moderne skjeggfrisyrer 2018 hipsterskjegg

Skjeggfrisyrer er veldig trendy i år og utstråler ganske enkelt maskulinitet, individualitet og selvtillit! Det er uendelig mange moderne frisyrer med skjegg, men i dette innlegget vil vi introdusere deg for hipsterskjegget, som for øyeblikket er helt trendy og ser veldig stilig ut. Men hva er et hipsterskjegg, hvem passer det og med hvilke hårklipp passer det spesielt godt? Les videre for å finne ut svaret! Nedenfor gir vi mennene noen trendy ideer og nyttige tips om hvordan de skal opprettholde den trendy skjeggfrisyren. Ha det gøy å lese!

Trendende skjeggfrisyrer: Hva er et Hipster -skjegg?

Skjegg frisyrer hipster skjegg

Skjegg frisyrer hipster skjegg underskåret sideskille

Skjegg frisyrer hipster skjegg underskåret

trendy skjeggfrisyrer hipsterskjegg

Skjeggfrisyrer moderne hipsterskjegg

Beard Hairstyles Hipster Beard Tattoos Tie

Beard Hairstyles Hipster Beard Tattoos Solbriller

Skjeggfrisyrer iført moderne hipsterskjegg

Skjeggfrisyrer hipsterskjegg blonde blå øyne

Skjegg frisyrer hipster skjegg sider barbert av

Har du noen gang lurt på om en frisyre med fullt skjegg ville passe deg? Nå er det på tide å prøve et hårklipp som dette, og våre forslag kan bare være til hjelp for deg! Fullskjegg opplever en ekte gjenfødelse i dag og kan enkelt kombineres perfekt med de trendy herrefrisyrene – resultatet er et kompromissløst, super stilig maskulin utseende som du kan imponere kvinnene med! Dette er akkurat tilfellet med hipsterskjegget – et velstelt fullskjegg som du liker å kombinere med en elegant frisyre. Denne hofteskjeggstypen er stort sett lang, og når den er nøye stylet, kan den bli det perfekte stilige tilbehøret for enhver mann. Egentlig er dette en moderne tolkning av det fulle ansiktshåret som er karakteristisk for hipsters, men det kan totalt endre utseendet ditt – ta en titt på bildene våre for å se selv hvor maskulin hele skjegget faktisk ser ut!

Hvem passer til et hipsterskjegg??

Skjegg frisyrer hipster skjegg moderne hårklipp

Skjegg frisyrer hipster skjegg kort pompadour hårklipp

Skjeggfrisyrer hipsterskjegg med bart

Skjegg frisyrer hipster skjegg langt ytre hår bart

Skjegg frisyrer hipster skjegg med bart underskåret

Skjegg frisyrer hipster skjegg bart moderne hårklipp sideskille

Skjeggfrisyrer hipsterskjegg med Moustache solbriller

Skjegg frisyrer hipster skjegg bart blond blå øyne

stilig skjeggfrisyrer hipsterskjegg

Skjegg frisyrer hipster skjegg bart underskåret

Og hvem er denne populære skjeggtypen for? Hipsterskjegget er veldig egnet for menn med trekantede og hjerteformede ansikter, med langstrakte eller smale ansiktsformer kan skjegget også gjøre underverker ved å gi ansiktet mer fylde. Sammenlignet med andre skjeggfrisyrer, er hipsterskjegget absolutt egnet for forretninger, og kan se uformelt så vel som seriøst eller rustikt ut. Dette kan også gi brukeren et litt mystisk utseende – siden skjegget skjuler den nedre halvdelen av ansiktet, er ansiktsuttrykket ikke så lett gjenkjennelig. Denne skjeggtypen skaper karismaen til en trygg, attraktiv og utdannet mann – hvis det er det du streber etter, er hipsterskjegget det riktige valget for deg! I prinsippet, jo rundere ansiktet, jo lengre tid kan du forlate skjegget – i dette tilfellet tar det selvfølgelig litt mer tid å ta vare på det.

Kombiner hipsterskjegg med de mest moderne menns frisyrer

Skjegg frisyrer hipster skjegg mann bolle

Skjegg frisyrer hipster skjegg sidecut

Skjegg Frisyrer Lang Hipster Skjegg Moustache

Skjeggfrisyrer langt hipsterskjegg kort frisyre

Skjeggfrisyrer hipsterskjegg korte blonde briller

Skjegg frisyrer hipster skjegg elegant hårklipp

Skjegg frisyrer hipster skjegg kort rutete skjorte slips

Skjegg frisyrer hipster skjegg bart side parting

Skjeggfrisyrer hipsterskjegg Jared Leto

Skjegg frisyrer hipster skjegg lang bart elegant hårklipp

Når du velger fullskjegg, vær tålmodig – det vil ta minst fire uker (eller enda mer – det er faktisk et spørsmål om gener) for å få ansiktshåret jevnt tykt. Skjegget vokser 0,3-0,5 mm per dag, dvs. mer enn 1 cm per måned, men du bør vite at hyppig barbering ikke vil fremskynde prosessen. Skjegget blir tykkere med årene – selv om ansiktshårene dine som gutt ikke vokser fantastisk nok, kan du nyte et fantastisk fullt skjegg i årene som kommer. Som allerede nevnt, kan dette kombineres vakkert med alle moderne menns frisyrer – spesielt med de der det øverste håret er igjen lenger. I denne forbindelse er hipsterskjegg og undersnitt den perfekte kombinasjonen! For et litt mer ekstravagant utseende, kan du også velge et sideklippet hårklipp eller en mannebolle. Du kan også diskutere alternativene for en passende frisyre for hipsterskjegget ditt med frisøren din – han vet best hva som er den ideelle variasjonen for deg.

Skjeggfrisyrer for et kompromissløst, maskulin utseende: ta vare på hipsterskjegget ordentlig

Skjegg frisyrer hipster skjegg grooming

Skjeggfrisyrer vokser et hipsterskjegg

Skjeggfrisyrer hipster skjeggdrakt

Skjegg frisyrer hipster skjegg jeans genser hverdags look

Skjegg frisyrer hipster skjegg topp hår disheveled

Skjegg frisyrer hipster skjegg tatoveringer rutete skjorte

Beard Hairstyles Hipster Beard Bradley Cupper

Skjegg frisyrer hipster skjegg blond

Skjegg frisyrer hipster skjegg blondt langt hår blå øyne

For at hipsterskjegget ditt ikke skal bli neglisjert, bør du vaske det regelmessig med en spesiell skjeggsjampo. Etter det tørkes skjegget godt med et håndkle uten å gni det. Hvis du ønsker det, kan du også føntørke den eller bare la den tørke helt ut i luften. Forming er også veldig viktig – bruk trimeren til å konturere ansiktshår og barbere en pen linje rundt halsen.