Κοντά μαλλιά μπούκλες με το σίδερο για μπούκλες

Οι μπούκλες κοντών μαλλιών θεωρούνται γενικά πιο δύσκολες σε σύγκριση με τα χτενίσματα μεγάλου και μεσαίου μήκους. Σε αυτήν την ανάρτηση προσπαθούμε να σας πείσουμε για το αντίθετο και σας προσφέρουμε 3 απλές οδηγίες με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε συναρπαστικές μπούκλες ακόμη και με ένα πολύ κοντό κούρεμα. Οι ρομαντικές μπούκλες ή τα κύματα θα δώσουν στο κοντό χτένισμά σας μια πιο φρέσκια και ελκυστική εμφάνιση – ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες μας για να πείσετε τον εαυτό σας και είναι κατάλληλες για χτένισμα τόσο για το γραφείο όσο και για μια χαρούμενη βραδιά. Ελπίζουμε ότι θα δοκιμάσετε τις προτάσεις μας για τον εαυτό σας και ελπίζουμε να σας αρέσει να τις διαβάζετε!

Κοντά μαλλιά μπούκλες με το σίδερο ισιώματος – οδηγίες

Κοντά μαλλιά μπούκλες ίσιωμα

Κοντά μαλλιά μπούκλες ρομαντικά κύματα

Προϊόντα μπούκλες κοντών μαλλιών

Κοντά μαλλιά μπούκλες ιδέες για περισσότερο όγκο

Κοντά μαλλιά μπούκλες με το σίδερο ισιώματος

Κοντά μαλλιά μπούκλες ξανθιά κομψή εμφάνιση

Αν θέλετε να κουλουριάσετε κοντά μαλλιά, χρειάζεστε προϊόντα για χτένισμα όπως μους για μπούκλες και σπρέι μαλλιών για να το βάλετε, καθώς και σίδερο για μπούκλες ή επίπεδο σίδερο – παρακάτω σας δείχνουμε πώς να το κάνετε και με τους δύο τρόπους. Τα κοντά μαλλιά μπορούν επίσης να κουλουριαστούν χωρίς ζέστη – δείτε τον τρίτο οδηγό μας για το σκοπό αυτό. Αλλά τώρα θα εξηγήσουμε βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να δημιουργήσετε φανταστικές μεγάλες μπούκλες και κύματα με το σίδερο ισιώματος – το σίδερο ισιώματός σας είναι κατάλληλο εάν έχει στρογγυλεμένο σχήμα και περιστρεφόμενο σύνδεσμο καλωδίου. Το σίδερο ισιώματος θα δώσει επίσης στα μαλλιά σας περισσότερο όγκο – απλά τέλειο αν είναι φυσικά καλά!

Βήμα 1 – Χωρίστε τα μαλλιά σε ξεχωριστά τμήματα

Κοντά μαλλιά μπούκλες pixe περικοπή

Κοντά μαλλιά μπούκλες που προετοιμάζουν το σπρέι προστασίας από τη θερμότητα

Κοντά μαλλιά μπούκλες με τις οδηγίες του ισιώματος

Το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσετε τα μαλλιά σας για μπούκλες. Χτενίστε τα αρκετές φορές και ψεκάστε με λίγο σπρέι λάμψης αν θέλετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε κλιπ μαλλιών για να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε τομείς για να διευκολύνετε το μπούκλα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη την κατεύθυνση του χωρισμού, έτσι ώστε το χτένισμα να είναι φυσικό στο τέλος. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία – αριστερά, δεξιά και πίσω από το κεφάλι σας και ξεκινήστε να κουλουριάζετε από αριστερά προς τα δεξιά ή αντίστροφα.

Βήμα 2 – ξεκινήστε το μπούκλες

Κοντά μαλλιά μπούκλες DIY ισιωτικά

Κοντά μαλλιά μπούκλες οδηγίες ισιώματος σίδερα

Οι κοντές μπούκλες μαλλιών δημιουργούν μια ελκυστική ακατάστατη εμφάνιση

Όταν γυρίζετε το σίδερο ισιώματος, πρέπει πάντα να το κρατάτε στην ίδια κατεύθυνση για να δημιουργήσετε ομοιόμορφες μπούκλες. Συνιστάται να κρατάτε κάθε μπούκλα με το σίδερο ισιώματος για όχι περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να συνεχίζετε να στρίβετε για να μην βλάψετε τη δομή των μαλλιών σας.

Βήμα 3 – Διορθώστε το τελειωμένο χτένισμα με ακτίνα μαλλιών

Οι κοντές μπούκλες μαλλιών διορθώνουν το χτένισμα με λακ

Κοντά μαλλιά μπούκλες μοντέρνο ακατάστατο χτένισμα

Κοντά μαλλιά μπούκλες με εγγυημένο αποτέλεσμα

Όταν τελειώσετε με όλα τα μαλλιά σας, τοποθετήστε το χτένισμα στη θέση του με λακ και ζυμώστε απαλά τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας για να πάρετε τις μπούκλες στην επιθυμητή θέση.

