Du kan finne kule håndverksideer her!

Tenker du på mange håndverksideer for hvordan du kan overraske gjestene dine med et ekte blikkfang på julebordet ditt? En håndlaget lysestake er en fantastisk julepynt som barna dine kan lage selv, og er et midtpunkt på spisebordet og også en av de vakreste gaveideene du kan lage selv. En lysestake er alltid en god idé, på den ene siden overskrider den ikke budsjettet du har til julepynt og gaver. På den annen side skaper det en hyggelig atmosfære som passer den festlige julestemningen. For disse søte kule håndverksideene som vi presenterer for deg i denne artikkelen, trenger du bare noen få materialer og også din kreativitet og fantasi.

Kule håndverksideer til jul

Kule håndverksideer til jul

Den håndlagde julepynten gir deg muligheten til å tilbringe mer tid med familien. Derfor presenterer vi deg noen kule håndverksideer for en fantastisk dekorasjon til jul. Stearinlys er en fantastisk idé for å forvandle hjemmet ditt til en koselig atmosfære. I stedet for å kjøpe lysestaker, lag en selv ved hjelp av våre DIY -ideer. Det er derfor vi samler DIY -instruksjoner for lysestaker som gir festlig dekorasjon et preg. Disse stativene for lys er også spesielt egnet for en solid gave. Våre DIY -ideer for forbedring av hjemmet passer veldig godt både for nybegynnere og barn. Du kan bruke syltetøyglass, kopper, kanelstang, vinglass, grener fra juletreet etc. til å lage en unik lysestake selv. Enten du legger det på spisebordet eller bruker det som en hjemmelaget gave til familien din, krydrer disse lysestakene den koselige atmosfæren i hjemmet ditt.

DIY lysestake med blader fra grantreet

 Instruksjoner for å lage julegaver selv DIY ideer for alle

I juleferien hjemme er det ingenting som et DIY -prosjekt for å gjøre det selv. Vårt første forslag er en veldig fin håndverkside for lysestaker, som er laget med noen blader fra grantreet og vinglass. Dette prosjektet er ikke tidkrevende og heller ikke dyrt. Resultatet gir spisestuen et varmt utseende til jul.

Hva trenger du:

 • Vinglass (hvor mye du vil ha)
 • Granblad – 3/4 per glass
 • Lys med duft av kanel
 • Spray lim
 • saks

og selvfølgelig fantasi!

Hvordan oppnår du dette resultatet?

Etter at du har plukket av noen jevnt fordelte blader, legger du alle bladene på bordet. Spray bladene rikelig ved hjelp av spraylimet. Slik at det ikke er noen mulighet for at bladene skal skrelle av seg senere. Det tredje trinnet er å lime de sprøytede bladene til vinglasset. Bruk saks til å klippe resten av bladene slik at det ikke er noen utstående ender.

Vi garanterer at denne lysestaken er en kombinasjon av enkelhet, stil og eleganse. Slippskyggene er veldig interessante fordi de er formet av bladformene.

DIY flytende lys

DIY ideer for flytende lys

En annen kul håndverkside til jul er prosjektet for de flytende lysene. Den er ganske godt rettet mot alle hjemmeforbedringsfans. Vi er forelsket i enkelheten i dette prosjektet. Derfor kommer det andre forslaget i et enkelt DIY -utseende. Resultatet – et blikkfang på spisebordet som retter blikket mot seg selv.

Hva trenger du: Vil du lage interessante gaver selv til jul?

 • Syltetøyskrukker med bred åpning
 • friske rosmarinkvister
 • ferske tyttebær
 • Lys med telys
 • bånd
 • vann

og selvfølgelig fantasi!

Hvordan oppnår du dette resultatet?

Ideer for å lage julegaver

Føl hver syltetøyglass med ønsket mengde ferske rosmarinkvister. Du vil føle ¾ av syltetøyglasset med vann. La noen tranebær stå igjen. Det siste trinnet er at du setter lysene med et telys på toppen. Den vakre sløyfen gir lysestaken til lysestaken din.

Mange interessante håndverksideer for voksne

I det følgende kan du velge mellom forskjellige kule håndverksideer som du kan lage selv som julepynt og gaver. De håndlagde gavene er mer verdifulle enn de som er kjøpt. Du er det mest ekte vitnesbyrd om den takknemligheten du føler for familien din. Våre DIY -ideer er ikke bare egnet for håndlaget julepynt, men også for kreative små julegaver. De gir hjemmet ditt en følelse av kos, kjærlighet, varme. Vi håper at du er forelsket i minst ett av forslagene våre, og at du er inspirert av dem.

Du kan lese 25+ kule håndverksideer her!

Kule håndverksideer å lage selv

Kule håndverksideer for uforglemmelige lysestaker

DIY -ideer for barn

Mange kule gaveideer å lage selv

Gode ​​ideer til små julegaver til jul

Alle øyne er på deg selv med disse DIY lysestakeideene

DIY håndverk ideer for en kreativ håndlaget adventskrans

Lag ideer til jul som du absolutt bør lese!

Våre DIY -ideer er rettet mot alle DIY -fans

Kule DIY håndverk ideer for fantastiske lysestaker

DIY -gaver til alle anledninger

Overrask gjestene dine med små julegaver

Kobber ser aldri så vakkert ut som i denne kombinasjonen! Finn mange kule håndverksideer her

Våre DIY -ideer for forbedring av hjemmet passer veldig godt både for nybegynnere og barn.

Lag vakre lysestaker

Kule håndverksideer med tre