I år vil den 187. München Oktoberfest finne sted fra 19. september til 4. oktober. Du kommer garantert til å se frem til dette arrangementet med stor utålmodighet! Og ikke forgjeves, det er vakre følelser som venter på deg, mye mat og drikke, sang, smiler og ler, koselige sammenkomster med venner, som du kan feire det fargerike livet med! Men vil du velge dirndl etter siste mote og har ikke funnet ut om det ennå? Vi hjelper deg gjerne litt i denne forbindelse! Her har vi samlet bilder og informasjon om hva slags dirndl du kan ha på Oktoberfest 2020. Med våre tips vil du garantert tiltrekke alles oppmerksomhet! Så la oss se på de siste trendene! Det blir lettere for deg å bestemme deg for det perfekte drakten etterpå.

Oktoberfest 2020 er utvilsomt en stor og viktig begivenhet

Oktoberfest dirndl 2020 festival München

Dirndl er tidløs

Jenter og kvinner vil gjerne ha dirndl på Oktoberfest! Hvorfor er denne drakten så populær blant kvinner? Det er unikt ved at det regnes som tradisjonelt og sexy-leken på samme tid i disse dager. Den kommer i mange forskjellige versjoner og er en favoritt blant moderne designere.

Med en vakker dirndl kan du ikke bare dukke opp på Oktoberfest, men også på en fest eller til og med et bryllup!

Delene

Hver bayersk drakt består i prinsippet av 3 komponenter – kjole, hvit bluse og forkle. Blusen kan ha lange eller korte ermer, noen ganger har de puffede ermene blonder og / eller volanger. Når det gjelder lengden på kjolen, skiller vi mellom 3 typer – en mini dirndl, en midi dirndl og en lang dirndl. Den anbefalte lengden er ikke kortere enn kneet. Slik bevarer du tradisjonen, og drakten kan ikke bare bli til en loslitt kjole.

Vi anbefaler ikke en slik dirndl

Ikke iført en dirndl til Oktoberfest

Stoffet

I utgangspunktet er dirndl laget av naturlige materialer som bomull, lin, fløyel, silke og / eller semsket skinn. Men i år bruker de også mye stretch for å gjøre drakten mer behagelig. En dirndl bør best skreddersys og understreke kvinnens femininitet.

Den nåværende dirndl består av “elastiske” materialer

Dirndl for Oktoberfest

Fargene

Farger som rødt, grønt og blått er klassisk for en bayersk drakt. De faller aldri ut av trenden. I år er det imidlertid designere som Kinga Mathe, Julia Trentini og Glanz & Spell bestemte seg for pastellfargene. Gammelrosa, aprikos, beige, naken, oliven, karri og lyseblå kan kombineres veldig romantisk og harmonisk. Ta også bærfargen, den klassiske blå -hvite kombinasjonen eller noen mer åpenbare varianter, og du har allerede en ide om hva slags drakt du bør være moderne med. Når du velger farger, må du imidlertid velge tonene som passer best for ditt utseende. Rødt, blått, grønt og alle klassiske kombinasjoner er veldig bra for mørkhårede kvinner, vi anbefaler pastellfarger for blonde kvinner. De sterke fargene passer godt til alle hårfarger.

Blekne farger passer godt til en lysere hårtype

finn ut riktig dirndl

Den tradisjonelle kostymedesigneren Kinga Mathe valgte pastellfarger for sin samling i år

Dirndl høsten 2020

Denne drakten i lyseblå og beige ser subtil og veldig delikat ut

en dirndl i pastellfarger

Grått i de tradisjonelle draktfargene kan også kombineres veldig godt

pastellfarger dirndl

Selv på catwalken ser klassiske farger som rødt og grønt flott ut og passer godt til en mørkere hårtype

Dirndl til en mørkere type

Den kontroversielle løkken

Det er fire måter du kan bruke baugen på – høyre, venstre, bak eller foran, og det er knyttet til din familiestatus. Høyre betyr at du er tatt, forlovet eller gift; venstre – singel; baksiden indikerer at du er enke og forsiden betyr at du er jomfru.

Siste notater

De siste årene har såkalte høye hæler blitt trendy på tradisjonell kostyme. Det mest brukte tilbehør på Oktoberfest er hår. Blomsterpannebånd er et godt valg. Fletter var og vil forbli klassikeren i Oktoberfest -frisyrer.

Du kan ta en titt på bildegalleriet vårt og ta noen ideer for din dirndl fra det.

Så vær modig og ha det gøy!

Pannebånd med blomster er veldig trendy

dirndl -modellen

En dirndl i 3 nyanser av lilla

den dirndl forskjellige varianten

Denne drakten i koboltblå ser veldig stilig og elegant ut

den fasjonable dirndl

Dirndl 2020

Dirndl siste mote

Dirndl moderne farger

Dirndl ny mote

Dirndl nye tendenser

Dirndl Oktoberfest 2020

en dirndl som et eksempel

en dirndl for vinteren

en ny modell av dirndl

vakker dirndl

Dirndl trend

kvinnelig dirndl