Hvordan ser et bærekraftig liv ut i 2013? Møbler med rene linjer laget av gjenvunnet tre, sengetøy i økologisk bomull, soldrevne fe-lys og skulpturell innredning laget av etterbehandlet metall er bare noen av måtene miljøvennlig design viser seg i dagens designverden. Det er avslørt hva som er bra for miljøet, er bra for utseendet på hjemmet ditt! Husdekorasjon …

Til ære for Jordens dag 22. april, i dag gir vi deg de beste miljøvennlige tilbudene. Fra resirkulerte bjørkmøbler til organiske linputer, viser elementene nedenfor at du ikke trenger å ofre mye for å få noe godt for planeten. Ha det gøy å bla gjennom de miljøvennlige produktene som følger! Og ikke glem å gi oss beskjed om dine favoritter ved å legge igjen en kommentar nederst i innlegget …

Miljøvennlige møbler

Vi starter med en rekke miljøvennlige møbler som viser det beste i en moderne design. Bambus Juniper High Console / Bar Table fra Greeningtons er laget av bærekraftig bambus. Vi kan ikke bestemme hva vi liker bedre: de klare linjene eller den karamellfargede overflaten.

Bambus stol tregulv hus dekorasjon

Bambus einer -konsoll som hjemmepynt

Er det konvertible møbler eller er det veggkunst! SquareME Palm utfellbart skrivebord er litt av begge deler. For ikke å nevne, det kan lett skjules for å spare plass … Men hvorfor vil du skjule dette “grønne” stykket? Et håndflatemotiv gjør dette skrivebordet til et ekte utstillingsstykke, mens en miljøvennlig moderne design som bruker Rainforest Alliance -sertifisert tre gjenspeiler et nivå av miljøansvar.

Miljøvennlig sammenleggbart skrivebord

miljøvennlig rød vegg tre palmer hus dekorasjon

Rent og enkelt- det er utseendet på stablet kryssfiner og bord! Laget av resirkulert bjørkfiner og forseglet med lakk, har dette stykket et strukturert utseende som er en fantastisk kontrast til den enkle formen..

Miljøvennlig kryssfinerbord

Miljøvennlig bord i kryssfiner

Vi elsker det praktiske og den innovative strukturen til det maltesiske salongbordet designet av Shiner. Visste du at du kan henge aviser eller blader gjennom lamellene på overflaten av bordet? For ikke å nevne, dette moderne stykket er laget av resirkulert bjørkfiner og stål!

Moderne miljøvennlig salongbord

Moderne miljøvennlig salongbord dekorasjon av trehus

Vi avslutter møbeldelen vår med Valencia Teak Chair, en oppdatert versjon av Barcelona -stolen av Mies van der Rohe. Forskjellen: dette stykket er laget av tre som tåler forskjellige værforhold. Denne miljøvennlige varen er laget av solid, finkornet Lao-teak, og kan brettes flatt for enkel oppbevaring.

Miljøvennlige teakstoler

Miljøvennlig stolbord i teak, husdekorasjon

Miljøvennlig belysning

Fra gjenvunnet tre til korallignende design, gjør følgende miljøvennlige belysningsløsninger de fleste av naturens gaver. Vi er glade for den moderne designen til disse Jackson -lampene med svarte toner. Et asymmetrisk stativ av almetre er en fantastisk kontrast til en glatt lampeskjerm som tilfører et moderne element til dette jordnære stykket. Disse lampene er en blanding av skandinavisk og japansk design og er polert med en miljøvennlig vannbasert maling. Nevnte vi at treet ble hentet fra restene av de gamle husene? …

Moderne gamle trekamper

Moderne trelamper husdekorasjon

Gå for det organiske designet! Hvor fabelaktig er Coral 400 pendellampen av designeren David Trubridge? En rekke størrelser og farger sikrer at du kan finne det perfekte utvalget for ditt interiør. Laget av bærekraftig bambus, gjenspeiler dette stykket kompleksiteten til koraller. Vakker!

Miljøvennlig pendellampe

miljøvennlig taklampe rundt dekorasjon av grønt hus

Vi kunne ikke stoppe med bare en David Trubridge -artikkel! Hinaki 500 -pendellampen kommer i en størrelse, og den har en langstrakt form som er konisk på toppen og bunnen. Et rutenettlignende design legger til intriger.

