Nail-art-o-STAR-WARS-NAIL-ART-facebook

Kall det kroppsmaling eller bare en annen gren av kosmetikk, neglekunst er det siste eksemplet på personlig kroppskunst. Neglekunst finnes i skjønnhetssalonger og på catwalks. Som å bruke sminke, er neglelakk et annet eksempel som en kvinne kan glede seg over i hverdagen.

Nail art – negler design for sommerstemning

Nail art

Nail art er enda en type kunst. Det høres moderne ut, men går faktisk tilbake til den gamle kunsten fra de tidlige høykulturene (ca. 3000 fvt). I dag er nail art veldig populær. Det finnes en rekke kommersielle neglelakk, geler, negleforlengelser, negleplommer og strippere, fransk manikyrbehandling. Og siden neglene vokser med en gjennomsnittlig hastighet på 3 mm (0,12 tommer) per måned (raskere i varmt vær), trenger de regelmessig behandling. Nail art er også en veldig personlig handling I motsetning til de fleste andre nye former for postmodernistisk kunst som er åpne for publikum. Denne nisjen er veldig populær. Det er til og med et neglekunstmuseum kalt Nailpolis for å oppmuntre neglekunstnere og designere til å dele designene sine.

En av de viktigste billige måtene å lage en moteerklæring på er gjennom nail art

Nail art

Materialer og metoder for vakker neglelakk

Neglekunst omfatter alle teknikker for dekorativ kunst; negler og / eller tånegler: inkludert forskjellige overlegg av neglelakk eller UV -gel eller hybridbelegg som shellakk. Det kan også inkludere kunstige negler eller forlengelser.

Andre dekorative teknikker inkluderer vannmarmorering og sjablongering

Nail art

Spikerflater kan dekoreres med en rekke farger, glitter, mønstre og teksturer. Uvanlige “effekter” er: “kaviareffekten”, preget av bittesmå mikrosfærer; og “Thermo Chrome -effekten”, der fargen endres i henhold til temperaturen. I tillegg er det hundrevis av forskjellige klistremerker, mens andre gjenstander som falske rhinestones også kan brukes i neglekunst. Alle disse dekorative effektene kan brukes som en del av en manikyr, pedikyr eller bare som et ornament.

Noen henter inspirasjon fra naturen, mens noen fra blomster

Nail art

Opprinnelse og historie

I kunsthistorien var det tidligste kjente eksemplet på spikerdekorasjon i det gamle Babylonia rundt 3200 fvt, da menn farget neglene med kohl (en gammel kosmetikk oppnådd av galena for å indikere deres sosiale posisjon: overklassemennene hadde svart neglelakk, middelklasse menn hadde på seg grønt. (Merk: Babyloniske menn hadde også håret krøllet og lakkert og leppene farget.)

8 ideer for nail art manikyr

Disse funnene ble gjort i en kongegrav i byen Ur, i sørlige Babylonia, hvor arkeologer oppdaget et solid gull manikyrsett. De gamle egypterne var også ivrige brukere av neglelakk. Dronning Nefertiti (1370-1330 fvt) var kona til farao Akhenaten og malte neglene og tåneglene med en rusten rød neglelakk ved hjelp av saften fra henna-planten. Som med alle former for egyptisk kunst var det strenge regler; for eksempel kunne egyptiske kvinner av lavere rang bare bruke pastellfarger.

Nail art

Nail art startet også i Øst -Asia omtrent på samme tid. Først i India, hvor henna ble brukt, deretter i Kina. I perioden med Zhou-dynastiets kunst (1050-221 fvt) falt utviklingen av neglelakk sammen med gullalderen for kinesisk lakkarbeid. Adelsmenn brukte gull og sølv neglelakk. I tiden med Ming-dynastiet (1368-1644) ble det laget neglelakk og lakk av en blanding av bivoks, eggehvite, vegetabilske fargestoffer og gelatin. Svart og rødt var de aristokratiske fargene.

Svart og rødt

Nail art rød

I Europa fortsatte spikerdekorasjonen gjennom antikken til tidlig middelalder (ca. 400-800). Dette har i stor grad blitt gjenopptatt ved de kongelige domstolene. I 1939 brukte anslagsvis 86 prosent av alle kvinner i Amerika neglekosmetikk. Nail art spilte en viktig rolle i 2000 år, men det var ikke en vanlig motetrend. Etter internettalderen og deling av sosiale medier ble nail art -trenden en subkultur blant kvinner. Sosiale medier gjorde det lettere da det ga deg muligheten til å dele kreativiteten din med den andre.

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art sexy preg

Nail art ganske hjerte

Nail art orchid

Nail art METALLIC

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art galakser

Nail art floral

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art

Nail art