Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κρεμάσετε το ποδήλατό σας στον τοίχο σαν έργο τέχνης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, επιχειρήματα, δικαιολογίες, δικαιολογίες κλπ. Γιατί πολλοί από εμάς δεν οδηγούμε ποδήλατα αλλά πηδάμε στο αυτοκίνητο. Κυμαίνονται από το «ιδρώνω» έως το «οι δρόμοι είναι πολύ επικίνδυνοι, έχετε δει τι κάνουν οι οδηγοί εκεί έξω;» Αλλά οι New York Times δημοσίευσαν πρόσφατα μια άλλη δικαιολογία για να αποφύγουν το πετάλι: «Αλλά δεν έχω ένα μέρος για κρατήστε ένα ποδήλατο. »Ο προσωπικός αγοραστής της NYT εντόπισε αμέσως κάποιες funky επιλογές αποθήκευσης ποδηλάτων. Δείτε παρακάτω μερικές δροσερές συμβουλές και ενδιαφέρουσες ιδέες για ράφια ποδηλάτων τοίχου:

Ένας άλλος τρόπος για να κρεμάσετε ένα ποδήλατο στον τοίχο:

Το άγκιστρο του ποδηλάτου

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

Πραγματικά δεν κοστίζει τίποτα? μόνο δύο ξύλινα μανταλάκια. Θα ήταν πραγματικά υπέροχο αν είχαν χαραχτεί οι εσοχές που θα κρατούσαν το ποδήλατο σε μια συγκεκριμένη θέση. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερη σκέψη πριν από την εγκατάσταση. Η Sandra Thomsen, σχεδιάστρια από το Αμβούργο, γράφει:

Οι προϋποθέσεις για τους γάντζους ποδηλάτων είναι η τέλεια συναρμολόγηση και ένας σταθερός τοίχος. Δύο πείροι περιλαμβάνονται στο πεδίο παράδοσης, αλλά δεν ταιριάζουν σε μερικούς τοίχους! Ελέγξτε τη βάση του τοίχου σας και επιλέξτε τα σωστά βύσματα τοίχου που θα λειτουργήσουν καλύτερα για αυτόν. Οι πείροι πρέπει να τοποθετηθούν ίσια και σταθερά στον τοίχο. Οι γάντζοι ποδηλάτων είναι κατασκευασμένοι για ελαφρές σπορ μοτοσικλέτες και δεν είναι κατάλληλοι για βαριά ποδήλατα.

Είναι ένας εύκολος τρόπος να μετατρέψετε τον τοίχο του ραφιού σας σε έργο τέχνης.

ιδέες αποθήκευσης τοίχου βάσης ποδηλάτου ξύλο

Οι κάτοχοι πεντάλ μπορούν να κάνουν περισσότερα από την αποθήκευση του ποδηλάτου σας

Όπως τα υπόστεγα κήπου για αρχιτέκτονες, τα ράφια αποθήκευσης ποδηλάτων φαίνεται να είναι το νέο φάρμακο πύλης για τους σχεδιαστές. Δεν είναι πολύ μεγάλα και περίπλοκα και είναι βέβαιο ότι θα λάβουν μεγάλη έγκριση αυτές τις μέρες.

Είναι μια τόσο χρήσιμη λειτουργία για τους ιδιοκτήτες μικρότερων αστικών διαμερισμάτων όπου δεν μπορείτε να αφήσετε το ποδήλατό σας στο δρόμο, αλλά επίσης δεν θέλετε να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο πάτωμα. Όσο για πολλούς ανθρώπους, το ποδήλατο είναι ίσως η πιο ακριβή και όμορφη κατοχή τους, η σύγχρονη ενημέρωση από το λαμπερό αυτοκίνητο στο γκαράζ. Αξίζει μια τιμητική θέση!

Τοίχος ποδηλάτου από ξύλο

τοίχο στήριξης ποδηλάτου mikili τοίχο

Η έκδοση του Βρετανού σχεδιαστή Tamasine Osher είναι πολύ ελκυστική. Εκτός από το ποδήλατο, προσφέρεται και χώρος αποθήκευσης για άλλα αντικείμενα.

Η σχεδιάστρια γράφει για τη δουλειά της:

Η πρόθεση είναι να αναβιώσει η ανθρώπινη σχέση με τα αντικείμενα, να ενθαρρυνθεί η αλληλεπίδραση του οπτικού με το απτικό, να εκφραστεί η απλότητα των υλικών και η ειλικρινής κατασκευή – ίσως επίσης να διεγερθεί η περιέργεια και τα συναισθήματα

και ξύπνα.

