Feng Shui speilplassering er et av temaene der overtro, fatalisme og virkelig nyttige tips blander mye. Vi tar det derfor som et eksempel for å vise hvordan man godt kan skille mellom alle disse aspektene. I første omgang er det veldig viktig at Hovedelementer og prinsipper for Feng Shui bli kjent med anerkjente kilder. På denne måten kan du ta dine egne beslutninger om individuelle spørsmål, for eksempel speilene, og raskt skille mellom sannhet og spekulasjoner eller overdrivelse.

Dette speilet er riktig plassert fordi det gjenspeiler en stor detalj

dette speilet viser flotte detaljer

Feng Shui speilinnsats: materialer

Det er ofte spekulasjoner om speilets materiale og de forskjellige mulige formene. Her skal du ikke se alt for ensidig. Mange artikler om emnet understreker at speilene representerer vannet. Faktisk, gjennom glasset, representerer de dette elementet. Imidlertid brukes andre materialer også når du lager speil, og disse er også av stor betydning for effekten i rommet.

Du kan oppnå en annen effekt med en ramme av metall enn når den er laget av tre. Du må huske på dette hvis du streber etter en balanse mellom de forskjellige Feng Shui -elementene i rommet.

Feng Shui soverom med et speil som lener seg mot veggen

feng shui soverom speil

Speilets form og Feng Shui -reglene

Speilets form må også sees fra minst to forskjellige perspektiver. På den ene siden gir de enkle – for eksempel de runde eller firkantede – balansen. Flerspeil kan også være veldig positive for et rom – spesielt hvis de representerer lykketallene. I dette tilfellet er det imidlertid viktig at inndelingen ikke forvrenger bildene. Ifølge Feng Shui er dette spesielt ille for ansikter.

Speilets form og størrelse må være i harmoni med omgivelsene. Du må velge disse slik at de bare gjenspeiler vakre gjenstander og på best mulig måte. I tillegg bør de bidra til harmonisering av atmosfæren: Takket være speil kan du for eksempel bringe de visuelle perspektivene i rommet i balanse.

Dårlig plassert speil på soverommet ifølge Feng Shui

feil plassering av speilet ifølge feng shui

Å velge riktig perspektiv

Du må også tilpasse Feng Shui -speilplasseringen til perspektivet. Dette bestemmer i stor grad deres effekt i rommet. Det er en glede å plassere speil overfor vinduer med vakker utsikt. Din skjønnhet og energi vil spre seg gjennom interiøret. Og gode utsikter, for eksempel ødelagte møbler eller planter, vil igjen ha en veldig dårlig effekt.

Hvis speilet (vann) er over peisen (ild), er energiene i rommet balansert

feng shui speil over peisen

Hold reglene praktiske, ikke fatalistiske

Overtro og fatalisme kan skade forståelsen av den virkelige betydningen av Feng Shui -reglene. Hvis du ser nærmere på dette emnet, oppdager du at det ikke ligger noen magi bak, men en hel filosofi. Hvis du forstår dem nøyaktig, gir reglene også mening. I tvilstilfeller kan du ta en passende beslutning gjennom intuisjon eller logikk. Vi kan gi et eksempel med temaet speil på soverommet: Vi fraråder generelt bruk av speil fordi de fremmer strømmen av energi og dermed driver roen ut av rommet. Men speil er ikke veldig egnet i dette rommet av andre praktiske årsaker også. Speileffektene forårsaket at det er veldig vanskelig å oppnå ideelt mørke og ro. Så disse Feng Shui -reglene viser seg også når de evalueres fra et daglig praktisk synspunkt.

Du kan derfor enkelt bruke dem uten frykt for å gjøre noe galt. På denne måten vil du gjøre hjemmet ditt enda mer behagelig og vakkert og lære mye interessant!

Dette speilet forstørrer rommet uten å fragmentere det

stort speil etter feng shui -stue

Så snart sengen ikke reflekteres i den, er speilet rett på soverommet

ifølge feng shui speilposisjonering

Takket være speilet kan du føle naturen mer intenst i denne spisestuen

speil i stua flotte detaljer

Speilet må ikke fragmentere plassen

speil sølv feng shui

Dette speilet forbedrer effekten av lys og vakre detaljer

flotte detaljer feng shui speil