Hair extensions styling ideer extensions

Vil du ha nydelig langt hår til en spesiell anledning? Eller vil du bare eksperimentere med en annen hårlengde? I begge tilfeller har du kommet til rett sted! I dette innlegget skal vi vise deg noen gode alternativer for hårforlengelse – midlertidige og langsiktige – som du kan eksperimentere med. Forhåpentligvis er informasjonen nedenfor til noen hjelp! Vi håper du liker å lese!

Hårforlengelse: hva er alternativene?

Velge tips om hårforlengelse

Hårforlengelse med kunstig forlengelse

Hårforlengelser er gode alternativer for lengre og tykkere hår

voluminøst hår Jennifer Lopez

Extensions ekstravagant frisyre asymmetrisk Rihanna

Hårforlengelse vakkert resultat

Hårforlengelse kunstige tråder i regnbuefarger

kunstige tråder fester mer tetthet av hår

Hårforlengelse på forskjellige måter

Hair extensions styling ideer extensions

Forlengelser sikrer vakre krøller

Alle som allerede har prøvd hårforlengelse, vet at ekte eller kunstige tråder blir bearbeidet i sitt eget hår. Det ser fyldigere, lengre og vakrere ut. Det er forskjellige varianter – avhengig av dine personlige ønsker. Med noen kan du eksperimentere over natten og raskt sette inn og fjerne ekstra hår selv. Andre er langsiktige og krever et besøk hos frisøren. De kunstige trådene kalles ofte forlengelser og refererer til dem som “kalde” og “varme” – avhengig av festemetoden. De kalde forlengelsene tilsettes mekanisk til håret, mens de varme varmer opp en spesiell forbindelse for å holde trådene på plass. De varme forlengelsene er mer permanente og kan ofte bare festes og fjernes av frisøren.

Kortsiktige hårforlengelser med klipp og lokker

Gjør håret tykkere og fest innslaget

Forlengelser sikrer blondt hår før og etter

Velg utvidelser

Hår forlenger måter

Lure krøllete hår på en original måte

Weft fest profesjonell frisør

Hårforlengelse med fletter

Skudd originalt utseende lilla

Hårforlengelse med ombre -effekt

Hårforlengelse med chips og lokker

Hårforlengelser blonde tråder vev

Hårforlengelse før etter

Kalde forlengelser inkluderer klips og fletter, for eksempel. “Vev” er tråder som er sydd på et bånd. Disse festes til håret med klips eller med en spesiell klebebånd – tape. Avhengig av vevetype, kan de brukes i forskjellige lengder – fra noen få timer til noen uker med de selvklebende vevene av høy kvalitet. For å oppnå en drømmende fylde av hår, kan du få din frisør til å feste flettene. Så du kan være sikker på at manken din vil se perfekt ut! De ekstra trådene kan ha en annen hårfarge enn din naturlige, slik at du får en veldig interessant effekt – for eksempel ombre eller balayage -utseende. Så du er sikker på å tiltrekke alles oppmerksomhet. Og det er ikke nødvendig å farge håret ditt – du fester bare klippene eller lokkene i en dag eller noen uker, og du er ferdig! Høres flott ut, ikke sant?

Hvis du bare trenger hårforlengelsen i en kort periode – for eksempel bare til en fest, kan du velge kunstige tråder med klipp. Du bør imidlertid riktig beregne hvor mange tråder du trenger og feste dem på en slik måte at klippene ikke lenger kan sees. En venn eller en annen favorittperson kan kanskje hjelpe deg med denne oppgaven.

Bindingsforlengelser av høy kvalitet laget av ekte hår for langvarig hårfortykning og forlengelse

Fest hårforlengelser strand for tråd

kunstige tråder i regnbuefarger

Fest utvidelser før og etter

for mellomlange hår

Fest utvidelser feil

Forlengelser strand for streng for et naturlig utseende

Forlengelser imponerende frisyre Rihanna

Hårforlengelse før etter krøller fantastisk utseende

Hårforlengelse ombre effekt

Vil du ha den lange, imponerende manen på lang sikt, og ikke bare for kort tid? Da anbefaler vi bindingsforlengelsene av høy kvalitet laget av ekte hår. Disse arbeides inn i hårstrengen for tråd. Hver streng har en spesiell keratinbase, som du må varme opp med en ultralydsenhet eller varmetang for å feste den. Disse typer extensions limes ikke, men “sveises” i håret, danner nesten usynlige forbindelsespunkter og kan vare særlig lenge – opptil 6 måneder. Etter det må du bytte dem ut, knytte dem på nytt, eller bare fjerne dem hvis du ønsker det.

Slik at manken din ser bra ut med en bindingsforlengelse, kan vi gi deg følgende tips: Invester i forlengelser av høy kvalitet laget av menneskehår. Disse skal være kjemisk ubehandlet, ha ingen silikonlag og se skinnende, sunne og velstelte ut. Deretter er det også viktig å bestemme ønsket hårlengde riktig. Det er bindingsforlengelser med en lengde på 40 cm for kort, 50 cm for middels lengde og 60 cm for langt hår. Mengden extensions som kreves er selvfølgelig veldig individuell og avhenger av dine ønsker og hårtetthet. I prinsippet er rundt 50 tråder tilstrekkelige for å legge til interessante fargeaksenter i håret ditt. For hårfortykning trenger du mellom 50 og 100 tråder og for en synlig hårforlengelse anbefaler vi deg å bestille mellom 50 og 200 tråder. Du finner noen nyttige tips for riktig stell av utvidelsene her.