Frisyrer halvlangt hår

Hater du å sitte foran speilet hver morgen for å få en fin frisyre før du går på jobb? I dette innlegget vil vi hjelpe deg med å glemme dette problemet for alltid og alltid! Her tilbyr vi deg noen raske frisyropplæringer som bare kan gjøres i tre minutter! Våre forslag er elegante og praktiske, og passer for hverdagslig kontorslook og andre anledninger når du har lite tid til å style håret ditt. Vi håper du liker våre raske frisyrer hver dag!

Raske frisyrer med hestehale

Frisyrer kvinner lang hestehale

elegante frisyrer Slank flette

Flette frisyrer enkle frisyrer halvlangt hår

Frisyrer 2016 skulderlengde og lang

Frisyrer for skulderlangt hår

lage raske frisyrer flette frisyrer selv

Frisyrer skulderlangt hår

halvlange frisyrer Slank flette

Den vanlige hestehalen ser for kjedelig ut etter din mening? Her skal vi vise deg noen triks som du kan bruke til å lage en interessant og iøynefallende frisyre ut av den! Den første varianten vi tilbyr deg er å knytte en sideflise. Skill en tykk tråd, vikle den rundt hestehalen, og fest enden med en liten hårstrikk. Allerede ferdig! For å få frisyren til å vare lenger, spray den med litt hårspray. Den såkalte slanke fletten ser spesielt elegant ut. En hestehale er bundet høyt på hodet og hårets lengde er stylet med et rettetang. Til slutt blir en tykk tråd kuttet av, viklet rundt elastikken og festet med en bobbypinne. Hestehalen vil også se mye mer iøynefallende ut hvis du krøller håret på forhånd med et tykt krøllejern. Bind nå hestehalen og slipp smellet ditt fra den. Til slutt fletter du en liten del av hestehalen, vikler den rundt hårstrikken og fester enden på plass.

Praktiske og raske frisyrer for hver dag

skulderlange hårfrisyrer

lyse frisyrer halvåpne frisyrer

Flettede frisyrer veileder enkle frisyrer for langt hår

Frisyrer for skulderlangt hår raskt oppdateringer

mellomlange frisyrer ideer å etterligne

Flettet frisyrer kort hår

Frisyrer for middels langt hår

Frisyrer lang frisyr guide

En annen variant du også kan velge er den dype hestehale. Alt håret er bundet i nakken og pakket med en hårstrå. For å få frisyren til å se mer voluminøs ut, kan du legge litt hårmousse i tørt hår på forhånd. Vårt neste forslag ser spesielt leken og elegant ut. Først bør du plage håret litt med bysten, gre gjennom de øverste lagene av hår for å få det til å se glatt ut, og bind delen fra ørene ned i en liten hestehale. Ta en relativt stor del av håret til venstre for hårstrikken, lag et hull i det bundne håret med fingrene og dra denne delen gjennom den. Fest med 2-3 bobby pins, og ta nå hår fra høyre side. Du bør trekke dette gjennom tråden som du nettopp tok fra venstre side og sikre den igjen med bobby pins. Allerede ferdig!

Raske frisyrer – flettet og festet hår

raske frisyrer ideer og inspirasjoner

Frisyrer for middels langt hår

elegante frisyrer frisyrer halvlangt hår

vakre flettede frisyrer

Flettede frisyrer for kort hår og langt hår

vakre frisyrer flettet frisyrer halvåpent fossefall

Flettet frisyrer langt hår

Frisyrer middels lengde hårsildfletter

Den første ideen vi tilbyr deg er å prøve å flette en nederlandsk flette selv. Denne frisyren ser spesielt imponerende ut, og kan gjøres super raskt med litt øvelse. Gre håret tilbake og del pannen i tre store seksjoner. Begynn å flette ved å plassere den venstre tråden under den midterste, og etter det – den høyre under den midterste. Etter å ha gjentatt dette 1-2 ganger, begynner du å legge noen hår til de ytre trådene hver gang du fletter. Gjør dette helt ned i hodet til du har flettet alt håret ditt. Fest enden av flettet med en liten hårstrikk. Hvis du vil, kan du bruke denne til å pakke en løs bolle og feste den med et par bobby pins. En annen original updo som du kan prøve selv er å lage en bolle. Gre håret tilbake og bind det i en hestehale. Del den i to store tråder og lag en normal knute av dem. Fest den på plass med 2-3 hårnåler, ta trådene igjen og bind en ny knute mot fronten. Trekk den stramt, kjør trådene ned rundt bollen, og lag en siste knute. Antall knop er avhengig av hårlengden din. Alt du trenger å gjøre er å fikse den ferdige frisyren med hårnål og spray!

mellomlangt hår frisyrer bun updos lett

lett oppdatering banan

kule frisyrer chignon light updos

langt hår frisyrer løs flette

Flettede oppdateringer

Hårfrisyrer skulderlange frisyrer

Updos langt hår

Oppdateringer av middels langt hår

Brudefrisyrer langt hår

Flettede frisyrer av middels langt hår

Oppdateringer enkelt og raskt