Den etterlengtede sommeren er endelig her igjen, og friske farger og mønstre erobrer garderoben og interiøret! Akkurat som sommermotiver uttrykker vår glede om sommeren når det gjelder klær, er fargerik interiørdesign også spesielt populær. Sommerinnredning bringer den sommerfølelsen inn i dine fire vegger og gjør oss lykkelige. I de følgende linjene vil vi fortelle deg hvordan du kan få frem vakre sommermotiver i hjemmet ditt.

Sommermotiver gir hjemmet en god dose frisk atmosfære

sommermotiver fargerike interiør skape dyktig frisk og luftig

Sommermotiver har definitivt en plass i moderne interiørdesign!

Farger, farger og enda flere farger! Dermed forbinder man vanligvis sommeren. Denne fantastiske tiden på året gir oss muligheten til å la fantasien løpe vilt når vi skal dekorere leilighetene våre. Men det er ett krav, og det er: interiøret skal tillate det.

Generelt er det lurt å bruke lyse og innbydende farger når du designer hjemmet ditt om sommeren. Lyse farger sikrer ikke bare et godt romklima på varme sommerdager. De skaper et lykkelig humør. I tillegg er noen livsstiler mer egnet for sommeren enn andre.

Så sett opp stue i en skandinavisk eller maritim stil, slå preg! Dette gir deg muligheten til å dekorere rommet slik du vil etterpå. Du har friheten til å bruke friske fargesprut slik at sommeren også er til stede innendørs. Det beste du kan gjøre er å velge typiske sommermotiver, som på kort tid blir til et blikkfang. Disse finnes både på hjemmetilbehør og på veggen.

En attraktiv aksentvegg i sterke nyanser fanger øyet

sommermotiver kombinerer friske farger for å spre sommerstemning

Sett fargerikt tilbehør i rampelyset

Hvis du vil dekorere stuen eller soverommet ditt sesongmessig, betyr det ikke at du stadig må endre fargen på veggen. Boligtilbehøret er derfor det som bringer sommeren hjem med full kraft. Og kasteputer er disse dekorative elementene som er den enkleste måten å ta med sommerstemning inn i rommet. Og siden sommeren fascinerer med mange grønne og lyse farger, gir puter i hvilken som helst farge og mønster deg friheten til å eksperimentere i interiøret. Sommerfarger er ganske enkelt et must i alle rom om sommeren.

Om sommeren er det lov å lage et fargerikt interiør. Men vær oppmerksom på de riktige fargekombinasjonene!

sommermotiver frisk fargekombinasjon skaper sommerstemning

Fargerike og fargede møbler

Selv møblene kan noen ganger bli sett på som et dekorativt element. Med mindre de er dekorert med et friskt motiv. Dette kan minne om havet eller en fargerik blomstereng. Avhengig av stoffmønsteret, legg til nautisk dekorativt tilbehør eller friske blomsterdekorasjoner for å skape en vakker, harmonisk helhet. Men hvis mønstrede polstrede møbler ikke er viktige for deg, bør du velge møbler i friske farger. Disse er også de perfekte blikkfangene om sommeren.

Match møblene med veggfargen og lag en frisk stue 

sommermotiver stue skaper en sommerstemning

Sett tropisk teft ut i livet

Når man tenker på sommer, stuper ofte forskjellige tropiske mønstre inn i bevisstheten. Vi gir deg en god ide om hvordan du kan krydre stuen til sommeren: Pust inn en tropisk teft i den! Dette kan gjøres på flere måter. Et eksklusivt veggdesign med tropiske motiver, for eksempel, er et godt alternativ! Enten et tapet på veggen eller veggbilder med eksotiske planter og med det vil du definitivt bringe sommeren inn i boarealet ditt. Og hvorfor ikke på hjemmekontoret??

Planter og blomsterbuketter er også populære om sommeren. Friske snittblomster, trendy tørkede blomsterbuketter og store eviggrønne stueplanter får stuen til å se vakkert sommerlig ut.

Hjemmekontoret er dekorert med mange veggmalerier og planter, og ser virkelig ekstravagant ut!

sommermotiver veggkunstplanter hjemmekontor

Vi håper du har samlet nok inspirasjon til dine egne kreative interiørdesignideer. Følgende bildegalleri gir deg flere forslag til hvordan du kan bringe en flott sommerfeil inn i stua eller soverommet på kort tid. Ha det gøy å sette opp og dekorere!

Lag en sommeroase av velvære innendørs

sommermotiver uvanlig fargekombinasjon mange planter

Gardinene kan også være et friskt dekorativt element

sommermotiver gardiner friskt mønster sommer teft

En smakfull blanding av friske farger

sommermotiver stue velg fargede møbler

Stripemønstre i hvitt og blått er en stilig idé for stua

sommermotiver blå og hvit kombinerer stilig frisk samtidig

Inspirerende veggdesign for hjemmekontoret

sommermotiver kult veggdesign hjemmekontor

Gjør stuen stilig og koselig for sommeren

sommermotiver gir en elegant stue som er dekorert sommerlig

Kombiner farger og skap en frisk sommerstemning

sommermotiver friske farger motiver sommerstemning

Vær kreativ og kombiner dyktig blomstermønstrene

sommermotiver hjemmekontor oppdater tropiske mønstre

Fargerike kasteputer og planter utgjør denne friske stuedesignen

sommermotiver planter fargerike kasteputer

sommermotiver teppe kaste puter blomster

sommermotiver tropisk mønster tapet planter hjemmekontor

sommermotiver veggkunst ferske veggdekorasjonsideer

sommermotiver dekorerer veggmalerier i stuen

sommermotiver stue deco ideer friskt interiør

sommermotiver stue dekorere ideer

sommermotiv stue møbler ferskt blomstermønster