Har du naturlig eller annet tynt og skadet hår? Skjønnhetseksperter og mange hardtarbeidende damer har bevist at denne skjebnen kan endres. Med riktig ernæring og omsorg kan du fremme hårvekst. Følgende tips vil også være til nytte for din generelle helse. Så vi beviser også nok en gang at skjønnhet kommer innenfra. Les, handle og nyt resultatene av din innsats!

Det vakre håret gjør også de elegante frisyrene mulige!

sunt liv - sterk hårvekst

Vitaminer for sunt hår

Vi starter med en oversikt over de sunne ingrediensene som fremmer hårvekst. Det er også noen matvarer som inneholder dem. Hårets vekst og helse er hovedsakelig avhengig av det Kalsium, Klllagen, Magnesium og sink forfremmet.

de Vitamin A, C og E. hjelp for deres bedre syntese. Først og fremst bør du gjøre en innsats for å konsumere nok mat som gir deg disse ingrediensene. Av fruktene de er Epler, bananer, agurker, tomater og kål mest nyttig i denne forbindelse. Hårveksten fortsetter Vårenvingle, Erter, bønner, soya og havregryn fremmes. For å få sterkere og vakrere hår, bør du spise så mange og forskjellige nøtter som mulig. Sunt for håret er også fullkornsrisen, eggene, yoghurten og kvarken.

God ernæring er avgjørende for hårvekst

Hårvekst - blonde krøller - gode ideer

Antioksidanter

Frie radikaler står i veien for sunn hårvekst. Hvis du ikke blir kvitt disse, vil ikke det sunneste kostholdet hjelpe deg. Det er visse produkter som fjerner giftstoffer fra kroppen din som påvirker utviklingen av vakkert hår. De er inneholdt i følgende matvarer: Gulrøtter, rød paprika, tomater og andre grønne som er gule og røde inneholder store mengder betakaroten. Det er en veldig kraftig avgiftning som vil fremme skjønnheten i håret ditt.

Det er best å la håret tørke naturlig!

Hårvekst - tynt hår - gode ideer

Kontrast dusj

God sirkulasjon er avgjørende for vakker hud og hår. Skyll først sjampoen med varmt og derfor kaldt vann! Dette vil beskytte hodebunnen din og akselerere hårveksten.

Det er best å unngå hårtilbehør og festede frisyrer

Hårvekst - langt blondt hår

Ta vare på urter for sunt hår og rask hårvekst

Med noen urter kan du gjøre en slags kur for håret ditt selv. Du bør bare koke disse i litt varmt vann. Etter avkjøling bør du vaske vasket hår med det igjen. Effekten av antioksidanter den inneholder, gir også håret mange sunne ingredienser. Burre røtter er en mirakelkur i denne forbindelse. Alle brennesle og humle er også sunne for håret ditt.

Vakkert og langt hår er et symbol på femininitet!

Hårvekst - langt brunt hår

Mindre sigaretter og alkohol

Det har blitt nevnt tidligere at frie radikaler står i veien for hårvekst og hårets skjønnhet. Vi har mange av dem når vi røyker og drikker alkohol. Hvis du begrenser disse vanene, vil håret ditt sannsynligvis bare vokse raskere. Det er en god motivasjon, ikke sant?

En sunn livsstil fører vanligvis også til vakrere hår

Hårvekst - vakkert rett hår - ideer

Slipp håret!

Updos og de med fletter kan være elegante og sjarmerende, men det er best å beholde dem bare for spesielle anledninger. De vil nemlig stoppe eller svekke hårveksten. Mesteparten av tiden er det derfor du bare bør la håret gå! Det samme gjelder hatter og alle slags smykker og tilbehør til håret!

Den hormonelle balansen er viktig for hårets skjønnhet

Hårvekst - vakkert langt hår

La håret tørke naturlig og foretrekke naturlig skjønnhet!

Tross alt er hårføner, hårfønere og alle andre frisyreverktøy skadelige for håret ditt. Den naturlige skjønnheten bør være å foretrekke av denne grunn. Noen kvinner kan ikke forestille seg det fordi de nesten identifiserer seg med den ene eller den andre frisyren. De retter håret ditt eller lager krøller daglig. Imidlertid vil en god frisør kunne tilby deg et sunt og permanent alternativ til daglig bruk av de skadelige enhetene. Det er for eksempel muligheten til å introdusere krøller bare i røttene. En profesjonell frisør kan gjøre dette uten å ødelegge håret ditt. Hvis du deretter bruker de riktige pleieproduktene og slipper hårføner og styling ved høye temperaturer, vil du oppnå gode resultater for utseendet ditt på lang sikt.

Velstelt hår er veldig viktig for selvtilliten til alle kvinner

Hårvekst - gode ideer - la håret vokse

Balansert hormonnivå

Det er ikke tilfeldig at vakkert hår er forbundet med femininitet. Dette er et sikkert tegn på at hormonnivåene dine er i orden. Hvis du tok vare på dette, ville du uunngåelig oppmuntret til hårvekst også. Først og fremst oppnås dette gjennom tilstrekkelig avslapning, mosjon og meditasjon. Yoga og svømming, som får deg i form uten å belaste deg for mye, er også veldig egnet for kvinner. Egentlig mye mer passende enn overdreven belastning på treningsstudioet.

I denne artikkelen vil du lære mer om maten som bidrar til hormonbalansen.

Det tynne håret krever spesielt flittig pleie

Hårvekst - flott rød kjole

Kosttilskudd

Det er spesielle tilsetningsstoffer som spesielt bidrar til hard vekst. De kan kombineres med andre som balanserer hormonene dine. Uten en sunn livsstil, dvs. riktig ernæring, avslapning og mosjon, vil disse imidlertid ganske enkelt være ubrukelige! Så begynn med disse og også med troen på at du fortjener sterkt hår og skjønnhet som kommer innenfra!

Noter vitaminene som fremmer vekst 

krøllete, vakkert hårvekst

Det gode humøret og avslapningen sørger for skjønnhet som kommer innenfra!

Krøllete hår - veldig gode ideer - hårvekst

Finn hårpleieprodukter av høy kvalitet!

vakkert rødaktig hår - hårvekst

Vi ønsker deg vakkert og skinnende hår!

veldig vakkert langt hår - hårvekst