Forbered spiselige gaver selv i en krukke med bakemiks

Julen kommer snart, og du bør forberede flotte gaver til familie, venner, slektninger og medarbeidere? Da er du her! I denne artikkelen har vi et fantastisk forslag til deg, nemlig – å lage spiselige gaver i et glass selv! Disse kan gi stor glede ikke bare for barn, men også for voksne, og med en vakker emballasje vil resultatet se virkelig flott ut. Vi håper du liker ideene våre til gaver i glass, og vi ønsker deg en god jul!

Spiselige gaver i krukker gjør barn og voksne lykkelige!

spiselige gaver i en krukke med hjemmelagde kaker

spiselige gaver i glass med hjemmelaget syltetøy

spiselige gaver bakt i en pepperkakeglass

spiselige gaver i glass cupcake

spiselige gaver i krukke godteri snømann

spiselige gaver i glassdrinker til cocktailer

spiselige gaver i glassskjeer

spiselige gaver i belgfrukter

Spiselige gaver i krukker er utvilsomt en fantastisk idé for barn. Hvis du pakker velsmakende kjeks, kaker, muffins, godteri og andre små søtsaker i en krukke, pynter det på en original måte og gir de minste til jul eller Silverster, vil de definitivt bli mer enn glade! Barna liker ikke bare å spise søtsaker, men også mange voksne, og når alt er blitt kjærlig pakket og nøye dekorert, vil mottakeren din utvilsomt sette pris på mottakeren din. Briller ser virkelig originale ut som gaveemballasje og kan dekoreres med sløyfer, stoff, fargerike klistremerker, glitter eller neglelakk – bare la fantasien løpe løpsk! I håndverksbutikken kan du til og med finne spesielle glassmalerpenner som du kan bruke til å skrive en personlig gratulasjon til jul og nyttårsaften rett på glasset. De fleste engangsglassene er gjennomsiktige, men hvis du ønsker det, kan disse enkelt dekoreres slik at innholdet ikke kan sees – så overraskelsen blir enda større!

Spiselige gaver i glass til jul og nyttårsaften – kreative ideer

spiselige gaver i krukke med marshmallows snømann

spiselige gaver i en krukke, små søtsaker, nøtter

Pakker spiselige gaver i en krukke med kaker

spiselige gaver i glass sjokolade praliner krukker rein

spiselige gaver i et glass dekorativt bånd

spiselige gaver i en krukke, små søtsaker

spiselige gaver i en krukke med hjemmelagde kaker

spiselige gaver i urtete -blanding av glass

Spiselige gaver i en glassblanding for varme drikker

spiselige gaver i en krukke søtsaker fra godteributikken

Bake spiselige gaver i glasskjeks til jul

Spiselige gaver i krukker er også perfekte for gaver i siste liten! Hvis venner eller slektninger inviterer deg til en fest uventet og du ikke har en forberedt gave, kan du raskt fylle ett eller flere glass med søtsaker og dekorere dem deretter. Og hvis du liker å bake, er det bare å lage dine favorittkjeks, cupcakes eller informasjonskapsler! Selv om vi gir deg noen ideer spesielt til jul i artikkelen, er spiselige gaver i glass også et godt valg for bursdager og andre festlige anledninger. En variant som nylig har blitt mer og mer populær, er å gi en stekemix i et glass. Les videre for å finne ut mer om det!

Spiselige gaver i et glass – tilbered en bakeblanding selv

spiselige gaver i glassbakkeblanding julekaker

Spiselige gaver i en krukke Blanding for varm sjokolade

spiselige gaver i glassbrøddeig

spiselige gaver i krukke baking mix slip oppskrift

spiselige gaver i en glassbakemiks, sjokolademuffins

spiselige gaver i glassbaking blander murmur

spiselige gaver i en krukke som steker, blander deilige muffins

Forbered spiselige gaver selv i en krukke med bakemiks

spiselige gaver i glassbaking blander marshmallows

Bakeblandinger i en krukke er en fin måte å glede en favorittperson til jul og dele en velsmakende oppskrift med dem du liker spesielt godt. Du bør ganske enkelt fylle en stor krukkekrukke med de tørre ingrediensene til din favorittkake (eller annet bakverk). Det er best å fylle glasset du har valgt med ingrediensene i lag – om mulig opp til kanten, slik at de ikke blandes med hverandre under transport. Dette er egentlig ikke et must, men på denne måten kan du beholde det vakre mønsteret du får når du lager ingrediensene. Lukk glasset tett, dekorér etter din smak og heng til slutt en lapp med oppskriften på bakverket på. Fullstendig! På samme måte kan du ikke bare blande bakingste, men også spesielle urtete -blandinger for teelskere eller til og med ingredienser til deilige retter som linser og bønner som ser virkelig originale ut i et glass! Nedenfor deler vi en fantastisk idé for bakemiks i glasset – til deilige brownies!

Gi bort deilig bakemiks for brownies i et glass

spiselige gaver i glassbakkeblanding muffins mason jar

spiselige gaver i glassbakstblanding sjokoladekaker

spiselige gaver i glassbakemiks glassflaskesløyfe

spiselige gaver i glasslikervarer

Spiselige gaver i et glass brownies

Tørre ingredienser til glasset (ca. 750 ml):

– 120 g brunt sukker

– 80 g hvitt sukker

50 g kakao

100 g hvitt sukker

50 g malte hasselnøtter

60 g sjokoladespon

– 170 g mel

1 ts bakepulver

 1 klype salt

I tillegg trenger mottakeren følgende:

-3-4 egg

5175 g mykt smør

-3-4 ss melk

Sett ovnen på 170 grader og smør en liten bakeplate med litt smør. Ha glassets innhold i en bolle og rør alle ingrediensene godt. I en separat bolle, visp smøret med egg og melk. Tilsett denne blandingen til de tørre ingrediensene og rør alt med mikseren til du får en homogen deig (om nødvendig kan 2-3 spiseskjeer melk tilsettes). Ha deigen i den smurte formen og stek i en halv time. fullstendig!