Har du lyst til å lage en fotovegg selv?

Den fremskridende digitaliseringen og nettverket har blitt en uunnværlig del av våre liv. Det er sant. Likevel lengter vi stadig mer etter mer bremsing og romantikk i hverdagen. Fordi skjermene til smarttelefonene og nettbrettene våre fortsatt ikke kan erstatte den unike opplevelsen med å se på vakre fotoutskrifter eller veggmalerier. Kanskje av denne grunn, av alle ting, foretrekker mange av oss å ha en ekte bildesamling hjemme eller på kontoret eller lage en fin fotovegg selv, hvor uforglemmelige øyeblikk, spennende hendelser eller kjære blir udødeliggjort.

Har du noen gang ønsket å lage en fotovegg selv? Vi har noen kreative ideer klare for deg.

Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle ferdigheter for en DIY fotovegg. Alt kan gjøres perfekt med en minimal investering av tid og litt kreativitet. Selvfølgelig bør du stille deg noen spørsmål på forhånd som er viktige for å lage fotovegg. For eksempel: Hvor vil jeg egentlig ha fotovegg – i stua, på gangen eller kanskje på kjøkkenet? Hvilket tema vil dette bringe? Blir bildene svart -hvitt eller vil fargebilder være mer passende for prosjektet mitt? Vil jeg designe fotoveggen med innrammede bilder eller mer tilfeldig med løse fotoutskrifter?

Stilig fotovegg for ekte minimalister

fotovegg lage svart -hvite bilder selv

Svarene på disse og andre spørsmål vil være til stor hjelp når du designer fotovegg. Alt du trenger å gjøre er å gjøre de valgte bildene til utskrifter eller lerretstrykk, så er du i gang. Du kan enkelt og bekvemt bestille bilder online fra mange eksperter på dette feltet, for eksempel fra CEWE fototjeneste.

Ikke bare er bilder tilgjengelige i alle mulige størrelser og formater på fotopapir av høy kvalitet, men også mange andre produkter som ville være ganske passende for fotoveggen din.

Vi anbefaler spesielt kunsttrykkene. En flott idé! Dette lar deg skildre dine favorittøyeblikk og mennesker på en leken og veldig individuell måte. Du kan velge mellom minitrykk, firkantetrykk, kunsttrykk eller retroutskrifter. Alle er perfekte for en effektiv fotoveggdesign, avhengig av din egen smak og personlige preferanser. Selvfølgelig kan utskriftene også kombineres med hverandre. Retroversjonen kommer til og med hjem i en stilig oppbevaringsboks.

Så våge å gjøre det og la kreativiteten gå fri!

Og nå litt mer spesifikk om våre DIY fotoveggideer:

En av våre favorittideer for å designe en kreativ fotovegg er definitivt eventyrvarianten med eventyrlys og klesklyper (her). Dette er ikke bare barns lek å lage, det ser også utrolig romantisk ut. En fotovegg som dette skaper en kontemplativ atmosfære og en intim følelse av sikkerhet når som helst og hvor som helst.

Prøv det!

Kreativ romantikk på veggen

fotovegg lage fairy lights foto skriver ut bilder

For ekte elskere av industriell stil, er det muligheten til å lage en fotovegg selv, ved hjelp av trelister og metalltråd, som vist nedenfor. Her kan du for eksempel i jernvarehandel som OBI se opp. de tilbyr alt fra trelister til spiker for festing ….

Kreativitet kysser industriell

lag fotovegg selv svart -hvite bilder metalltråd av treplater

Fargerike washi tape strips kan også brukes som bilderammer. Denne DIY -ideen anbefales spesielt for de som har et lite budsjett. Det gir også en ekstra porsjon godt humør med seg. Å sette opp en gulv-til-tak-korkvegg og bruke den som et utstillingsrom for fotovegg, ville også være veldig originalt og effektivt.

Og for de av dere som ikke er så opptatt av håndverk og DIY, er det et annet, veldig praktisk alternativ: spesielle bildestrimler. Disse er tilgjengelige i forskjellige design på markedet og kan enkelt monteres på veggen.

Ekstra tips: Uansett om du designer fotoveggene dine med eller uten innrammede bilder, er det bedre å planlegge fremover med pappmaler som tilsvarer ønsket størrelse på bildene.

Vi ønsker deg mye moro med å designe din DIY fotovegg og lykke til!

En fargerik fotokollasje i rammen

lag fotovegg selv fotokollasje tinker farge bilder bilder

Et hjerte fullt av minner og uforglemmelige øyeblikk

lag fotovegg selv fargede bilder veggdesign

Klassisk DIY fotovegg med bildestrimler

lag fotovegg selv svart -hvite bilder fotostrimler