Ράψιμο για αρχάριους

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να διαβάσετε μερικές προτάσεις και να ράψετε μόνοι σας ένα όμορφο φόρεμα; Αυτό δεν είναι πλέον μόνο ένα όνειρο. Όλοι μπορούν να ράψουν! Με τις 10 συμβουλές μας για ράψιμο για αρχάριους και με τα σχέδια ραψίματος, το ράψιμο θα είναι παιδικό παιχνίδι! Πιάσε μια ραπτομηχανή, λίγο ύφασμα και προχώρα το!

Ράψιμο για αρχάριους – φτιάξτε όμορφα πράγματα μόνοι σας με λίγο θάρρος

Ράψιμο για αρχάριους - φτιάξτε όμορφα πράγματα μόνοι σας με λίγο θάρρος

Το ράψιμο είναι μια τέχνη που μπορεί να μάθει ο καθένας. Το καλύτερο πράγμα για το ράψιμο για αρχάριους είναι ότι μπορείτε εύκολα να μάθετε τα βασικά και στη συνέχεια να ράψετε όμορφα πράγματα μόνοι σας. Εάν γνωρίζετε ήδη τη βασική αρχή, κάθε έργο από κοντά θα είναι παιδικό παιχνίδι. Μοναδικά αξεσουάρ διαβίωσης που δεν έχει κανείς, ασυνήθιστα ρούχα, τσάντες παραλίας και υπέροχες ιδέες για δώρα, φτιαγμένα με πολλή αγάπη – μπορείτε να τα φτιάξετε όλα με βελόνα και κλωστή! Τα σπιτικά πράγματα δεν είναι μόνο έργα τέχνης, αλλά μπορούν επίσης να είναι πολύ φθηνά αν χρησιμοποιείτε υλικά ανακύκλωσης. Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να αγοράζετε ακριβά υφάσματα. Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και θα ράψετε ασυνήθιστα πράγματα στο σπίτι και εν κινήσει. Έχετε ράψει κουρτίνες και εξακολουθείτε να έχετε υπολείμματα υφάσματος; Τι περιμένεις? Ράψτε την τσάντα σας για το καλοκαίρι! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο σωστός οδηγός ραψίματος και λίγη δημιουργικότητα. Σας συνοδεύουμε στα πρώτα σας βήματα στο ράψιμο και μαζί μας το ράψιμο για αρχάριους είναι εγγυημένο ότι θα είναι επιτυχές!

Ράψιμο για τον κήπο – ρολό εργαλείων ραπτικής

Ράψιμο για τον κήπο - ρολό εργαλείων ραπτικής

Υπάρχουν πράγματα που χρειάζεστε αλλά τα βρίσκετε δύσκολα στην αγορά ή πολύ ακριβά. Οι οδηγίες ραψίματος έρχονται εδώ για να σας βοηθήσουν. Πολλοί από τους αναγνώστες μας αγαπούν τον κήπο τους και όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να μεταφερθούν τα εργαλεία χειρός κατά την κηπουρική. Βρήκαμε μια λύση και ονομάζεται ρολό εργαλείων. Όλα λοιπόν φτάνουν με ασφάλεια και καλά συσκευασμένα εκεί που πρέπει. Ακολουθούν οι οδηγίες DIY για το ράψιμο ενός ρολού εργαλείων:

ραπτομηχανή για αρχάριους

Υλικά:

Fabφασμα, κατά προτίμηση βαμβάκι (55 x 150 cm)

Κλωστή ραπτικής

DIY ραφή ποδιά κήπου

Οδηγίες:

Εξωτερικά – 42 x 47 εκ

Εσωτερικά 42 x 47 εκ

Ζώνη γραβάτας 92 x 3 εκ

DIY ραφή ποδιά κήπου

Το πάνω στρίφωμα για την εσωτερική τσέπη – στο ορθογώνιο για το εξωτερικό, στρίψτε 1 cm προς τα αριστερά σε μία από τις στενές πλευρές. Στη συνέχεια διπλώστε το φάκελο με το στρίφωμα στις δεξιά πλευρές μαζί. Τώρα βάλτε ξανά το ορθογώνιο για τις εσωτερικές δεξιές πλευρές. Στη συνέχεια, συμπληρώστε γύρω γύρω, αφήνοντας ένα άνοιγμα ανοιχτό στο επάνω άκρο. Κλείστε το άνοιγμα με το χέρι. Για τις εσωτερικές τσέπες, τοποθετήστε μια ραφή μετρημένη από το εξωτερικό σε απόσταση 13,5 στο φάκελο. Σημειώστε αυτήν τη ραφή με την κιμωλία του ράφτη και τοποθετήστε το φάκελο εκεί με καρφίτσες. Έτσι λειτουργεί μια ευθεία ραφή. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τη ταινία σύνδεσης. Διπλώστε επίσης τα ανοιχτά άκρα προς τα μέσα και κολλήστε από πάνω την ταινία σύνδεσης γύρω γύρω. Τώρα συμπληρώστε το εξωτερικό άκρο. Το ρολό εργαλείων σας είναι τώρα έτοιμο!

