Våre kolleger fra nettmagasinet http://vurni.com  nylig satt sammen en flott liste over multifunksjonelle møbler. Disse er supermoderne og ideelle for små leiligheter. Derfor publiserer vi dem gjerne her på nettstedet vårt.

De viste multifunksjonelle møblene er også representative for mange nåværende trender. De har stadig enklere mekanismer som er egnet for kontinuerlig bruk. Designet tilsvarer de siste trendene innen møbelproduksjon. Den viser klare linjer, retroelementer og farger som er både livlige og nøytrale.

Cortesi Home Savion sammenleggbar stol

Multifunksjonelle møbler Cortesi Savion sammenleggbar stol

Cortesi sammenleggbar sovesofa

Stilig og komfortabel, denne sofaen kan enkelt og enkelt brettes ned i en sovesofa. Det blir en komfortabel seng. I begge former viser den vakker estetikk og et tiltalende utseende.

Den lyseblå fargen og den enkle designen er veldig populære i år. Samtidig har de en universell karakter og vil sannsynligvis ikke miste sin relevans i sammenheng med de neste trendene.

Vegetabilsk salongbord horisontalt brett multifunksjonelle møbler

vegetale multifunksjonelle bord

Cabriolet salongbord fra Vegetale

Konstruksjonen av dette salongbordet av Vegetale ser veldig enkel ut. Det kan transformeres på forskjellige måter. Det fungerer også som arbeidsbord, bokhylle og spisebord.

De to skuffene kan brukes hver for seg eller samtidig. I stua vist viser bordet sitt fulle potensial. De forskjellige høyder på de to brettene gir mye plass til bruk. Samtidig fungerer bordet som et sentralt stykke i rommet, takket være det trendy designet og den interessante strukturen.

Daniel Pearlman multifunksjonelle møbler, konvertibelt salongbord

Sofabord med integrert lenestol og sidebord

Bor du i en ett-roms leilighet? Da har du sannsynligvis allerede hatt valget mellom å investere i flere små bord eller å bruke et større som du kan bruke til forskjellige formål. Med denne modellen har du alt i ett. Den kan brukes på forskjellige måter. Avhengig av saken har du et større bord hvor flere kan sitte eller bare et lite som fungerer som et skrivebord eller for å drikke kaffe. Du kan også bruke den integrerte sofaen eller skjule den komfortabelt hvis du ønsker det.

skap bak speilet multifunksjonelle møbler

speil med et annet funksjonsspeil og skap

Kompakt og universelt skap fra Duty Box

Hvis du leter etter et multifunksjonelt skap, kan du bli hardt presset for å finne noe bedre enn denne pliktboksmodellen. Estetikken fremstår som enkel, men samtidig på en eller annen måte supermoderne.

Med denne oppbevaringsboksen kan mange småting enkelt oppbevares i gangen så vel som i stuen eller i et hvilket som helst annet rom. Designet er veldig universelt og beskriver seg godt i forskjellige stiler.

magisk bord og skuffer

Liker tabellen

Mag Table er navnet på det andre møbelet, som ser multifunksjonelt og samtidig superenkelt og elegant ut. Du kan plassere den bærbare datamaskinen eller andre gjenstander på den. På siden har du behagelig lagringsplass der du kan lagre bøker eller dokumenter.

Avhengig av hvor nøyaktig du plasserer bordet, har du en hylle i forskjellige høyder.

speil med strykebrett

speil før strykebrett

Et bord som fungerer som et speil

Spisebord er noe du ikke kan klare deg uten i en liten leilighet. Men de tar så mye plass. Dette gjelder selvfølgelig ikke hvis bordet kan brettes ned. I dette spesifikke tilfellet kan det også fungere som et speil.

Denne ideen er også perfekt for de små ettromsleilighetene der du av og til trenger et spisebord eller arbeidsbord.

multifunksjonelle møbler-sidebord-salongbord

multifunksjonelle møbler-før-sidebord-nå-arbeidsbord

HUK bord

Også en genial enkel design. Du kan bruke dette bordet til utrolig mange forskjellige formål: Det er egnet som lagringsplass for blader, som en bokhylle og krakk. Kan du tenke på andre mulige funksjoner?

I likhet med Mag -tabellen vist ovenfor, kan den plasseres på forskjellige måter. Avhengig av saken har brukeren forskjellige lagringsplasser og ny lagringsplass. Så han kan selv bestemme hva som er best for hans behov.

møbler-til-sofaen-armlener

Et ekstra til armlenet på sofaen

Liker du å jobbe fra sofaen? Eller vil du foretrekke å ha kaffen din der? I stedet for å fylle den begrensede gulvplassen med sidebord, kan armlene på sofaen brukes funksjonelt. Her ser vi et eksempel på hvor godt dette kan fungere.

Du kan integrere et slikt ekstra på armlenet – du kan bruke det vellykket som et brett eller som en annen tilleggsenhet. Du kan legge kaffekoppen, mobiltelefonen og mye mer på den.

sammenleggbart bord-multifunksjonelle-møbler-veldig kompakt

sammenleggbart bord til spisebord

Drop Leaf sammenleggbart konsollbord

Her ser vi det moderne inntrykket av en veldig tradisjonell design. Sammenleggbare bord er ikke nye. Spørsmålet er hvordan du designer en slik at den er praktisk i alle former.

Drop Leaf -konsollbordet er det ideelle lagringsområdet når sidevingene er lukket. Når den forlenges, er det nok for nesten 6 personer, og du kan sette deg ned med venner for en god middag.

tredelt bord multifunksjonelle møbler

tredelt bord nå en hylle

Et bord som består av tre moduler

Disse tre bordene kan sammen utgjøre en konstruksjon. De er egnet som lagringsplass eller flott hylle. Samtidig kan de brukes hver for seg som sidebord. Og i alle tilfeller er de et fantastisk aksentstykke i rommet.

Både bordene og hyllen er ideelle for ulike moderne interiørdesigner. De ville være spesielt egnet for en leilighet i skandinavisk stil.

seng før sofa multifunksjonelle møbler

Gold Sparrow sovesofa multifunksjonelle møbler

Gullspurv multifunksjonelle møbler

Westminster sovesofa

Denne sofaen viser et super elegant, klassisk design og de perfekte dimensjonene for et lite rom. Det er fantastisk egnet for den smale leiligheten eller som et ekstra soveområde for gjester.

Den mørkeblå fargen er alltid aktuell. I dette moderne interiøret ser det litt retro ut og rommet får et originalt eklektisk utseende.

strykebrett speil

Strykebrett og speil i ett

Speil er tydelig nødvendig i en liten leilighet, men sjelden har du et virkelig passende sted for dem. Det er fortsatt en god løsning på denne situasjonen: dette strykebrettet fungerer også fantastisk som et speil. Det flotte med dette er at du ikke trenger lagringsplass for det. Du kan plassere strykebrettet eller speilet hvor som helst i midten av rommet.

Alle ideene som presenteres her er flotte forbilder som også kan tjene som grunnlag for å realisere dine egne DIY -prosjekter. Det ville også være mulig å bestille stykker med lignende funksjonalitet på nettet eller å finne stykker produsert av andre produsenter på markedet.