Bærekraftig moderne pendellampe

bærekraftig moderne anheng lys gul husdekorasjon

Bærekraftig sengetøy og puter

Det er ingenting mer beroligende enn å være omgitt av miljøvennlige tekstiler! Den organiske bomullen med dynerom med tucks + pute er laget av bomull som er sydd for hånd i Sør-India. Faktisk er 100% økologisk bomull som brukes til å lage dette sengetøyet sertifisert av Global Organic Textile Standard, noe som betyr at tekstiler strengt oppfyller markedskriteriene.

Økologisk bomullssengetøy

organisk sengeteppe husdekorasjon

Sjekk ut samlingen Beneath the Trees Collection fra Bambeco, med lin og økologisk bomull. Mye forsiktighet er tatt i produksjonen av produktene! Samlingen inkluderer dynetrekk, putetrekk og laken …

Bærekraftig moderne sengetøy

moderne sengeteppe gul hvitt

Twilight Time -kolleksjonen fra Bambeco er også veldig populær takket være vevde vatterte teksturer og bikakebomull. De varierte fargene på sengetøyet er veldig gode til å dekke. Dyner, puter og sengetøy er alle inkludert i denne samlingen …

Bærekraftig sengetøy i den blå fargen

 bærekraftig blå skade sengeteppe pute hjemmedekorasjon

Kjenner du igjen det kalejdoskoplignende på puten på sengen over? La oss se nærmere på … Fargehjulsputen byr på dristige farger i naturlig organisk lin. Crewel sydd ull bidrar til å lage den perfekte aksentpute. Noen ganger er alt du trenger en dristig uttalelse!

Miljøvennlige puter i lyse farger

miljøvennlig pute fargerik husdekorasjon

For et annet pute-alternativ med miljøvennlige følelser, sjekk ut disse broderte prikkputer fra West Elm. Håndvevde flerfargede tråder lager et prikket mønster i strukturert silke.

Bærekraftige puter

bærekraftig putehusdekorasjon

Miljøvennlige ting for det åpne rommet

Vi avslutter med en rekke ting for å feire kraften i utendørs stil. Denne Jetson sollyskjeden består av et 10-delt sett som aktiveres når dagen blir til natt. Med lampeskjermer laget av nylon i stedet for papir, er disse lysene ideelle for bruk året rundt. Bare sørg for at solfangeren er i direkte sollys, så enkelt er det!

Solar fairy lights

Sol lyseblå rød grønn

Legg til melodien til klokkene i boligen din ved hjelp av denne hengende klokkesamlingen laget av resirkulert rustfritt stål. Trådene er 7 fot lange og det er tre typer tilgjengelig, slik at du kan mikse og matche dem for å lage en virkelig vakker lyd!

Miljøvennlige hengende klokker

miljøvennlig dekorasjon vedhund

Hva med møbler som kan leve ute? Denne trebenken fra West Elm hjelper deg med å stikke bort rot og gir deg et komfortabelt, moderne sted å sitte. Med FSC (Forest Stewardship Council) -sertifisert tre kan du være sikker på at dette stykket er bra for både miljøet og stilen i hagen din. Og ikke bekymre deg – benken er værbestandig!

Miljøvennlig lamellbenkbryst

miljøvennlige benkegrønne puter

Hvorfor vil du plante plantene dine i noe annet enn en miljøvennlig beholder? Ecoforms Nova 8 planter er laget av fornybare og bærekraftige biprodukter. Vi synes det er et mye bedre alternativ enn plast. Mener du ikke det heller? …

Bærekraftig moderne gryte

bærekraftig moderne gryte

Når det gjelder miljøvennlig design, foretrekker du et moderne utseende eller en jordnær stil? Vil du kjøpe møbler, senger, belysning og utendørsprodukter som er prinsippene for bærekraftig livsstil vedlikeholde? Gi oss beskjed om dine favoritt miljøvennlige produkter ved å legge igjen en kommentar nedenfor. Ikke glem å fortelle oss hvilke av dagens tilbud som vekket din interesse …

Bambeco

2Moderne

Inmod

Vivaterra

West Elm

Twilight Time Collection