DIY ραφή ποδιά κήπου

DIY ραφή ποδιά κήπου

Φτιάξτε μόνοι σας αξεσουάρ: ράψτε τη θήκη του τηλεφώνου

Φτιάξτε μόνοι σας αξεσουάρ: ράψτε τη θήκη του τηλεφώνου

Όταν ψάχνετε για οδηγίες ραψίματος για αρχάριους, συναντάτε πάντα μια τσέπη ραψίματος κινητού. Εύκολο να το κάνετε μόνοι σας και το αποτέλεσμα – δροσερό έργο τέχνης! Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το ράψιμο είναι μια ραπτομηχανή, το ύφασμα που θέλετε, ψαλίδι, νήμα, λάστιχο και καρφίτσες. Ως αρχάριος, ράβουμε τη θήκη του κινητού μας με ένα εξωτερικό ύφασμα. Πάμε:

Φτιάξτε μόνοι σας αξεσουάρ: ράψτε τη θήκη του τηλεφώνου

Φτιάξτε μόνοι σας αξεσουάρ: ράψιμο οδηγίες θήκης κινητού τηλεφώνου

Οδηγίες ραψίματος θήκης κινητού τηλεφώνου

Οδηγίες ραψίματος θήκης κινητού τηλεφώνου

Οδηγίες ραψίματος θήκης κινητού τηλεφώνου

Οδηγίες ραψίματος θήκης κινητού τηλεφώνου

Οδηγίες ραψίματος θήκης κινητού τηλεφώνου

Οδηγίες ραψίματος θήκης κινητού τηλεφώνου

Οδηγίες ραψίματος θήκης κινητού τηλεφώνου

Οδηγίες ραψίματος θήκης κινητού τηλεφώνου

1. Κόψτε την ελαστική ταινία και στη δεξιά πλευρά του εξωτερικού υφάσματος στην κορυφή στο περιθώριο ραφής βελονιά στη μέση. Διπλώστε την υφαντή κορδέλα και βελονιά στο αριστερό άκρο περίπου στη μέση του επιδόματος ραφής 2Τοποθετήστε και τα δύο υφάσματα στη δεξιά πλευρά μαζί και στερεώστε τα με βελόνες. 3. Ράψτε τις δύο κοντές άκρες στο πλάτος του αστραγάλου. Ράψτε πάνω από το μέρος όπου το ελαστικό είναι αρκετές φορές, έτσι ώστε να είναι πραγματικά σφιχτό και να μην μπορεί να σκιστεί αργότερα. 4. Διπλώστε έτσι ώστε οι δύο ραφές να είναι ακριβώς κεντραρισμένες η μία στην άλλη. 5. Ράψτε και τις δύο μακριές άκρες στο πλάτος των ποδιών σας. Αφήστε ένα άνοιγμα περίπου 5-6 cm στο πλάι της εσωτερικής τσέπης. Στη συνέχεια, κόψτε τις γωνίες, αλλά μην πλησιάζετε πολύ στη ραφή. 6. Στη συνέχεια σιδερώστε και τελειώσατε!

Ράψτε μόνοι σας μαξιλάρια – οδηγίες βίντεο

Μπορείτε να βρείτε εικονογραφημένες οδηγίες βήμα προς βήμα εδώ. Στη συλλογή εικόνων μας θα βρείτε πολλά μοτίβα και οδηγίες από τις οποίες μπορείτε να πάρετε έμπνευση και δημιουργικές ιδέες! Διασκεδάστε με το ράψιμο!

 Ράψτε μόνοι σας μαξιλάρια - οδηγίες βίντεο Ράψτε δώρα μόνοι σας Ιδέες για ράψιμο δώρα Φτιάξτε μόνοι σας μολυβοθήκη Φτιάξτε μόνοι σας μολυβοθήκη Φτιάξτε μόνοι σας μολυβοθήκη Ράψτε μια ποδιά κήπου Ράψτε μια ποδιά κήπου Ράψιμο δώρων - μαξιλάρια σκύλου Ράψιμο δώρων - φτιάχνετε μόνοι σας μαξιλάρια Ράψιμο δώρων - φτιάχνετε μόνοι σας μαξιλάρια ράψιμο μικρών δώρων Ράψτε μόνοι σας μαξιλάρια Ράψιμο για αρχάριους - φτιάξτε τη δική σας δερμάτινη τσάντα Φτιάξτε μόνοι σας βελονάκι Φτιάξτε μόνοι σας βελονάκι Φτιάξτε μόνοι σας βελονάκι Ράψτε μια τσάντα