Høsten er allerede her og trærne begynner sakte å miste sine praktfulle kroner. Dessverre observerer vi et lignende fenomen også i vårt eget. Dette er tiden på året da kvinner er mest utsatt for hårtap. Den varme sommeren har tydelig oppbrukt våre manker – brennende solstråler, høye temperaturer og salt eller klorert vann er bare noen av stressfaktorene som svekker håret. Som et resultat opplever vi fryktelig hårtap om høsten. Individuelle tråder ser tynne, sprø og sprø ut. Å reparere denne skaden er ikke alltid lett, men det er en viktig oppgave for hver dame. Nå er det viktig å gi håret næring med egnede naturprodukter og gi det en lang pause fra stramme frisyrer, varme rettetang og fikseringsspray fulle av kjemikalier. I dagens artikkel skal vi gi deg noen nyttige tips om hvordan du effektivt kan gjenopprette glansen og fastheten til manen din.

Ikke la falltap miste deg!

Håravfall - hva du skal gjøre med det Hårtips for hårhår

Prøv et nytt hårklipp

Ved håravfall om høsten, vil de fleste kvinner sannsynligvis bare forkorte håret sist. Men hvis det er forårsaket av skader som brannskader (fra varme eller kjemikalier) eller splittede ender, bør en hårklipp være et av de første trinnene i å løse problemet. Kanskje dette er den beste tiden å prøve en ekstravagant og selvsikker kort frisyre som bob -frisyren eller nissen. I dette tilfellet er det best å søke råd fra frisøren din.

Hyppige hårklipp forbedrer hårhelsen og fremmer også raskere vekst

Håravfall - Hva du skal gjøre med det Klipp bort spaltede ender

Balansert kosthold for sunt hår

Å spise et balansert kosthold er viktig for å ha sunt hår og en sunn figur. Inntak av flere mineraler og B -vitaminer kan ha stor effekt på utslitt hår. En av de mest effektive vitaminene her er biotin eller bare B7. Det kan tas som et kosttilskudd eller som en del av et sunt kosthold. Maten som er rikest på biotin er storfelever, egg, laks og solsikkefrø (i den rekkefølgen).

Omega -fettsyrer bør heller ikke mangle på høstmenyen. De forbedrer tettheten av håret og holder deg full av energi og godt humør gjennom dagen. Mat som er rik på omega 3 og 6 er ofte også rik på biotin. Igjen er dette fisk, egg og visse nøtter og frø.

I høst, stopp hårtap fra innsiden og ut

Hårtap om høsten - hva kan du gjøre med det biotin vitamin for bedre helse

Gi håret en pause

Bruken av kjemikaliebelastede stylingprodukter, inkludert hårfarger og blekemiddel, varme apparater som krøllejern, rettetang eller hårføner, og til og med å knytte stramme frisyrer, er alle ekstremt skadelige. I mange tilfeller kan skaden ikke repareres, og saksen er nødvendig. Så det er en god idé å gi håret en velfortjent pause i minst et par måneder til det har kommet seg.

Si ja til naturlige produkter i stedet for kjemikalier og papilloter i stedet for varme

Håravfall - hva du skal gjøre med det Hårtap Børstestress

Gi deg selv en pause

I tillegg til klimaendringer påvirkes hårtap også aktivt av din mentale tilstand. Overdreven stress og utilstrekkelig hvile kan være like skadelig for hårhelsen som UV -stråler. Prøv å lindre stress i hverdagen – finn tid til dine favorittaktiviteter, trening, prøv yoga eller meditasjon.

Stress er helseens største fiende

Hårtap om høsten - hva kan du gjøre med det? Forbedre humøret med sunt hår

Hjemmelagde masker for håravfall om høsten

De mest effektive hårmasker inneholder ofte produkter som de fleste kvinner allerede har hjemme. Når de kombineres riktig, gjør de underverker med vårt utmattede hår. Her er to enkle oppskrifter du kan lage praktisk talt akkurat nå:

Våre første oppskrift er basert på en ekte klassiker – kokosolje. Det trenger inn i hårets innside, og gjør det skinnende, smidig og også eksotisk duftende. Det fungerer best på tørt hår og hud utsatt for flass. For å lage denne masken selv, bland 2 ss kaldpresset kokosnøttolje, 1 ss ren arganolje og 1 ss honning i en liten bolle. Påfør blandingen jevnt i fuktig hår og masser inn i hodebunnen for å stimulere til sunn vekst. Ta på en dusjhette og la masken stå på i 20-30 minutter. Skyll deretter med vann.

Våre andre oppskrift er egnet for alle hårtyper og like rik på nyttige antioksidanter og proteiner som motvirker hårskader og spesielt hårtap om høsten. For å lage det hjemme trenger du 2 ss grønn te og 1 eggeplomme. Kok først teen med litt vann, la den avkjøle og rør inn eggeplommene. Påfør masken, la den stå på i 20-30 minutter, og skyll den deretter av.

Gjenta prosedyren en eller to ganger i uken

Håravfall - hva du skal gjøre med det Kokosmaske for sunt hår

Håravfall - Hva du skal gjøre med det Hårmerk Cure Coconut Honey

Husk at behandling av høsttap kan ta flere uker for å se merkbare resultater. Bruk tipsene våre og bruk maskene minst en gang i uken, avhengig av personlige behov og intensiteten av hårtapet. Vær positiv, lev en sunn livsstil, og sett av tid til deg selv og håret ditt hver dag. Du er garantert de positive effektene!

Nyt en fantastisk høst uten håravfall

Hårtap om høsten - hva kan du gjøre med det dronning av høstfrisyre rødhårete