Millioner av nytt tilbehør til våre smarttelefoner og nettbrett presenteres hver dag. Noen er praktiske, ser elegante ut og gjør telefonene våre enda smartere eller brukes som beskyttelse. I denne artikkelen vil vårt redaksjonsteam fokusere på praktisk bruk av smarttelefoner, nemlig på smarte og elegante stativ.

I dag brukes mobiltelefonstativene som veldig viktig daglig tilbehør, fordi de har forskjellige funksjoner med tillegg. Når du spiser, jobber eller studerer, kan du bruke smarttelefonen smart og også som et hjelpemiddel. Av denne grunn har produsenter kombinert kule konstruksjoner og kreativ optikk, og vi vil presentere sluttresultatet i følgende punkter. Smarttelefoner tilbyr ikke bare underholdning, men også en oppdatert oversikt over værforhold, statistikk, busstider osv. Av denne grunn trenger vi mobiltelefonstativet i hverdagen.

Et design med en overraskende effekt

form for mobiltelefonholder

Multifunksjonalitet kommer først!

Multifunksjonelle mobiltelefonstativer er perfekte for arbeidsplassdesign. Modellene tilbyr et optimalt sted for penner eller viskelær og sikrer en praktisk læringsprosess. Du kan merke viktige ting og bruke smarttelefonen til å lage en huskeliste.

Mobiltelefonstativet er designet slik at det er en perfekt synsvinkel når du chatter og ser på videoer. På denne måten kan du nyte dine daglige aktiviteter hjemme eller på kontoret på en behagelig måte. Konstruksjonens lave tyngdepunkt sikrer en veldig stabil holdning.

Når mobiltelefonen må lades, er det modeller som gir ekstra plass til ladekabelen. Hvis enheten lades, blir ikke kabelen bøyd. Svært ofte produseres også mobiltelefonstativer med et eksklusivt sted for hodetelefonene. Målet med designeren er å lage en multifunksjonell holder som kan holde enheten 100% og garanterer trygg beskyttelse. De multifunksjonelle egenskapene inkluderer også en ensartet idé: Kompatibel med alle mobiltelefoner og nettbrett. Ikke bekymre deg hvis mobiltelefonstativet er for stort eller uegnet for smarttelefonen eller fanen.

Bruk fordelene med mobiltelefonholderen 100%

holder for mobiltelefonideer

Mobiltelefonholderdesign – stilig og smart

Mobiltelefonstativ er allsidige og de unike designene gjør enhetene til den ideelle følgesvennen for enhver stilig borddekorasjon. Mobiltelefonholderenes design tiltrekker seg raskt nysgjerrige blikk. Faktum er at disse formene kan tilføre en borddekorasjon en positiv verdi, og det er ingen hemmelighet at designere lager figurene med dette målet i tankene. For å gjøre dette kan du bruke et bredt spekter av materialer som tre, plast og tekstiler.

En designer mobiltelefonholder skiller seg mye fra de multifunksjonelle variantene. For det første har formen en helt annen konstruksjon som ser veldig realistisk ut i de fleste tilfeller. Ministol som mobiltelefonholder er et av disse eksemplene, som egner seg som en perfekt borddekorasjon. Smarttelefonen “sitter” veldig stabilt takket være den forsterkede konstruksjonen. Dyreformer som katter, kaniner eller elefanter spiller også en dominerende rolle. Disse dyremotivene presenteres som en kurvet design som sikrer optimal plass til mobiltelefonen din.

Praktisk og attraktivt på samme tid

fingerholder mobiltelefon

Konstruksjonene er selvfølgelig veldig godt forsterket og har gummierte kontaktflater som er nesten usynlige. Dette holder designet elegant og med et naturlig utseende. Utseendet gjør hver mobiltelefonholder til et viktig og elegant tilbehør hjemme eller på kontoret.

Du lurer sikkert på hvilken variant som passer best for din smak. Enten multifunksjonell eller stilig mobiltelefonholder? Svaret på dette spørsmålet blir enda enklere hvis du ser nærmere på følgende bildegalleri!

Design av tre gir borddekorasjonen et kult utseende

bord mobiltelefon holder

Se filmer på en praktisk og smart måte

Stativ mobiltelefonholder hånd

Også veldig nyttig i bilen

bygg en mobiltelefonholder selv

Multifunksjonell mobiltelefonholder med mange tillegg

tipsholder for ideer til mobiltelefoner

Vakre former gir et bedre utseende

treholder for ideer til mobiltelefoner

Dyreformer laget av tre regnes som en trend

kreativ mobiltelefonholder

Tekstilmodeller sørger for en behagelig synsvinkel

praktisk mobiltelefonholder

Liten og smart – den perfekte mobiltelefonholderen for kontoret

Praktisk holder praktisk

Et sted for klokken din

Ideer fingerholder til mobiltelefonholder

Lag din egen mobiltelefonholder av tre

mobiltelefonholder skrivebord

Mist aldri hodetelefonene igjen

mobiltelefon fingerholder

Dyreformer er blant de mest populære designene

mobiltelefonholder designkonsept

Ved hjelp av mobiltelefonholderen får du en oppdatert oversikt over viktig informasjon

beslag mobiltelefon design

Iøynefallende på kontoret

Designholder for ideer til mobiltelefoner

Unikt smarttelefontilbehør sørger for at rommet er attraktivt

holder til mobiltelefonideer laget av tre

Stilig mobiltelefonholder på kontoret

mobiltelefonholder ideer og design

Året 2018 byr på veldig kreative design

mobiltelefonholder kontorideer