Festdekorasjonsideer for det lille rommet

Julen er snart her, og etter det kommer nyttårsaften. Trenger du å organisere en fest i en liten leilighet? Eller må du klare deg uten det igjen på grunn av plassmangel? I begge tilfeller er det verdt å lese videre fra denne artikkelen. I det første tilfellet kan du bruke tipsene våre for å gjøre ferien mye mer vellykket og hyggelig. I det andre tilfellet vil du lære noe, og neste gang vil du ikke være redd for å organisere en fest i et lite rom.

Hvorfor begynner vi med festdekorasjonsideene? Den vanlige feilen er at det blir brukt for mye plass til dem. Mange gjenstander betyr på ingen måte vellykket dekorasjon. Fordel dekorasjonene dine omtenksomt og intelligent. Da vil du oppnå et godt inntrykk med bare noen få varer.

Dette gir deg mer plass til mer viktige ting.

Kom med et flott tema

fest dekorasjon ideer interessant nyskapende

Det var typisk for designet de siste årene at alt i rommet skulle bidra til det generelle utseendet. Tilbehør, nyttige gjenstander, men også veldig enkle dagligvarer fra det siste kjøpet distribueres åpent i rommet slik at de bidrar til det opprinnelige utseendet. Og hva med menneskene som er der?

Hvis du velger et interessant tema for festen din, så er du halvveis i dekorasjonen. Ta for eksempel nittitallet. Be gjestene kle seg riktig og bare dele ut sparsomme dekorasjoner i denne stilen. Det er også en annen metode. Kanskje du allerede har et interessant tema i leiligheten din, for eksempel futuristiske eller antikke møbler eller design i en eksotisk stil. Kanskje kan gjestene enkelt markere dette gjennom klærne. I dette tilfellet trenger du ikke gjøre noe annet enn å tilby mat og drikke i passende stil.

Festdekorasjon – tematisk borddesign i passende omgivelser

festdekor ideer julebord

Fokuser på det originale borddesignet og underordn alt til en stil, fra maten til de siste dekorative detaljene. Velg en farge som samsvarer med flott og lyst tilbehør i resten av interiøret.

I dette tilfellet anbefaler vi at du begrenser deg til en eller to farger og leker mer med teksturer og former. Så alt ser stilig ut og designet kan fortsatt implementeres ganske enkelt og raskt.

Bytt ut det store spisebordet med et lite salongbord

festdekor ideer lite bord

Hvorfor må det egentlig være et spisebord på en fest? Vi trenger rommet til å danse, ikke sant? Velg i stedet et salongbord. Dekk noen av hyllene med papir og hyller, og la gjestene også plassere drikke og mat der.

Festdekorasjon – det må være et sentralt stykke

ideer til festinnredning hjemme

Velg et midtpunkt for din dekorasjon. Dette kan være bordet, men også en hylle eller et bibliotek. Gjør det rikt med dekorasjon som korresponderer i farge og tekstur med andre detaljer. De kan distribueres spesielt i rommet for den valgte anledningen eller allerede være til stede der.

Sett opp et show mens du tilbereder mat

ideer til festinnredning serverer drikke

På en fest er det viktig for verten å stjele showet. Hva er dekorasjonens viktigste rolle? Hvis du tilbereder interessante drinker eller velsmakende mat på festen, legg alt på bordet og gjør det til et show. Fordel alt slik at arbeidsflaten fungerer som et dekorativt midtpunkt. Også i dette tilfellet distribuerer du tilsvarende detaljer i rommet.

Liker du disse ideene? Tror du de vil spare deg for plass og tid? Ikke glem smilet ditt under festen! Det gjør opp for eventuelle feil i dekorasjonen.

En interessant idé hvordan du kan tilby dine gjester retter i 90 -tallsstilen

festdekor ideer egnet mat

Festdekorasjon – velg riktig antrekk nøye

festdekor matchende klær

La oss rocke huset!

tips til festinnredning

En interessant og kreativ måte hvordan du kan presentere maten i henhold til feststemaet

tips til festdekorasjon dekorere huset

Festdekorasjon – ikke overdriv, konsentrer deg om detaljene

tips om detaljer for festinnredningstips

Barna elsker det!

festdekorasjonstips borddekorasjon

Festdekorasjon – Et perfekt dekorert bord til nyttårsfesten

festdekorasjon borddekorasjon

Noen ganger spiller de minste detaljene en viktig rolle

ideer til festdekorasjon bursdagstips

Festdekorasjon – skap en unik atmosfære i stuen din

festdekorasjonstips interiørdesign

Det må være en sentral del av dekorasjonen din – begynn med dekorasjonen utenfra

ideer til festinnredning utenfor