Τα άγκιστρα παλτό κάνουν κλειδιά μόνοι σας

Οι γάντζοι παλτών στο διάδρομο έχουν μια πολύ σημαντική πρακτική λειτουργία, αλλά μπορούν εύκολα να γίνουν αιχμάλωτοι και σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δείξουμε πώς. Εδώ θα βρείτε μερικές δημιουργικές ιδέες για το πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας γνήσιους γάντζους παλτό, με τους οποίους μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στην είσοδο του διαμερίσματος! Οι προτάσεις μας μπορούν να αντιγραφούν σχετικά εύκολα και είναι απλά τέλειες για τους λάτρεις των σημαντικών έργων DIY που τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας χειροτεχνίες. Ελπίζουμε να τα απολαύσατε και ελπίζουμε να τα διαβάζετε!

Φτιάξτε μόνοι σας γάντζους παλτό – βάλτε υπέροχες πινελιές στο διάδρομο

Τα άγκιστρα παλτό κάνουν μια ρουστίκ εμφάνιση μόνοι σας

Φτιάξτε αγκίστρια ρούχων εξατομικευμένα με φωτογραφίες

Οι γάντζοι παλτό κάνουν συρτάρια κουμπιών μόνοι σας

Τα άγκιστρα παλτό φτιάχνουν μόνοι σας βαλβίδες βρύσης

Οι γάντζοι για ρούχα κάνουν μόνοι σας σύρμα

Οι γάντζοι ρούχων φτιάχνουν μόνοι σας παλιά πιάτα

Οι γάντζοι ρούχων κάνουν κέρατα ελαφιών μόνοι σας

Οι γάντζοι ρούχων κάνουν ξύλο μόνοι σας

Τα άγκιστρα παλτών καθιστούν τις απλές ιδέες να φαίνονται πιο ελκυστικές

Τα ίδια τα άγκιστρα παλτό δημιουργούν πρακτικές ιδέες

Τα άγκιστρα παλτών καθιστούν το ξύλο πιο ελκυστικό

Φτιάξτε και διακοσμήστε μόνοι σας γάντζους ρούχων

Τα άγκιστρα παλτό φτιάχνετε μόνοι σας βαλβίδες βρύσης

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να φτιάξετε γάντζους ρούχων μόνοι σας, και εδώ είναι μερικοί από αυτούς. Με τις ιδέες μας μπορείτε όχι μόνο να ομορφύνετε το διάδρομό σας, αλλά και να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για μπουφάν, παλτό και καπέλα. Τα αυτοσχέδια άγκιστρα παλτό είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα δώρου – μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να εκπλήξετε έναν φίλο, συνάδελφο ή συγγενή που μόλις μετακόμισε σε ένα νέο διαμέρισμα, για παράδειγμα. Τα άγκιστρα παλτών είναι ιδιαίτερα πρωτότυπα αν τα φτιάχνετε από παλιά και ήδη άχρηστα πράγματα – αυτό το είδος επανεκτίμησης ονομάζεται «ανακύκλωση» και είναι πραγματικά μοντέρνο αυτή τη στιγμή. αυτό ακριβώς είναι οι ιδέες μας για τη χειροτεχνία. Επιλέξτε την παραλλαγή που σας αρέσει περισσότερο και προσπαθήστε να την εφαρμόσετε μόνοι σας. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και επιτυχία!

Φτιάξτε μόνοι σας γάντζους με παλιά μαχαιροπίρουνα

Τα άγκιστρα παλτών κάνουν τα παλιά μαχαιροπίρουνα να ανακυκλώνουν μόνοι σας

Φτιάξτε γάντζους παλτό μόνοι σας, λυγίστε το πιρούνι

Οι γάντζοι για ρούχα κάνουν DIY παλιά μαχαιροπίρουνα μόνοι σας

Τα άγκιστρα παλτών δημιουργούν μια εξαιρετική ιδέα με μαχαιροπίρουνα

Φτιάξτε γάντζους παλτό μόνοι σας με κουτάλια

Τα άγκιστρα παλτό κάνουν μόνοι σας πιρούνια για μαχαιροπίρουνα

Η πρώτη μας ιδέα DIY που φαίνεται απίστευτη είναι να φτιάχνουμε γάντζους παλτό από παλιά μαχαιροπίρουνα. Προσπαθήστε να λυγίσετε τα μαχαιροπίρουνα στο επιθυμητό σχήμα με πένσες – τα πιρούνια είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για αυτό το σκοπό, επειδή οι προεξοχές του πιρουνιού μπορούν να διαμορφωθούν και να λυγίσουν με πολύ ενδιαφέρον τρόπο. Όταν τελειώσετε, προσπαθήστε πολύ προσεκτικά να ανοίξετε τρύπες στα μαχαιροπίρουνα και να το στερεώσετε σε μια ξύλινη σανίδα με καρφιά. Τα αυτοκόλλητα άγκιστρα παλτό σας είναι ήδη έτοιμα!

