Skjønnhetstips for vakker hud gjennom innovative kosmetiske enheter

Hver kvinne vil se vakker og ung ut. Det første som får mest oppmerksomhet er den perfekte ansiktshuden. Ren, glatt og rynkefri hud som en baby er drømmen for mange kvinner. Vi har derfor undersøkt for deg og vil introdusere deg for noen innovative kosmetiske enheter som kan hjelpe deg med dette.

Disse innovative, høyteknologiske kosmetiske enhetene beviser at skjønnhetens fremtid allerede er her …

ZIIP Beauty Full ZIIP Beautiy KIt

ZIIPBEAUTY hud strammer til perfekte hudskjønnhetstips

En video som en instruksjon

Dette er en enhet for ansiktsmassasje ved hjelp av elektrostimulering. Denne håndstyrte nano-enheten kobles til iPhone eller iPad. Det forsyner huden din med spesielle elektriske bølger som glatter ut rynker og tar vare på det følsomme området rundt øynene.

Enheten er også godt egnet for forebygging og behandling av akne. En uatskillelig del av denne enheten er en spesiell ledende gel. Dette påføres huden umiddelbart før behandlingen med enheten. Bare etter 4 til 5 påføringer blir huden fastere, glattere og mykere.

Beauty Bioscience GloPro Beauty Facial Tool

skjønnhetstips hudstram hudene

En ansiktsmassasjeapparat med rødt LED -lys. Enhetens roterende hode stimulerer huden og stimulerer produksjonen av kollagen. Resultatet er fast hud og raffinerte ansiktslinjer. Denne enheten hjelper også for rask hudgjenoppretting etter et besøk hos kosmetologen. Det røde LED -lyset hjelper på hudens generelle tilstand. Det stimulerer cellefornyelse og spesielt fornyelse av fibrobalastene som produserer kollagen og elastikk. LED er et kaldt lys som sendes ut av halvlederdiodene, og det avgir derfor ingen varme. Derfor er disse behandlingene helt ufarlige og passer for alle hudtyper.

Skjønnhetstips – Skin Inc Optimizer Voyage Tri -Light

hudstram hudtyper skjønnhetstips

En enhet for fargeterapi med lavfrekvent stimuleringslys. Denne lavfrekvente fargeterapien bidrar til å glatte og stramme ansiktshuden og stimulerer samtidig blodsirkulasjonen. Enheten er et kalejdoskop med blått, rødt og gult lys. Den berører forsiktig ansiktets hud, helbreder hudproblemer, aktiverer blodsirkulasjonen, hydrerer, strammer opp, glatter ut rynker, forynger, beroliger og gir en følelse av utrolig avslapning. Hvert lys er forskjellig med sin unike effekt på huden. Det røde lyset lindrer og regenererer huden, det gule sørger for en sunn glød og det blå beroliger betent, fet eller sensitiv hud.

Touch + Glow Facial Acupressure Kit

perfekte hudskjønnhetstips strammer huden

Dette er en ansiktsløftning for akupunktur. Touch + Glow er et nytt foryngelsessystem. Det lover fastere og glødende hud på mindre enn 30 dager. Dette er en mild berøring av huden med en magnetisert stålstang. Manipulasjonen kombinerer akupunktur med mikrostrøm, ultralyd og LED -lysterapi. Med et lett trykk på de spesifikke hudområdene vil enheten stramme, glatte og tone ansiktshuden din. Det gir glans, mykhet og ømhet.

Skjønnhetstips – Måte

stram huden perfekt hud skjønnhet tips

En plate med integrerte sensorer og ultrafiolette stråler som gir informasjon om hudens tilstand. Denne skinnende, håndflatestørrelsen fra Sør-Korea er lett å bære og har imponerende funksjoner. Denne enheten er koblet til en mobilapp med Bluetooth, og har integrerte sensorer som gir mye informasjon – fra fuktighetsnivå og ultrafiolette stråler til temperatur og fuktighet. Den forteller deg om hudens tilstand og gir deg råd om hvordan du skal ta vare på huden din.

Mink Makeup Pen Starter Kit – penn for håndlaget 3D -sminke

perfekt hud stram hudens skjønnhetstips

Denne digitale pennen er produsert med den nyeste ingeniørteknologien og muliggjør 3D-sminke. Med denne enheten kan du bruke en Mink Makeup-app til å velge og lade de spesifikke fargenyansene ved å bruke et bilde der du tydelig kan se sminkefargene. Du kan deretter bruke denne informasjonen til å programmere pennen. Du legger fargen du har valgt til pulveret som følger med pennesettet. Klikk her for å lese bruksanvisningen eller a Video å se på.

Synes du våre innovative skjønnhetstips er interessante? Forhåpentligvis har vi vært hjelpsomme og vekket din interesse. Du kan finne ut mer om det på Internett … Ha det gøy og ta godt vare på ansiktshuden!

Skjønnhetstips – Tria Age -Defyning Laser – Utjevning av rynker i øynene

 øyne laser tria age defyning beauty tips perfekt hud

Foreo Luna – en innovativ peeling

foreo vibrasjon ansiktsrenser skjønnhetstips

Skjønnhetstips – Ansiktsmassasje gjennom elektrostimulering

skjønnhetstips ren hud stram hud

Lavfrekvent fargeterapi strammer og glatter huden i ansiktet

hudverktøy perfekte hudskjønnhetstips  

Skjønnhetstips – Denne enheten stimulerer produksjonen av kollagen

   perfekte hudskjønnhetstips hudverktøy

PHILIPS Visacare Microdermabrasion – For løft og eksfoliering

fast hud ansiktshud skjønnhetstips perfekt hud

Skjønnhetstips – vakker hud og en følelse av utrolig avslapning

stram hudens skjønnhetstips perfekt hud

PHILIPS VisaPure Advanced – 3 i 1!

philips utstyr skjønnhetstips ren hud

Skjønnhetstips – Hold huden din i perfekt stand

 skjønnhetstips-hud-stram-perfekt-hud

Hvilken skjønnhetsmetode ville du valgt??

skjønnhetstips strammer huden perfekt hud hud enheter