tråd gardin tråd gardiner innredning ideer deco ideer

Stringgardin – din sommerlige idé

Stringgardin er ikke et nytt tema på bloggen vår. Men i vår forskning har vi funnet så mange nye, friske, sommerlige, eksotiske løsninger for trådgardiner! På en eller annen måte skjedde det at vi haster å dele dette med deg.

Vanlige gardiner og gardiner blir mye skitne og støvete mye raskere i sommersesongen.

Av rent praktiske hensyn ville det absolutt være viktig å erstatte disse med andre, “fine” løsninger. Det ville være med en Stringgardin absolutt tilfelle.

Mange av dagens eksempler har en tydelig DIY -karakter. Det er den andre aksenten i artikkelen vår. Elementene som legges til har derved ofte en nautisk og eksklusiv karakter.

Er du nysgjerrig? Jeg håper det! Her er våre eksempler:

Strykeforheng for sengen

soverom møblering tråd gardintråd gardin

Hjelper personvernet deg med å sove bedre? Kan det være at de romantiske elementene også gir litt mer sjarm? Hvorfor ikke vurdere et slikt gardin som det? Den hvite fargen er også supert i denne forbindelse.

På en eller annen måte er dette også en av de beste ideene man kan forestille seg for sommeren.

Oppdater en kjeller eller en gammel atmosfære

deco ideer tråd gardin tråd gardin møbler ideer

Har du en kjeller eller et område i hagen som du liksom ikke kan renovere? Du har ikke tid og ressurser nå heller? I så fall er det noe du kan gjøre for å få denne delen av hjemmet ditt til å se mer tiltalende ut. Du kan også bruke et slikt plastgardin til dette.

Ta med deg stjernekvelden hjem

tråd gardin tråd gardiner gardin ideer innredning ideer

Dette er mindre av et strenggardin. Men den har noe av sin karakter. Vi opplever flotte gardiner som har blitt pyntet med lysende tråder. Så du har tatt den klare sommerhimmelen inn på rommet ditt for å sove! En slik løsning kan også være veldig romantisk og sjarmerende i andre sesonger.

DIY trådgardin med fargerike stoffer og blonder

tråd gardiner tråd gardin møbler ideer gardiner ideer

Er du en grensependler når det gjelder karakter? Hvis du liker å eksperimentere og fortsatt vil oppnå et delikat, romantisk, faktisk feminint utseende på badet, kan denne ideen være riktig for deg.

Vel, for å være ærlig, krever det en mindre sofistikert atmosfære. På den ene siden, hvis du har en uansett, ville du være en fin måte å krydre stemningen på.

Hagemagi

deco ideer tråd gardin tråd gardin møbler ideer

Liker du å organisere fester og feiringer i hagen din? Kanskje du bare har flotte, eksklusive sommermiddager der? Dette er assosiasjonene vi forbinder med et slikt gardin av tråder.

Regulering i hageområdet

gardin ideer tråd gardin tråd gardin deco ideer

Leter du etter en kreativ måte å designe hagen din på? Du kan se noen av interiørmøblene her. Det er flere og flere konsepter som holder de forskjellige sonene fra hverandre innenfor åpne leveplaner.

Du kan gjøre det samme i hagen! Dette var akkurat det det lokale snorgardinet med blomsterdekorasjon klarte å gjøre.

Farget DIY krydder

diy ideer deco ideer tråd gardin tråd gardin

Denne atmosfæren virker på en eller annen måte veldig dyster. Tydeligvis har du å gjøre med enkle, billige møbler. Karakteren til strenggardinideen, som ble brukt til å krydre det hele, er lik. Men på en eller annen måte gjør de lilla og blå fargene alt mer eksklusivt og elegant.

Sommer eller jul, eller kanskje en tropisk jul

hage ideer hage dekorasjon favdenvorhang trådhage

Har du noen gang vært i et kristent tropisk land til jul? Så du dekorasjonen der for anledningen? Dette drar nytte av den naturlige skjønnheten til de grønne plantene og deres strålende, praktfulle farger. Hvis du legger til flotte eventyrlys til disse, er nesten all gjenværende dekorasjon overflødig. Du trenger da en liten barneseng, og det er alt!

På en eller annen måte er stemningen her også. Dette er takket være feelysene, som det er laget et slags snøreforheng for.

Ren luksus

tråd gardin møbler ideer soverom tråd gardin

Vi sa at sommerstemningen og DIY -temaet råder hos oss. Men la oss gjøre en liten digresjon med dette super luksuriøse strenggardinet! Det er sant at det passer til etableringen av enhver sesong. Men han ville også ideelt sett melde seg inn i en sommervilla.

Tematiske gardiner

tråd gardiner deco ideer tråd gardin gardiner

Har du en butikk eller en vinkjeller? Vil du underordne alt til dette emnet? Så hvorfor ikke lage noe slikt gardin av korketrekkere? Han ser bra ut, ikke sant?

En dekorativ idé

innredning ideer deco ideer tråd gardin tråd gardin

Dette er ikke et strenggardin. Men du kan se flotte nautiske elementer som du kan lage en av. Ikke en dårlig idé heller, ikke sant?

Bruk et snorforheng i stedet for en dør

tråd gardin svart tråd gardiner møbler ideer

Sirkel deg rundt selv- en sommerstemning

innredning ideer diy ideer tråd gardin deco ideer

Hvordan finner du denne gardinkombinasjonen?

tråd gardin gardiner stue dekorere tråd gardin

En “varm” gardinidee for barnehagen

barnehage gardiner dekorere ideer barnehage tråd gardin