Fault Line Cake med kjeks

Har du sett Fault Line Cake før? Den attraktive feillinjen (oversatt som feillinje), som er et skikkelig blikkfang, er karakteristisk for den originale kaken. Du kan lage disse så vakre med sukkerperler og sprinkler, fargerik krem, frukt, kjeks, etc. at den søte fristelsen tiltrekker alles oppmerksomhet. Tror du ikke? Deretter anbefaler vi å lese tipsene våre for å dekorere en feillinjekake! &# 128578;

Lag feilkake selv – ideer og forslag

Kake med krem ​​og fantastisk dekorasjon

Feillinjekaken er så interessant fordi feillinjen skaper inntrykk av at du kan se inne i kaken. Selvfølgelig er det ikke tilfelle, fremdeles se den slags kake kjempeflott. Det er derfor de blir mer og mer populære i det siste. Hvis du vil overraske favorittfolket ditt med den søte fristelsen – for en bursdag, jubileum eller en annen festlig anledning, har du kommet til rett sted! Som lovet, viser vi deg hvordan du kan dekorere en feillinjekake. Du kan også få inspirerende ideer til din egen kake fra bildene våre.

Nødvendige ingredienser

Pynt feillinjekaken med sukkerperler

Fault Line Cake med spiselige sukkerperler

Selv om det ser veldig vanskelig ut å dekorere en feilkake ved første øyekast, kan de fleste ideene til og med kopieres av nybegynnere. Først bør du selvfølgelig bake en kake – enten den er rund eller firkantet, er ikke spesielt viktig. Da er det best å plassere kaken på et roterende kakestativ slik at du lettere kan jobbe. Dekk først kaken jevnt med et tynt lag smørkrem. Dette forhindrer at smuler kommer inn i hovedlaget. Etter forsegling kan du gå videre til dekorering. For å gjøre dette, trenger du stort sett følgende:

  • smørkrem
  • liten børste
  • Matfarger etter ønske
  • Rørveske
  • Glattere glasur
  • vinklet slikkepott
  • gylden matfarging eller spiselig bladgull
  • Dekorasjoner – motiver laget av fondant, spiselige perler, kjekssmuler eller biter, spiselig glitter og hva du enn kan tenke deg

Dekorerer feilkake: hvordan du gjør det?

unik kake havfrue

Form først linjen som skal dele kaken i to. Du kan bruke en kniv eller slikkepott til dette formålet. Utform linjen med et tykt lag smørkrem eller Nutella som vil inneholde alle utvalgte dekorasjoner. Bare hvis du bruker kjeksdryss, kan kremlaget for feillinjen være litt tynnere slik at dryssene ikke trekker inn i det. Påfør kremen grovt og glatt den forsiktig ut. Det er ikke nødvendig at feillinjen er rett, tvert imot – jo mer kurvet den er, jo mer interessant ser kaken ut.

Det neste trinnet er å dekorere feillinjen. For å gjøre dette, trykk dekorasjonene forsiktig inn i kremen. Nå kan du “forsegle” kaken med et annet lag smørkrem. Denne kan ha en annen farge, slik at linjen kommer til sin rett. Påfør krem ​​over og under streken og ikke bekymre deg – du vil ikke ha en perfekt kant. Fordel kremen jevnt på overflaten av kaken. Glatt til slutt kremen godt ut med slikkepotten og la den stivne i omtrent en halv time.

Til slutt kan du pusse kantene på feillinjen med matfarging i gull eller andre materialer for å gjøre dem enda mer merkbare. fullstendig!

Forbered feillinjekake med 3 kakebunner

Fault Line Cake 3 kakebunner

En alternativ variant er å bake tre kakebunner. Den ene skal være mye mindre enn de to andre. Bruk deretter den mindre kakebunnen som en feillinje og pynt den med smørkrem, sukkerperler, strø osv. Legg den på den ene store kakebunnen og legg den andre på toppen. Resultatet ville se bra ut!

Skjær den ferdige kaken

Lag barnekake selv Mikke Mus

Hvis din feillinjekake ble for høy, ville det ikke være en god idé å kutte den fra topp til bunn som du vanligvis ville, da det store stykket ville falle fra hverandre. I stedet kan du kutte kaken i to eller opp til linjen.

Fault Line Cake til jul

Fault Line Cake fargerike pastellfarger

Fault Line Cake med kjeks

Fault Line Cake med sitron og smørkrem

Dekorer kaken

Idéer og forslag til kakepynt

Dekorer kaken med kaker

blå kake fantastisk dekorasjonside

Dekorasjonsideer Fault Line Cake

Fault Line Cake enhjørning

Lag Fault Line Cake selv enhjørning

eksotiske terte grønne dyremotiver

Dekorer feillinjekaken selv

Fault Line Cake Dekorer feillinjen

Fault Line Cake hvitt og grønt

Fault Line Cakes til Halloween

høyt bryllupskake originalt utseende

små kakestørre blomster

Dekorer Oreo -kaken kreativt

Nutelle kake dekorasjon ideer vakre

original kake i betongutseende

Kake i hvitt og blått lite kunstverk

Fault Line Cake for barn i lyse pastellfarger

Smør Fault Line Cake med krem

Dekorer kaken med ekte blomster

fantastisk feilkake med jordbær

Pai med lyse og mørke kjeks

Kake med roser dekorerer et fantastisk utseende

Skjær feillinjekaken og server

Fault Line Cake med et vintage -utseende

Kakeblomstermotiver romantisk utseende

Fault Line Cake med geléballer

Bursdagskake med gummibjørner