Å kjøpe kunst online og bruke det som en del av interiørdesign og dekorasjon anses som en ekstremt trendy avgjørelse. Den individuelle utformingen av ditt eget interiør er langt på vei den eneste alvorlige vurderingen. Hvis du ser på tilbud fra internasjonale kunstgallerier av høy kvalitet, for eksempel vår nye oppdagelse – Singulart, vil du garantert oppdage ytterligere fordeler. For eksempel kan et kunstverk som dette av Marleen Sleeuwits (bildet nedenfor) få deg til å oppfatte rommet ditt litt annerledes igjen og igjen. Denne velkommen "fremmedgjøring" er en effekt som mange mennesker med tørst etter eventyr setter pris på. Fordi de bare føler seg lykkeligere i en variert hverdag. Still derfor deg selv følgende spørsmål først: Hva er din grunnholdning og hvilket kunstverk ville være i harmoni med det? La oss hjelpe deg med å finne et svar på det!

Kunstverk av Marleen Sleeuwits

kjøp grønn og gul kunst online

Å kjøpe kunst online og bruke det som dekorasjon – en permanent trend

Høy kvalitet og anerkjente online kunstgallerier har en markedsnisje som mange kan dra fordel av. Disse er først og fremst følgende målgrupper:

  1. Kunstsamlere og lånere;
  2. Forfattere,
  3. Kunstelskere,
  4. Interiørarkitekt.

Kunstsamlere og andre kunstinteresserte kan finne et stykke for seg selv med relativt liten innsats takket være tilbudene på Internett. Den typiske forfatterprofilen inkluderer unike talenter som fortsetter og beriker kunsttradisjoner av høy kvalitet med sin umiskjennelige stil. Dette gir kjøpere sjansen til å få et verdifullt kunstverk som teoretisk sett kan øke verdien enormt over tid. Uansett promoterer du som kunde talentfulle artister fra hele verden. Talentfulle forfattere deltar like gjerne, for med allment anerkjente mellommenn som Singulart online kunstgalleri, som støttes av gode lånere, er du på den sikre siden. Dette er fordi du har muligheten til å selge kunst online uten å risikere at verkene som tilbys mister sin verdi.

Fotografi av Lena Dobrowolska

kjøpe kunst online vakker byutsikt

Kjøp kunstverk online og påvirk vennekretsen din

de Kunst er en kraftig form for kommunikasjon, som foregår intenst på det bevisste så vel som på det ubevisste og underbevisste nivået. Du viser ikke bare din individualitet når du kjøper kunst online for hjemmet ditt. Kunstgjenstander kan til og med påvirke typen besøkende! Personer med et lignende livssyn vil føle seg komfortable og de med et helt annet – ganske malplassert. Ja, kunstverk har denne effekten!

Denne kraften er blant annet illustrert i skuespillene av forfatteren, Lena Dobrowolska (bildet over), av polsk – britisk opprinnelse. Konseptet her inneholder sterke sosiale meldinger. Ikke alle føler seg adressert av det og noen – ganske deprimerte. Kunstverk som dette av Dobrowolska eller av Mona Choo (bildet nedenfor) ville være mer egnet for stua til intellektuelle huseiere. De blir raskt et samtaleemne og fremmer kommunikasjon. Rent stilistisk passer dette kunstverket til moderne interiørdesign med en litt mystisk, i tilfelle av Asers arbeid – også en mørk karakter.

Bilde fra den siste serien av Mona Choo

kjøpe kunst online flere farger

Kunstverk for forskjellige rom

Verk som dette av australske Samye Asher er ganske universelle til tross for deres ganske konseptuelle karakter. Bildet vist nedenfor vil være en perfekt aksent for et moderne, hovedsakelig svart -hvitt designkonsept. Forresten, et slikt kunstverk kan brukes ikke bare i stuen, men også på soverommet. Det er en rent psykologisk forklaring på dette – de nøytrale fargene virker avslappende og gjør at vi sovner lettere. Lyse nyanser og spente motiver har en tendens til å oppnå det motsatte. Kunstverk er også egnet for tenåringsrom, spesielt hvis barna selv er interessert i eller talentfulle i kunst. Faktisk vil det nevnte bildet av Mona Choo virkelig gjenspeile den forvirrede indre verdenen til mange tenåringer. Du kan like gjerne kjøpe kunstverk for andre områder av huset. Hva synes du om Nann Hänninens bilde? Med de nøytrale fargene og det intrikate konseptet er det en perfekt provokasjon for gjester som kommer til gangen eller resepsjonsområdet.

Samye Ashers konseptuelle fotografering

kjøpe kunst online - abstrakt fotografering

Praktiske råd

Valget av kunst for interiørdesign må selvfølgelig være veldig rasjonelt og praktisk. Her er noen mulige funksjonelle bruksområder av det:

  • Mønstre og farger legges til på riktig måte;
  • Kunstobjektet sveiser mønstrene eller fargene i rommet godt sammen;
  • Kunstverket skaper en aksent i rommet;
  • Anlegget støtter sonering av plass;
  • Perspektivet vist i det tjener til å utvide rommet i et lite / smalt / uregelmessig rom;
  • Kunstverket distraherer fra feil i rommet.

Et verk av Nann Hänninens

kjøpe forskjellige nyanser av kunst online

Du må være permanent fascinert av kunst

Kunst har evnen til å fascinere, men vær forsiktig! Fordi stykket du kjøper kan være en permanent del av interiøret ditt. Sørg for at kunstverket faktisk samsvarer med din generelle holdning og ikke bare ditt nåværende humør. Før du kjøper et kunstverk på nettet, la det synke inn og forestill deg rommet med det lenge. Passer den eller vil den ikke virke for ensidig eller utmattende etter en viss tid? Tross alt må kunsten du kjøper vekke dyp fascinasjon hos deg personlig. Dette er den eneste måten du har en sjanse til et vellykket kjøp!