise

Å lage krydderblandinger selv er trendy. Alle som smart kombinerer urter og krydder og pakker dem i et dekorativt glass, har en gave til alle som ikke liker søte godbiter.

Å lage krydderblandinger selv er veldig på moten. Fordi bare de som setter sammen de enkelte komponentene i krydderblandingene selv vet nøyaktig hva som er skjult i krydderglasset. Tips: Hvis du har en urtehage, kan du bevare denne krydderblandingen etter urtesesongen, pakke den inn til jul og sette din kjære ned under juletreet.

En titt på oppskriften viser hvor enkelt dette kan være. urter fra Provence for eksempel er en blanding av basilikum, timian, salt, rosmarin og oregano. Til den såkalte bot bøter Hageklassikerne inkluderer kjørvel, estragon, persille og gressløk. de Ticino urteblanding består av koriander, merian, pepper, selleri, basilikum, oregano, paprikapulver, rosmarin, løk og sopp. En følelse av ferie følger med Toskansk urteblanding som består av merian, timian, salvie, rosmarin og oregano.

Det blir mer eksotisk med en blanding av pepper, salt, løk, paprikapulver, laurbærblad, hvitløk, chili, timian, oregano og persille, som sammen utgjør en Chimichurri krydderblanding som serveres i en slags pesto med mange retter i Argentina. Zahtar serveres i Nord -Afrika, Tyrkia og Midtøsten. Denne inneholder salt, sumac, limeskall, salt, basilikum, merian, timian og sesamfrø.

Tips: Disse Krydderblandinger Og enda flere kan pakkes i et dekorativt glass og gis bort i gave. Det er imidlertid viktig at alle ingrediensene har samme fuktighetsinnhold. Det er lettest å blande de beskrevne blandingene fra en portefølje med tørkede urter. Slik holder de lengst.

Julegaver: Drinker kan også gis bort

Å gi bort en flaske vin eller snaps er vanligvis ikke veldig fantasifull. Men også her har gjør-det-selv-fellesskapet en lang liste med oppskrifter klare. Appelsiner, vodka og sukker er spesielt velsmakende Appelsinlikør lage som er ganske holdbart. Merk: Likørene laget med korn, vodka og annen klar snaps er mer holdbare enn de kremete variantene hvis oppskrifter inkluderer melk og fløte.

diy julegaver deilige julegaver

Likører og sitronader er flotte gaver til store og små – og ser veldig tiltalende ut i smarte flasker.

Tips: Gaver som inneholder alkohol er bare gode hvis det ikke er barn i festen. De vil absolutt prøve like mye som de voksne, og vil da bli skuffet fordi de ikke har lov til det. Hvis barn blir med på feiringen, kan de også være hjemmelagde limonade få som erstatning. Dette kan lages raskt fra sitroner, sukker og vann – og smaker minst like velsmakende som voksne gaver som inneholder alkohol.

Originale julegaver å bite i

   deilige julegaver spiselige julegaver

siste minutt julegaver diy julegaver

Sørg for å nyte deilige julegaver

spiselige julegaver diy julegaver

Figur 1: Pixabay.com © jill111 (Creative Commons CC0)

Figur 2: Pixabay.com © TesaFotografi(Creative Commons CC0)

Figur 3: Pixabay.com © tijanatix(Creative Commons CC0)

Figur 4: Pixabay.com © Alexas_Photos (Creative Commons CC0)