Γνήσιοι γάντζοι παλτό από βελάκια

Τα άγκιστρα παλτό κάνουν βελάκια μόνοι σας

Αντί για μαχαιροπίρουνα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βελάκια – αυτή η παραλλαγή φαίνεται ιδιαίτερα κομψή και τα βέλη μπορούν να στερεωθούν απευθείας στον τοίχο. Για ένα μόνιμο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε μεταλλικά βελάκια – αυτά σίγουρα μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα χόμπι.

Φτιάξτε μόνοι σας γάντζους παλτό – ιδέα με ένα παλιό γαλλικό κλειδί

Φτιάξτε μόνοι σας γάντζους παλτό με ένα κλειδί

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε όμορφα γάντζους παλτό από παλιά βιδωτά μπολ. Η διαδικασία εδώ είναι ανάλογη με την πρώτη μας ιδέα με τα μαχαιροπίρουνα, το γύρισμα του γαλλικού κλειδιού και το τρύπημα είναι λίγο πιο περίπλοκο – αυτό απαιτεί πολλή δύναμη και σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια. Μπορούν να γίνουν συναρπαστικά άγκιστρα παλτό, τα οποία είναι απλά τέλεια για ένα εύχρηστο βιομηχανικό στυλ.

Φτιάξτε γάντζους παλτό από παλιά πινέλα

Παλιά πινέλα κάνουν γάντζους ρούχων μόνοι σας

Τα άγκιστρα παλτό με πολύ δημιουργική εμφάνιση μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από άχρηστες βούρτσες. Και πώς είναι τελικά; Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη κόλλα ή κόλλα ταχείας ξήρανσης για να λυγίσετε τις τρίχες και να τις αφήσετε σε αυτήν την κατάσταση. Και αν τα πινέλα εξακολουθούν να είναι χρωματισμένα από το χρώμα που χρησιμοποιείται, θα έχετε ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Φτιάξτε μόνοι σας εντυπωσιακά ρούχα με ψηλό τακούνι

Οι γάντζοι για παλτό κάνουν παλιά παπούτσια τακούνια παπουτσιών μόνοι σας

Οι γάντζοι παλτό κάνουν μόνοι σας τακούνια παπουτσιών

Σχεδόν κάθε γυναίκα έχει ένα ντουλάπι παπουτσιών ένα παλιό ψηλό τακούνι που δεν φοράει πλέον, αλλά ούτε θέλει να πετάξει. Γιατί να μην τα χρησιμοποιήσετε με νέο τρόπο και να αρωματίσετε το εσωτερικό του διαδρόμου; Είναι εξαιρετικά εύκολο να φτιάξετε μόνοι σας γάντζους παλτό από παλιές παραγράφους – απλά πρέπει να τα κολλήσετε στον τοίχο με μια στιγμιαία κόλλα και αυτό είναι όλο! Και το αποτέλεσμα φαίνεται κάτι παραπάνω από πρωτότυπο.

Γάντζοι παλτών σε μινιμαλιστικό στυλ – ιδέα με ξύλινα μπαστούνια

Τα άγκιστρα παλτών δημιουργούν από μόνα τους ξύλινα μπαστούνια σε μονομαλιστικό στιλ

Τα άγκιστρα παλτών δημιουργούν μινιμαλιστικά ξύλινα μπαστούνια

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε γνήσιους γάντζους παλτό σε μινιμαλιστικό στιλ με μερικά ξύλινα μπαστούνια. Θα πρέπει να τα συνδέσετε διατηρώντας τη δέσμη σε σπειροειδή θέση. Και τελείωσε! Η ιδέα είναι πραγματικά απλή και μπορείτε κυριολεκτικά να το κάνετε μόνοι σας για λίγα λεπτά. Μια άλλη παραλλαγή είναι να βάλετε τα ξύλινα μπαστούνια σε ένα κατάλληλο δοχείο έτσι ώστε να στέκονται όρθια – δείτε τις φωτογραφίες μας για έμπνευση!

Φτιάξτε γάντζους παλτό μόνοι σας με κουμπιά συρταριού

Οι γάντζοι ρούχων κάνουν μόνοι σας κουμπιά συρταριού

Τα άγκιστρα παλτό κάνουν μόνοι σας κουμπιά συρταριού

Φτιάξτε γάντζους παλτό μόνοι σας με κουμπιά συρταριού

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα γάντζους παλτό μόνοι σας με κουμπιά συρταριού! Πριν πετάξετε το παλιό κομμό ή την γκαρνταρόμπα, σκεφτείτε αν δεν μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε τα πόμολα του συρταριού για να πετύχετε αυτήν την ενδιαφέρουσα ιδέα με αυτό.