Det kinesiske horoskopet 2015 begynner 19. februar – da slutter det siste året med hesten og det nye begynner – tregeita. Dette stjernetegnet er feminint og symboliserer ro, fred, harmoni og tro på det gode. Geiten oppfordrer også til kreativitet, innovative ideer og gründer tenkning. Derfor bør 2015 være en fredelig og spesielt vellykket periode for de som ønsker å fokusere på yrkeslivet eller stifte familie. Hvis du vil finne ut mer om stjernetegnet i geitens år, kan du lese videre!

2015 Kinesisk horoskop – Stjernetegn

Kinesisk årlig horoskop 2015 stjernetegn

Zodiac kinesisk horoskop

Kinesiske stjernetegn

2015 kinesisk horoskop

Kinesisk horoskop 2015 stjernetegn

Geitår

2015 kinesisk horoskop

2015 - geitens år

2015 Kinesisk horoskop: Happy Moments for the Rats

kinesisk dyrekretsen rotte

rotte

Zodiac kinesisk horoskop rotte

Stjernetegnrotte

Rotte 2015 kinesisk horoskop

I geitens år vil rotter glede seg over mange lykkelige øyeblikk. Karrieremuligheter åpner seg, og 2015 er også riktig tidspunkt for å begynne å planlegge alle slags langsiktige investeringer. Bortsett fra profesjonell suksess kan bare glede forventes i privatlivet.

2015 kinesisk horoskop: vanskeligheter og utfordringer for Ox

kinesisk stjernetegn bøffel

bøffel

2015 kinesisk horoskop

Året blir ganske vanskelig for oksen, ettersom de må overvinne mange utfordringer og ta viktige beslutninger. Derfor er det fremfor alt tålmodighet og kompromissvilje som kreves – både i yrkeslivet og i privatlivet.

Ny kjærlighet til tigeren

Kinesisk dyrekretsen tiger

kinesisk horoskop tiger

Kinesisk årlig horoskop 2015

tiger

Geitåret blir garantert et vellykket år for tigeren. Dette er den riktige tiden for representantene for dette stjernetegnet å knytte nye kontakter, gå på eksotiske turer og også møte den store kjærligheten.

Vellykket år for kaninen

kinesisk stjernetegn kanin

Hare

Et godt år for kaninene også – uansett hva de gjør, vil de se frem til suksess. Det må forventes et momentum i yrkeslivet – kaninen skal ikke bare vie seg til karrieren, men også tilbringe mer tid med familien.

Ugunstig periode for dragene

kinesisk dyrekretsen drage

2015 er ganske ugunstig for dragene, så representantene for dette stjernetegnet bør være forsiktige og bare ta veloverveide beslutninger. Du bør definitivt unngå langsiktige investeringer og store endringer i ditt profesjonelle og personlige liv. I stedet kan dragene vie seg til venner og familie.

Ingen overraskelser for slangen

kinesisk stjernetegn slange

Kinesisk årlig horoskop 2015

Ingen stor overraskelse for køene i år – de vil fullføre sine gamle prosjekter vellykket og starte nye. Uansett om det er en ny hobby, husrenovering eller en utfordring på jobben – slangene vil glede seg over suksess på alle områder. Bare når det gjelder personvern bør du være forsiktig – argumentene må unngås, ellers kan de skade en viktig person i livet ditt.

Eventyr for hestene

Hest kinesisk dyrekretsen

hest

I geitens år bør hester bare forvente eventyr. For dem er det viktig å bare være aktiv og ta skritt mot endring – for eksempel å finne en ny jobb, planlegge et trekk eller gjøre sport.

Livsstil for geita

2015 års geit

kinesisk dyrekrets geit

kinesisk horoskop geit

geit

I år vil bukken nyte et fullverdig liv – i sitt yrkesliv har hun bare behov, i hennes private liv er det også harmoni. Representantene for dette stjernetegnet bør bare unngå de store endringene – nå er ikke det riktige tidspunktet for det.

Hektisk år for apene

kinesisk dyrekretsen ape

Kinesisk årlig horoskop 2015

ape

Apene kommer til å få et skikkelig hektisk år med mange utfordringer. For å klare alt, bør de være kreative, men også finne nok tid til å slappe av.

Frihet for hanen

kinesisk dyrekretsen hane

kran

Zodiac kinesisk horoskop hane

I 2015 kan hanen unne seg en pause. I motsetning til apekatten kan han nyte friheten og vie seg til familien sin.

Vanskeligheter med personvernet for hunden

Kinesisk årlig horoskop 2015

Hunden bør vie seg til vennene sine, da de ofte vil trenge hjelpen hans i år. Vanskeligheter er mulige i privatlivet – vis mer vilje til å inngå kompromisser og være tålmodig!

Lykke til grisen

Gris kinesisk horoskop

gris

Grisen bør forvente et vellykket år, spesielt når det gjelder yrkeslivet. Dette er riktig tidspunkt for representantene for dette stjernetegnet å uttrykke sin kreativitet.