De som liker blomster vil elske å dekorere hjemmet sitt med dem. Men de praktfulle blomstene ser ikke bare flotte ut i en blomstervase! I dagens innlegg, overbevis deg selv om at blomster kan vises på mange forskjellige måter. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et glassbeholder og være kreativ. Fordi blomsterdekorasjoner i glasset utvilsomt er en fryd for øyet og et flott høydepunkt i rommet. Stilfullt plassert på salongbordet, elegant dekorere bankettbordet eller ganske enkelt plassert på sidebordet: blomster i glasset gir alltid en skikkelig følelse!

Blomsterdekorasjon i glass for et unikt bankettbord

blomsterdekorasjoner i glass romantiske borddekorasjoner bryllupsideer

Blomsterdekorasjon i et glass – et vell av dekorasjonsideer

Det er så mange måter å lage en misunnelsesverdig blomsterdekorasjon. Glassskåler er perfekte for dette. Hvis du vil være mer kreativ, kan du også bruke konserveringsglass til dekorasjonen. Alle glassbeholdere generelt kan ta rollen som en vase og plass til de vakre blomstene.

En atypisk, men spesielt vellykket dekorasjon skapes når du legger blomster sammen med bladene i et dekorativt glass. Hell litt vann inne og lukk det. Ingenting annet kan sammenlignes med en slik blomsterdekorasjon!

Slike dekorasjonsideer representerer en attraktiv borddekorasjon Blomster i glasset pynter både hagebordet og bankettbordet. Hvis du vil oppnå en WOW -effekt, fordeler du flere glassbeholdere langs bordet. Det ser mer symmetrisk ut og skaper et enda mer friskt humør.

Ulike typer blomster kan ordnes i et glassbeholder

blomsterdekorasjon i en glassmurkrukke uvanlige dekorasjonsideer

Sjarmerende blomster i glassskåler er den perfekte dekorasjonen for terrassen om våren

blomsterdekorasjon i glasshage dekorere ideer hagebord

Blomsterarrangementer i et sfærisk akvarium

Å ordne blomstene i en glassskål er veldig gøy. Men et sfærisk akvarium ville sett mye mer attraktivt ut hvis du fylte det med blomster. Det høres kanskje litt rart ut først, men med et sfærisk akvarium har du muligheten til å være helt kreativ. Blomstervifter kan eksperimentere og lage unike romdekorasjoner selv. Tenk på hvilke typer blomster som kan kombineres og hvilke farger som gjør den beste fargeduoen. Mange arrangementer er selvfølgelig mulig. Derfor er det viktig for hvilket formål du vil lage denne sprudlende blomsterdekorasjonen. Dette er ideelt for en bryllupsfeiring eller en offisiell middag.

Ved hjelp av glassbeholdere kan du til og med lage en magisk minihage. For å gjøre dette, legg tynne kvister i en murkrukke som en base. For eksempel, legg gress med tusenfryd på toppen. Til slutt, vikle et bånd rundt glasset, og du er ferdig! Et annet alternativ er å vise en potteplante i et dekorativt glass.

Originale blomsterdekorasjoner gir rommet mer individualitet

blomsterdekorasjon i et glass kreative dekorasjonsideer blomster vann

Veldig enkelt, men så elegant!

blomsterdekorasjon i glass uvanlige borddekorasjonsideer

Blomster i glaskuppel

Vårt neste forslag til en morsom blomsterdekorasjon er å bruke en glaskuppel til blomstene. Du kan bruke både friske og tørkede blomster. Legg blomstene i blomsterskum, og sørg for at de er ordnet pent. Resultatet er en eventyrblomstdekorasjon. Det er mange mulige kombinasjoner. Du kan til og med vikle en rekke lys rundt plantene. Det hele ville se så romantisk ut! Sørg imidlertid for at blomsteroppsettet ikke er høyere enn klokkekrukken.

Blomster under en glaskuppel er ikke bare en fascinerende dekorasjon for hjemmet. De er også en original gave til flere anledninger. I stedet for å overlate en tradisjonell blomsterbukett til din kjære kvinne eller mor, gi en atypisk blomstergave i form av en glaskuppel neste gang. Mottakeren ville sikkert føle seg spesiell!

Oppsummert vil vi nok en gang understreke at blomster er en utmerket og alltid trendy dekorasjon. Arrangert og utstilt på en kreativ måte, gjør de atmosfæren rolig. Og glass får blomstene til å se enda mer sjarmerende ut. Slike uvanlige blomsterdekorasjoner gir en god porsjon natur og friskhet inn i huset! Ta en titt på det spennende bildegalleriet og la deg inspirere til hvordan du kan bringe farge og glede inn i dine fire egne vegger!

En klokkeburk med et vakkert blomsterarrangement fengsler øyet på kort tid

blomsterdekorasjon i et glass tørre blomster flotte dekorasjonsideer

Tørkede blomster ser flotte ut i en bjellekrukke!

blomsterdekorasjon i glass fancy DIY ideer glass kuppel

La kreativiteten ta over sjel og kropp …

blomsterdekorasjon i glassborddekorasjon bryllup romantisk frisk

… og lage ekte kunstverk!

blomsterdekorasjon i glassglasskuppel diy dekorasjonsideer

Eventyrlignende arrangement i lilla nyanser

blomsterdekorasjon i glass vakre dekorasjonsideer gaveideer

Godteri som grunnlag for blomstene? hvorfor ikke?

blomsterdekorasjon i glass kreative dekorasjonsideer lag ferske borddekorasjoner selv

Når den plasseres på et speil, har blomsterdekorasjonen en større effekt 

blomsterdekorasjoner i glass uvanlige dekorasjoner stilige borddekorasjoner

Det er faktisk ikke vanskelig å ordne en klokkeburk selv

blomsterdekorasjoner i et glass vær kreativ, lag flotte dekorasjoner selv

Gi en leken og stilig dekorasjon for hver sesong

blomsterdekorasjon i et glassballakvarium ferske dekorasjonsideer

Blomsterdekorasjoner i glasset gir farge og friskhet til rommet

blomsterdekorasjoner i glassbordet dekorere skape en frisk atmosfære

Blomsterdekorasjoner i et glassbeholder egner seg til forskjellige anledninger

blomsterdekorasjon i glassborddekorasjonsideer fersk blomsterdekorasjon

Blomster og lys fungerer så romantisk!

blomsterdekorasjoner i glassborddekorasjoner ideer stilig, skånsom, kreativ