Møbler-fra-euro-paller-ideer-stue-bord-ruller-tre-euro-paller-bygge

I dag vil jeg introdusere deg for denne trendy trenden innen interiørdesign – møbler laget av euro -paller for hjemmepynt eller for ditt tradisjonelle hjemmelook. Du er vakker! Jeg har blitt forelsket i disse boksene siden jeg så dem første gang! De ser så fantastiske ut når de er satt sammen med noen moderne elementer inni.

Møbler laget av euro -paller – pallbord

Møbler laget av euro -paller

Faktisk var den første gangen jeg så denne typen møbler da jeg møttes i et PR -byrå og tok ansvar for et av våre samfunnsansvarsprosjekter. Vi måtte diskutere og forhandle om noen detaljer, og PR -byrået foreslo at vi skulle gå til kontoret deres. Der møtte jeg Euro -pallene som vi brukte til å bygge sofaer, bord og andre praktiske møbler. De ble malt hvite og hver hadde forskjellige utførelser avhengig av formålet.

Møbler laget av Euro -paller – sofa

Bygg dine egne pallemøbler - vintage look

For eksempel var setet dekket med myke lag av sittemateriale dekket med mykt stoff. I tillegg var det flere fargerike puter som prydet sofaene som ble dannet på denne måten. På den annen side var det enorme glass på bordene som faktisk dannet et tradisjonelt bord – med glassplater og trebaser. Hver sokkel i seg selv var laget av trepaller og hadde en annen design – noen var små og noen var større, alle malt i hvitt.

Møbler laget av euro -paller – sofaer

Bygg dine egne pallemøbler - idé for innendørs og utendørs bruk

Da jeg kom tilbake til kontoret med min kollega, så jeg hvilket koselig og innbydende interiør det var. Personlig tror jeg at Euro-paller passer veldig godt til vintage og shabby-chic interiør, så vel som med et mer moderne utseende. Hvis du liker det rustne innslaget av paller med moderne møbler, vil du passe til en viss eklektisk stil.

Møbler laget av euro -paller – pallvegghyller

Urban chic med brukte Euro -paller

Når vi snakker om det rette stedet for disse kreative møblene, kan jeg forsikre deg om at det rett og slett ikke er noen grenser! Tradisjonell bruk ville være mulig, for eksempel bord og stoler i stua. Men jeg har også sett lange spisebord i spisestuer. Hager er et annet sted som gjerne tar imot møblene fra Euro -paller – alle slags hagebord og avslappende sofaer kan bygges fra eskene. Har du noen gang tenkt på at det kan være en sjanse til å sove på en seng laget av paller? Du kan til og med finne en så god idé i denne bildesamlingen! Andre lite vanlige bruksområder er små hjelpebord på toaletter og bad, våte barer i hager, lenestoler på balkonger og kjøkkenhyller for vinoppbevaring! Kanskje sistnevnte ikke er veldig typisk for europeisk interiørdesign, men jeg er ganske sikker på at hvis du liker det, vil du også bruke det!

Du kan bli inspirert av bildene våre! Hvis du trenger nyttige råd fra oss, er du velkommen til å ta kontakt via kontakt oss -siden.

Når du er ferdig, kan du se på andre veldig inspirerende prosjekter!

Håndverk – møbler laget av resirkulerte trepaller

Sofabord i tre med hjul

Med Euro -pallene og selvfølgelig med litt kreativitet kan du lage en ekstremt sjelden interiørdesign. Det er helt originalt, praktisk og billig hvis utstyret ditt består av trepaller. Mange erfarne designere, kontor- og stuedesignere kommer til denne konklusjonen. Euro -pallene som plattformstøtte brukes til massive byggematerialer. Men hva om interiøret og utvendig design spilte en annen rolle! Det har vært noen fantastiske palettkomposisjoner i det siste som virker eksepsjonelle sammenlignet med de vanlige tilbudene på markedet. I de fleste tilfeller oppdager du å bruke disse sengene eller som en sengeramme, og hvis du gir en myk madrass, får du en komfortabel seng umiddelbart uten å bruke mye penger.

Møbler laget av Euro -paller – seng

Møbler laget av euro -paller

I tillegg til at denne løsningen er billig, er møblene laget av Euro -paller også veldig elegante. Trepallene kan også være et vesentlig element i den moderne stuen. Lag et ekstravagant hjørnerom med hjemmebibliotek og salongbord. Vi har utstyrt et komplett kontorlokale med skrivebord, stoler og hyller laget av Euro -paller, samt en skjenk av paller. Fargen på det lyse treet gir atmosfæren enda mer komfort. Det beste med disse møblene er at du enkelt kan konvertere og omorganisere dem – sengen er en sofa, et spisebord – et skrivebord.

Europallets praktisk

Lounge sofa laget av paller

Bygg pallemøbler selv

Hagesving laget av brukte Euro -paller

 

Salongbord laget av euro -paller

 Salongbord laget av euro -paller

Møbler laget av euro -paller

Møbler laget av Euro -paller på soverommet

Palett salongbord for enhver møbleringsstil

Gode ​​ideer til pallemøbler i hagen

Hjørnesofa laget av paller

Møbler laget av euro -paller

Monter blomsterpotter på en pall

Møbler laget av euro -paller

Hagesofa for flere personer Møbler laget av Euro -paller

perfekt for bruk på balkongen

Behandle, pusse og male paller

Minipallstol i tre

Mediehylle, lowboard

Pallemøbler

Sofabordpallemøbler

TV -hyllemøbler laget av Euro -paller

Ekte tre i høy kvalitet

Bygg det selv i stedet for å kjøpe det

Møbler laget av euro -paller

Møbler laget av euro -paller  Bord salongbord

Møbler er laget av paller. Møbler er laget av Euro -paller

Møbler laget av Euro -paller Alle paller

Alt fra trepaller: Billig

Hageprosjekter: for gjør-det-selv-folk

Gjør det selv ideer for hjemmet ditt

Palett salongbord for enhver møbleringsstil

stol og mer

Lag originale møbler av paller

massivt hagebord

En fin sittegruppe med stilige møbler

Dekorer sittegruppen i hagen tematisk

Industriell veggdekorasjon

vinhylle

Fascinasjon av unikhet

Sterkt bygde møbler laget av Euro -paller

Møbler fra Euro -paller Bygg dine egne møbler

Møbler laget av Euro -paller seng  Møbler laget av Euro -paller - levende ideer for møbler

Møbler laget av euro -paller