Κοντά μαλλιά μπούκλες με το σίδερο για μπούκλες: πώς να το κάνετε?

Κοντά μαλλιά μπούκλες σίδερο για μπούκλες πώς να το κάνουμε

Κοντά μαλλιά μπούκλες μελαχρινή φυσική εμφάνιση

Κοντά μαλλιά μπούκλες Rita Ora

Κοντά μαλλιά μπούκλες ροζ

Κοντά ξανθά μαλλιά μπούκλες στιλάτα

Κοντά μαλλιά μπούκλες κόκκινο ρομαντικό βλέμμα

Κοντά μαλλιά μπούκλες για μπούκλες σίδερο οδηγίες

Κοντά μαλλιά μπούκλες κόκκινα στο πίσω μέρος του κεφαλιού

Κοντά μαλλιά μπούκλες Scarlett Jahansson

κοντά μαλλιά μπούκλες κύματα παραλίας

κοντά μπούκλες μαλλιών

Το να διαμορφώσεις τα κοντά μαλλιά σου με το σίδερο για μπούκλες είναι εξίσου εύκολο! Ένας σημαντικός κανόνας ισχύει εδώ – όσο πιο κοντά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο λεπτό είναι το σίδερο για μπούκλες. Πάρτε ένα σίδερο για μπούκλες με μικρή διάμετρο – το σίδερο για μπούκλες 1,3 εκατοστών με ελαφρώς κωνικό σχήμα είναι ιδανικό για κοντά μαλλιά, αλλά αν η δομή των μαλλιών είναι ωραία, μπορείτε να αναζητήσετε ένα ακόμη πιο λεπτό. Είναι καλή ιδέα να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με σπρέι προστασίας από τη θερμότητα πριν από το μπούκλα, το οποίο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά λαμπερά και άθικτα (συνιστάται η χρήση σπρέι θερμικής προστασίας ακόμη και αν χρησιμοποιείτε το επίπεδο σίδερο). Χωρίστε ξανά τα καλά χτενισμένα μαλλιά σας σε τομείς. Κρατήστε κάθε σκέλος με το κυρίαρχο χέρι σας (ακόμα και αν τα μαλλιά σας είναι πολύ κοντά, προσπαθήστε να πιάσετε μια μικρή ποσότητα όσο καλύτερα μπορείτε) και τυλίξτε το σφιχτά γύρω από το σίδερο για μπούκλες 1-2 φορές μακριά από το πρόσωπό σας. Με μαλλιά μεσαίου πάχους, κάθε σκέλος πρέπει να παραμείνει στο σίδερο για μπούκλες για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Η θερμοκρασία πρέπει να είναι περίπου 190-200 μοίρες (180-190 μοίρες για λεπτά μαλλιά). Όταν τελειώσετε, ανακατέψτε τις μπούκλες με τα χέρια σας και τοποθετήστε τις με λακ.

κοντά μαλλιά μπούκλες DIY

κοντά μαλλιά μπούκλες σκέλη

Κοντά μαλλιά μπούκλες μπροστά

Κοντά μαλλιά μπούκλες πώς είσαι

Κοντά μαλλιά μπούκλες χωρίς ζέστη

Κοντά μαλλιά μπούκλες χωρίς ζέστη

Κοντά μαλλιά μπούκλες χωρίς ζέστη χρησιμοποιώντας καλαμάκια

Κοντά μαλλιά μπούκλες καλαμάκια οδηγίες

Κοντά μαλλιά μπούκλες ξανθιά ρομαντική εμφάνιση

Οδηγίες για μπούκλες για κοντά μαλλιά

Κοντά μαλλιά μπούκλες ξανθιά κομψή εμφάνιση

Τα κοντά μαλλιά μπορούν επίσης να κουλουριαστούν χωρίς ζέστη – εδώ σας προσφέρουμε μια πολύ απλή ιδέα με καλαμάκια! Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλαμάκια, μικροί δεσμοί μαλλιών και μια ακτίνα μαλλιών για να τα στερεώσετε. Πριν κάνετε μπούκλες, θα πρέπει να βρέξετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να τυλίξετε κάθε κλώνο γύρω από ένα καλαμάκι. Δέστε τα καλαμάκια όπως φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες και στερεώστε τα με κορδόνια μαλλιών. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα και αφαιρέστε τα καλαμάκια. Ως αποτέλεσμα, παίρνετε συναρπαστικές μπούκλες!

κοντά μαλλιά μπούκλες Halsey

κοντά μαλλιά μπούκλες vintage νερά δέρματα DIY

κοντά μαλλιά μπούκλες Μπιγιονσέ