Χρησιμοποιώντας οργανικά σχήματα και ιστορικά στοιχεία, προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή στην ουσία των σχεδίων της. Η Tamasine Osher χρησιμοποιεί τις βασικές ιδιότητες των υλικών και τις μεταφράζει σε λυρικά και σκεπτόμενα έπιπλα. Η αρχική της εκπαίδευση ως αρχιτέκτονας της επέτρεψε να εργαστεί με διαφορετικές κλίμακες, μεγάλη ποικιλία δεξιοτήτων και χρήση διαφορετικών υλικών.

Κομψό ράφι αποθήκευσης ποδηλάτων

βάση τοίχου ράφι ποδήλατο βάσης τοίχου

Το Designboom δείχνει το ράφι του ποδηλάτου από τον Chris Brigham, έναν γραφίστα που εργάζεται σε 3D και τώρα κατασκευάζει έπιπλα με το όνομα Messer und Häge. Ζει στο Σαν Φρανσίσκο και επισκέπτεται φίλους στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια, είπε μια φορά “ότι υπάρχει ένα κενό όταν πρόκειται για κομψή διαχείριση ποδηλάτων.” Και έχει δίκιο. θα ήταν τέλειο για το LifeEdited.

Τα ποδήλατα εμποδίζουν πάντα – είτε στο διάδρομο είτε απορρίπτονται σε ράφι βιβλίων. Έτσι αποφάσισα να βρω κάτι που θα έλυνε το πρόβλημα. Μέχρι να καταλήξω σε ένα καλύτερο όνομα, θα το ονομάσω ράφι ποδηλάτων. Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο (στην περίπτωση αυτή, καρυδιά) και τοποθετημένο σε ατσάλινη τετράγωνη ράβδο, αυτό το ράφι μπορεί εύκολα να κρατήσει το ποδήλατό σας καθώς και οτιδήποτε θέλετε. Αν θέλετε απλά να εκθέσετε το ποδήλατό σας, είναι εντάξει, αλλά αν θέλετε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το χώρο για βιβλία, λουλούδια, αξεσουάρ ποδηλάτου κλπ, αυτό ακριβώς είναι για εκεί! Εδώ είναι ένα κομψό ράφι ποδηλάτων από ξύλο:

τοίχο ραφιών ποδηλάτων  teaser ράφι ποδηλάτου artivelo roetz

πεντάλ τοίχου στήριξης ποδηλάτου

ράφι ποδηλάτου τοίχου αποθήκη μπαλκόνι

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

κάτοχος ποδηλάτου τοίχου ποδηλάτης

ράφι ποδηλάτου τοίχου ποδήλατο 2

ποδήλατο τοίχου στήριγμα ποδηλάτων

ράφι ποδηλάτου τοίχο ποδήλατο σέλα ποδήλατο κρεμαστό ράφι

ράφι ποδηλάτου τοίχου ποδήλατο stander

βάση τοίχου ποδήλατο βάσης τοίχου ποδηλάτου

τοίχος ραφιών ποδηλάτων τοίχος ποδηλάτων

ράφι ποδηλάτου τοίχου μπαμπού

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

ράφι ποδηλάτου τοίχος diy κρεμάστρα ποδηλάτων τοίχου

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

ράφι ποδηλάτου τοίχο κίτρινο ποδήλατο

ράφι ποδηλάτου τοίχου ξύλινο στήριγμα

ράφι ποδηλάτου τοίχου ξύλινη θήκη

ράφι ποδηλάτου ξύλινο συρτάρι τοίχου

ποδήλατο τοίχου ποδήλατο τοίχου

τοίχος ραφιών ποδηλάτων

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

γάντζοι τοίχου για ράφι ποδηλάτου

γάντζοι τοίχου ραφιών ποδηλάτων

ράφι ποδηλάτων τοίχου βιομηχανική κρεβατοκάμαρα

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

τοίχος ραφιών ποδηλάτων

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

πεντάλ τοίχου στήριξης ποδηλάτου  τοίχο ραφιών ποδηλάτων

ράφι για ποδήλατα παπούτσια τοίχου βιβλία και αξεσουάρ

τοίχος ραφιών ποδηλάτων

τοίχο στήριξης ποδηλάτου απλά και σταθερά  ράφι ποδηλάτου τοίχου tamasine osher πεντάλ

ράφι ποδηλάτου ραβδί ρεντ πέρκα

ράφι ποδηλάτου ραβδί ρεντ πέρκα

τοίχος ραφιών ποδηλάτων

ράφι ποδηλάτου τοίχο tian δρυς λευκό

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

τοίχο ραφιών ποδηλάτων

ράφι ποδηλάτου τοίχου καρυδιάς

ράφι ποδηλάτου για τοποθέτηση σε τοίχο από φυσικό ξύλο

ιδέες σαλόνι τοίχου ραφιών ποδηλάτων