Juletre dekorere unike ideer

For mange mennesker er det å dekorere juletreet det mest populære øyeblikket rundt julen. Vil du at dekorasjonen din skal være unik i år? Da er du her! I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan dekorere juletreet ditt veldig effektivt, slik at det blir et skikkelig blikkfang. La deg inspirere og følg tipsene våre! Vi ønsker deg en riktig god jul!

Dekorere et juletre – ideer til attraktive og stilige dekorasjoner

Juletre dekorere ombre

Dekorer juletreetips og ideer

Juletre dekorere fascinerende ideer

Juletre dekorere unike ideer

Juletre dekorere stoffblomster + overdimensjonert Juletre dekorere eventyrlys

Juletreet pynter fargerike gaver

Juletre dekorere blonderbue organza

Dekorer juletreet maritimt

Juletre dekorere inspirerende ideer

Juletre dekorere ideer og forslag

Juletre dekorere kristne

Juletreet pynter rødt og grønt

Juletre dekorere ornamenter stoff originalt utseende

Juletre dekorere eventyrlys

Hvordan kan du dekorere juletreet slik at det ser veldig attraktivt og imponerende ut? I denne artikkelen avslører vi hemmeligheten bak den vellykkede juletrepynten! Vi vil også gjøre deg oppmerksom på feilene mange mennesker gjør når de pynter. La oss starte med størrelsen på ornamenter. For et stort juletre velger man ofte ornamenter som er for små og som forblir nesten umerkelige. For å unngå denne effekten, bør du velge dekorasjoner som matcher størrelsen på grantreet ditt. Oppgaven er veldig enkel hvis du bruker et kunstig juletre hvert år, men regelen gjelder et naturlig grantre – velg først treet og deretter ornamenter. Ofte velger man også overdimensjonerte kleshengere som ser veldig imponerende ut. Men hvis juletreet er ganske lite, bør du ikke overdrive – det er bedre å bare legge til 5-6 originale aksenter.

Pynt juletreet – fargene spiller en viktig rolle

Juletre dekorere kunstig rosa

Juletre dekorere rødt og hvitt kunstig

Juletre dekorere monokrom ombre utseende

Juletre dekorere kunstig hvitt sølv

Juletre dekorere kunstig stilig utseende

Juletre dekorere ornamenter gylne store

Juletre dekorere overdimensjonerte ornamenter

Det neste viktige øyeblikket å se etter er fargeskjemaet. I det siste har det blitt mer og mer moderne å velge bare en eller to spesifikke farger når du pynter juletreet og holde på dem – f.eks. Rødt, sølv, gyllent, blått, etc. Resultatet ser veldig stilig ut – bare se på bildene våre å overbevise deg selv! Ideelt sett bør også trepyntene harmonisere med innredningen i rommet – på denne måten får du en veldig koselig og innbydende julestemning. En annen trend som har fanget opp de siste årene er det “monokrome” juletreet. Det handler om et kunstig juletre i en bestemt farge, dekorert med anheng i de samme fargene, som faktisk ser super stilig ut. Du kan for eksempel velge et hvitt kunstig tre og dekorasjon i hvitt og sølv – men du kan også bruke hvilken som helst annen fargekombinasjon du liker.

Pynt juletreet – finn den “gylne middelveien” når du skal pynte

Juletre dekorere ornamenter geometrisk fantastisk utseende

Juletreet er dekorert med klare linjer

Juletre dekorere røde aksenter

Juletre pynter gyldne dekorasjoner

Juletre dekorere aksenter mørkeblå

Juletre dekorere juletrekuler mørkeblå snøfnugg

Juletre dekorere originale ornamenter blonder stjerne

Juletre dekorere sølv pastellblått

Organza pynter juletreet i stedet for kranser

Juletre dekorere flotte ornamenter små gaver

Juletre dekorere originale ornamenter hansker slede

Juletre dekorere hjemmelagde dekorasjoner

En annen regel du bør huske på når du pynter juletreet, er ikke å overdrive det med dekorasjonen. Med for mange julekuler, kranser og andre ornamenter ser treet rotete ut og de enkelte dekorasjonene kan ikke komme til sin rett. Det ville være mye bedre å velge mindre, men stilige anheng som også vil sikre klare linjer. En annen god idé er å gjenta visse aksenter. Kjøp 5-6 til 10 identiske ornamenter som er store og iøynefallende, og bruk dem til å dekorere treet-dette er en enkel måte å lage et originalt hovedtema på. Når du pynter, begynn med juletrekulene og andre ornamenter, dekorer deretter treet med kransene, og pass på at ingen dekorasjoner forblir usynlige, og på slutten legger du også til en lysstreng. De hvite, gule eller fargede lysene vil gi juletreet ditt et strålende utseende, og slik at glansen blir enda sterkere, kan du drape eventyrlyset litt.

Dekorer juletreet – inkluder naturlige elementer

Juletre dekorere organza furukegler

Juletre dekorere kongler juletrekuler

Juletre dekorere furuskegler med naturlig utseende

Dekorer juletre med naturlige materialer

Et juletre dekorert med naturlige materialer ser veldig originalt ut. Denne ideen er miljøvennlig og billig, og du kan like å lage dekorasjonene ganske mye. Du kan for eksempel bruke kongler, tørre blader, eikenøtter, kastanjer, grønne gran- og bærgrener og andre materialer du har samlet om høsten. La barna dine delta i håndverk og dekorasjon – så moroa blir definitivt dobbelt så stor! Du kan fylle hullene mellom de enkelte dekorasjonene med lys og hvorfor ikke med friske blomster. Fordi riktig mengde dekorasjon spiller en veldig viktig rolle – treet ditt skal ikke se for bart eller for kitschete ut.