Dekorer med naturlige materialer ideer og forslag

Fra rolige ørkener til snødekte fjell, grønne jungler til glitrende strender – naturen inspirerer oss alle med sin skjønnhet. Men hvem har noen gang sagt at “det store utendørs” må holde seg ute? Fang gnisten som tenner din lidenskap og få mer glede til hjemmet ditt ved å trekke på den grenseløse overfloden av natur. Ved å dekorere med naturlige materialer kan du gjøre en miljøvennlig makeover med ethvert rom i hjemmet ditt. Usikker på hvor du skal begynne? Ikke bekymre deg: vi har avrundet noen av våre favoritt naturlige dekorasjonsideer for å hjelpe deg med å få ballen til å rulle. Les tipsene våre og ta en titt på bildene nedenfor for noen inspirerende ideer!

Dekorer med naturlige materialer: slik fungerer det!

Dekorer med naturlige materialer

I dag er kombinasjonen mellom den minimalistiske og den såkalte “jordiske” interiørtrenden spesielt populær. Ved første øyekast er de to møbleringsstilene ikke veldig forskjellige. Men ved å blande elementer fra hver, kan du få et fantastisk nytt utseende som fantastisk harmoniserer det beste fra “begge verdener”.

Designeksperter spår at “jordisk” interiør vil være en av de heteste livstrendene i 2021. Husk: trender kommer og går. Men så lenge du følger din intuisjon og jager følelsen som inspirerer deg mest, er den positive transformasjonen av hjemmet ditt sikkert.

Dekorer med naturlige materialer: ideer & Forslag til et stilig bomiljø

Dekorasjonsideer for et stilig bomiljø

Naturlige dekorasjoner og jordisk interiør harmonerer som peanøttsmør og syltetøy. Spørsmålet er, hvor begynner du? Her er tre moderne levende ideer i ovennevnte jordiske møbleringsstil. De kan hjelpe deg med å innlemme naturlige aksenter i hjemmet ditt.

Sett opp et terrarium (eller to). Det kan høres fancy ut, men et “terrarium” er rett og slett en klar beholder for å vise små innendørs planter som miniatyrkaktus. Terrarier har blitt trendy de siste årene og er tilgjengelige i tomme eller forhåndsdekorerte varianter. Når de plasseres på strategiske steder, kan terrarier forvandle ydmyke stueplanter til iøynefallende, nydelige aksenter for ethvert rom. Det er også morsomt å arrangere dem med barna!

Bytt ut noen stoler for kurvmøbler. Ingenting taler for en bekymringsløs sommer ettermiddag mer enn det lette, tidløse utseendet på vevde kurvstoler og møbler av rotting, enten på terrassen, plenen eller innendørs.

Bruk materialer fra naturen. Det er utallige designelementer som enten er inspirert av naturen eller kommer rett fra den. Noen trendy eksempler er tregreiner, pels (eller fuskepels), blader, furukegler og stein som steingulv eller dekorative perler. Hvis du vil ha flere ideer om typer naturmaterialer å bruke, fortsetter du å rulle!

Ulike typer naturlige materialer som kan brukes til å dekorere hjemmet

Dekorer med naturlige materialer vakkert og kreativt

Det er tonnevis med miljøvennlige naturmaterialer du kan bruke for å gi hjemmet ditt et stilig, sofistikert utseende. Her er tre populære eksempler:

Bomull – det lette stoffet gir salongbordet, hyllen eller tomme vegger en varm, subtil, men elegant aksent. Det ville også være en god idé å sette noen bomullskvister i stua eller soverommet. De ville kontrastere med synlig murstein eller mørkt tre for å “poppe” den hvite loen.

Innendørs planter – ingenting blåser nytt liv i et rom som en håndfull innendørs planter. Sukkulenter som aloe er trendy, lette, rimelige og enkle å ta vare på, noe som gjør dem til et godt alternativ for nesten alle rom. Bare vær forsiktig så du unngår planter som kan skade kjæledyr eller barn.

Skjell – Et par strategisk plasserte muslingeskall vil umiddelbart gi plassen en nydelig strandfølelse. I tillegg er de tilgjengelige i en rekke størrelser, former og farger, noe som gjør dem enkle å plassere i alle rom i hjemmet ditt. Vi kan allerede kjenne lukten av den friske havbrisen!

Naturmaterialer i interiøret

Dekorer stuen med naturlige materialer

Interiørdesign inspirert av naturen

stilig stue

Dekorer med naturlige materialer

Naturlige stoffer i innvendige tepper

naturlig deco soverom

Naturlig dekorasjonskurv av rotting

Naturlig dekorasjon krakk trehusplanter

Sett opp et koselig soverom

Soverom rustikk treseng

Soverom designer naturlige materialer

iøynefallende veggdekorasjons soverom

Soverom i etnisk stil

Soverom design naturlige farger grønn grå

Dekorer koselig stue med naturlige materialer

Dekorere med trematerialer i soverom med naturlige materialer

Å dekorere med naturlige materialer er gode ideer for hjemmet ditt

Dekorasjoner i boho -stil laget av naturlige materialer

Naturmaterialer for koselige soverom

Stue deco naturlige materialer veldig elegant

Lag veggdekorasjoner selv av naturlige materialer

Sidebord trestamme flott utseende

Dekorere med naturlige materialer trebord på sidebord

Sett opp fargedesign på gangen, inspirert av naturen

Spisestueinnredning inspirert av naturen

få friluftslivet inn i hjemmet ditt

Dekorere med trestoler av naturlige materialer

Pynt med naturlige materialer trekasse Flus

Naturlige dekorative rottingplanter

Designer salongbord tre