Lange bob -frisyrer moderne Nina Dobrev

Vil du ha en ny, elegant frisyre til høsten? Så har vi et supermoderne forslag til deg – long bob! Denne frisyren er veldig raseri i dag og er et skikkelig blikkfang, og derfor har mange stjerner valgt det – sjekk bildene våre for å se det selv! I tillegg vil vi i dette innlegget fortelle deg hva fordelene med denne typen frisyre er, og også gi deg noen tips som kan hjelpe deg med å style håret mye enklere og raskere. Vi håper du liker ideene våre! Ha det gøy å lese!

Trenden 2018 er lange bob -frisyrer – elegant, praktisk og variabel

Bob hårklipp Alexa Chung

Bob frisyre skulderlangt blondt hår Rosie Huntington

Langt Bobblondt hår skulderlangt Charlize Theron

Bob frisyrer 2016 Nikki Reed

Frisyrer 2016 Langt hår Langt Bob Nina Dobrev

Bob frisyre lang Naomi Campbell

Lang Bob Blond Nicole Kidman

Som navnet antyder, er Long Bob (forkortet “LOB”) den lengre versjonen av den klassiske bob -frisyren som er helt tidløs. Dette hårklippet er bare ideelt for deg hvis du vil ha en praktisk og elegant frisyre, men ikke vil klippe håret for kort. Rett eller bølget, til skuldrene eller litt mer enn hakelengden, med smell eller midtskille – stylingalternativene er enorme, noe som gjør denne hårklippet så populært. Som jeg sa ovenfor, er dette den nye trenden kuttet av stjernene – et eksempel på dette er sangerinnen Rihanna, modellene Naomi Campbell og Alexa Chung, samt skuespillerne Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Charlize Theron, Nikki Reed og Nina Dobrev. Hårets middels lengde gir deg muligheten til å lage forskjellige imponerende oppdateringer og fletter, og den lange bobben er også lettere å ta vare på enn en lang manke. I tillegg passer frisyren virkelig til enhver kvinne – ansiktsform og hårstruktur spiller ingen rolle i det hele tatt! LOB fremhever vakkert ansiktstrekk – spesielt for kvinner med hjerteformede ansikter. Den bølgete versjonen av frisyren får fint hår til å virke mer voluminøst, og med noen ekstra fargeklatter kan du oppnå et enda hyggeligere utseende. Les videre for å lære hva du bør vurdere når du klipper for å få den drømmefrisyren!

Long bob: hva du bør vurdere når du klipper?

lang bob Victoria Beckham

Din lange bob ser litt bølgete ut!

Bob frisyre lang bølgete Kendall Jenner

Strandbølger går veldig bra med dette hårklippet

Bob frisyrer 2016 ideer inspirert av stjernene

Den lange bob -frisyren er også perfekt for runde ansikter 

Long Bob 2016 Rita Ora

Bob frisyre lang nyanse kobber rød

LOB er relativt enkelt å kutte, men det er noen få triks som kan hjelpe deg med å få et mest mulig naturlig og moderne utseende. Hemmeligheten ligger i de nesten usynlige trinnene som får frisyren til å se mer uformell og omfangsrik ut. Du kan få dette ved å tynne håret litt mens det er tørt. Du kan også be frisøren din om å klippe håret kortere bak på hodet enn foran slik at det faller pent på skuldrene. Nedenfor gir vi deg også noen tips om hvordan du kan style frisyren riktig, slik at den ser veldig nydelig ut!

Bob frisyrer 2018: Ser inspirert ut av stjernene

Long Bob 2016 Modern Ideas Beyonce

Lange bob -frisyrer er for kvinner som er trygge 

Frisyrer 2016 Langt hår Jessica Alba Long Bob

Long Bob 2016 Jennifer Lopez

Langt bobblondt rett hår Ciara

Bob frisyrer 2016 Miranda Kerr

langt bobblondt hår Jennifer Aniston

Lang Bob Blond Cara Delevigne

Lange bob -frisyrer romantiske krøller

Leter du etter en super elegant, glatt lang bob? Deretter bør du føne håret ditt med en stor rund børste, gi frisyren ønsket utseende med glattejernet og til slutt fikse det med litt glansspray. For en litt bølget bob, vask håret og la det lufttørke. Hvis du har helt rett hår, kan du også bruke et krøllejern til å hjelpe. Men det er viktig at resultatet ser så naturlig ut som mulig og ikke “for stylet”. Du kan også velge en krøllete bob i stil med Merlyn Monroe – denne varianten ser super feminin og romantisk ut! I dette tilfellet bør du dele på siden og style frisyren med et bredt krøllejern. Slik at det varer lenger, kan du modellere de enkelte krøllene med voks og vri dem inn igjen eller spray den krøllete frisyren rikelig med hårspray.

Long bob 2016 – moderne ideer med smell

lang bob med smell Jennifer Lawrence

Bob hårklipp med smell Rihanna

Frisyrer 2016 Langt hår Kim Kardashian

Long Bob 2016 Ombre Brown

Lang Bob Blond Moderne Frisyrer

Med en ponni ser LOB utvilsomt veldig elegant ut, så på slutten vil vi også gi deg noen tips om hva slags ponni som ville se best ut på deg. For et smalere ansikt er det best å velge rett smell – de vil myke opp funksjonene dine. Damene med hjerteformede ansikter har både rett og side smell, og hvis du har et rundt ansikt, bør du klare deg uten smellet.