Skoskapet selv lager ideer og forslag

Har du mange sko og ikke noe sted å lagre dem? Da er du her! I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan bygge et praktisk skoskap på hjul selv! Instruksjonene våre er veldig enkle, og du trenger ikke mye materiale. Det kan også spare deg for penger i stedet for å kjøpe et nytt møbel. Og sist men ikke minst – å jobbe med tre og mestre noe selv er veldig gøy. Overbevis deg selv ved å prøve ut ideen vår! Vi ønsker deg masse moro og suksess!

DIY skoskap: nødvendige materialer og verktøy

Monteringsinstruksjoner skoskap

Bygg ditt eget skoskap

Design ideer til skoskap

praktisk skap for oppbevaring av sko

lite skap i gangen

stort treskap åpne sko

plassbesparende hylle for høye hæler

Hyllehendte sko i gangen

Skoskapet selv lager ideer og forslag

Sko beholder ideer og forslag

Lavt skoskap med sitteplasser i gangen

stort skoskap i hvitt

Elegant skoskap i mørkt tre

Skoskap mønstret moderne utseende

Vårt praktiske skoskap på hjul kan enkelt skyves frem og tilbake. Vi foreslår også at du monterer et stort speil på baksiden. Dette gir deg muligheten til å ta en siste titt på det totale antrekket ditt før du går ut. I tillegg, hvis ryggen er vendt til fronten, vil skoene ikke lenger bli sett, og inngangen din vil se pen ut!

Hvilket treverk du bruker Bygg et skoskap, vi overlater det til din egen smak. MDF -paneler, enkle tømmerpaneler, limte trepaneler – alt er mulig &# 128578; For vårt prosjekt trenger du følgende materialer:

 • 1 hylle: 50 x 30 x 2 cm
 • 1 lokk: 50 x 30 x 2 cm
 • 5 endebånd: 46 x 4 x 2 cm
 • 2 sidevegger: 160 x 30 x 2 cm
 • 1 bakvegg: 160 x 46 x 2 cm
 • 4 hyller: 46 x 30 x 2 cm
 • 16 treskiver: 0,8 cm i diameter; 2,2 cm lang
 • 4 svingbare hjul: 7,5 cm i diameter
 • 1 speil: 150 x 40 x 0,4 cm

Du trenger også noen verktøy:

 • Skruer
 • Trådløs skrutrekker
 • Tre lim
 • dobbeltsidig speilbånd

Bygg et praktisk skap på hjul selv: hvordan du gjør det?

Stilig skoskap med speilvegg

Skap dørspeil

Først bør du utstyre sidepanelene med hull og plugger. Bor 2 hull på hver sidedel – 30 cm fra overkanten. Avstanden til sidekantene skal være 5 cm. På samme måte lager du ytterligere 3 rader med hull der hullene følger hverandre i en avstand på 30 cm. Det er spesielt viktig å ikke bore helt gjennom hullene! Bor i stedet ca 1 cm dyp og bruk litt trelim for å feste pluggene. Dyvlene må komme ut ca 12 mm fra hullene – disse vil senere tjene som støtter for mellomgulvene.

Deretter bygger du kroppen til skoskapet. Bruk trelim for å koble bakveggen til de to sidedelene ved ganske enkelt å plassere bakveggen mellom dem. Fest lokket og bunnen med trelim, la det tørke i noen timer og fest det med skruer slik at skapet er stabilt.

Nå bør du ganske enkelt plassere mellomhyllene på trepluggene. Lim deretter inn de 5 trelistene som sluttstrimler. Du bør plassere stripene slik at de er i flukt foran med sidelistene og gulvet. Endestrimlene brukes til å forhindre at sko glir ut og faller når du snur eller ruller skapet.

Deretter bør du montere svinghjulene på undersiden. Sett deretter opp skoskapet og … det er allerede ferdig &# 128578; Sist men ikke minst bør du feste speilet på baksiden. Hvis du ønsker det, kan du også gå glipp av dette trinnet. Speilet vil gi skapet et enda mer stilig utseende og få den lille gangen til å se enda mer romslig ut. Å feste den er heller ikke vanskelig. Bare bruk tosidig speilbånd til dette formålet. Du bør plassere speilet slik at det er omtrent 5 cm fra kantene på bakveggen. Og ferdig! En annen variant er å bruke et speil som bare er halve størrelsen. De resterende områdene kan males med tavellakk eller dekkes med korkfliser. Dette gir deg et originalt pinboard eller praktisk plass til notater og meldinger.

Du kan få flere ideer for å bygge et praktisk skoskap fra bildene våre. Og her presenterer vi deg enkle instruksjoner for roterende skostativ. Forhåpentligvis liker du det også!

Hold orden på skoene i skapet

Skoskap malt tre på hjul

praktisk skap for å holde sko

Skap for å ordne mobile sko

Skoskap gangen lys tre

Bygg et skoskap av Euro -paller

Sko beholder praktiske ideer

Sko anodrnen stort skap hvit

Skap for sko med speildør forskjellige modeller

trekabinett for sko

Skoskap med glassdør veldig stilig

Skoskapemodeller praktiske

Sko butikkrør hvit

Skoskap grå