Belysningen i stuen spiller en sentral rolle i utformingen av dette rommet. Ofte tyr man til innovative og attraktive løsninger, som gir boområdet sin egen karakter. Men lysekronen er fortsatt spesielt populær for belysning av stua. Dagens lysekroner fascinerer til og med med sin store effektivitet og uvanlige tilstedeværelse. I de følgende linjene ser vi på den mulige bruken av lysekroner i stua.

Stue lysekroner tiltrekker alles oppmerksomhet

stue lysekrone bland forskjellige mønstre skape en koselig stue

Hvorfor lysekronen i stuen er så attraktiv?

Lysekroner er gode valg for stue belysning og er en het trend i stua. De moderne lysekronene er en uvanlig variant av den nedhengende armaturen og representerer utsmykkede lyslegemer for stua. Og enda mer: Dagens lysekroner er ekte iøynefallende i alle stuedesign..

Du vil sikkert legge til det bestemte i stua med en nøye valgt lysekrone.

Når du tenker på lysekroner, tenker du lysekroner i barokk eller landlig stil. I tillegg til disse tidløse klassikerne, er det også moderne innovasjoner som tar pusten fra deg. I dag er det så mange varianter som hver stue kan utstyres med en slik lyskilde. De moderne lysekronene er lyskilder i nye former og forskjellige farger, som tilsvarer de personlige behovene til rommets beboere. De er designet i forskjellige størrelser og i alle stiler, og gir hvert stue sin egen sjarm.

Dagens lysekroner er ikke bare dekorative, de er også et effektivt alternativ for belysning i stuen. De fleste modellene er designet med LED -lamper. Hvis lysekronene bruker LED-lys, viser de seg å være spesielt energibesparende, noe som faktisk betyr lave strømkostnader.

Lysekroner er et spesielt valg for moderne belysning

lysekrone stue gyldne aksenter luksuriøs stue

Hvordan setter du riktig opp en lysekrone i stua?

Lysekronene brukes ofte som sentrale stallamper, som gir den grunnleggende lysstyrken i rommet. Så de blir raskt et høydepunkt. Det er ingen tvil om at lysekroner har en spesiell eleganse. De moderne lysekronene er imidlertid ikke lenger så overdådig dekorert som den gang. Den kan også finnes hel enkle design, som gir forskjellige bruksområder. De er også lette i vekt, noe som er en annen og viktig fordel.

Lysekroner skaper en uforlignelig atmosfære i stuen. Design lysekroner, rustikke eller moderne, tradisjonelle glass- og stoffskygger eller de som er laget av krystall, halogenlamper designet som lys, geometriske former med lysdioder … Utvalget når det gjelder materialer og design er veldig stort. En lysekrone kan brukes godt i en fargerik og eklektisk stue, så vel som i en enkel og minimalistisk stue.

I dag kan en lysekrone brukes som grunnbelysning, ikke bare i en stor og romslig stue. Selv på en begrenset plass en lysekrone har en spesiell innvirkning på hele rommet. I en enkel interiørdesign kan for eksempel en vakker lysekrone komme til sin rett. Og du kan gi den lille stua mer unikhet med en matchende lysekrone.

Sitt ned Aksenter med en lysekrone i stua! Med en tradisjonell lysekrone, for eksempel, kan du skape vakre kontraster i en moderne stue. Eller lek med fargene ved å velge en lysekrone i en farge som står i kontrast til interiøret.

Hvordan velge riktig lysekrone?

Når du velger lysekroner, må du ikke bare vurdere de romlige forholdene, men også ta andre kriterier i betraktning. Som regel må alle lyskilder i rommet koordineres med hverandre og ha et jevnt belysningskonsept. Lysene må også matche hverandre når det gjelder stil og design. I tillegg må du ta hensyn til de optimale lysforholdene for rombelysningen. Så belysningen er ansvarlig for trivselen i rommet.

Lysekroner lager vakre lysspill

lysekrone stue moderne lysekrone svart

Så du kan finne den riktige lysekronen for stuen din fra det fantastiske utvalget av design. De moderne lysekronene er ikke bare en pompøs dekorasjon i rommet, men også en funksjonell belysning. Med en matchende lysekrone belyser du ikke bare stuen, du gir den et fantastisk dekorativt preg!

Et imponerende design gir deg et ord uten …

lysekrone stue minimalistisk stue design belyse

Lysekronens form må harmonere med de andre møblene

lysekrone stue moderne stue belyse bruk vakre lys

Noen lysekroner har en svært dekorativ funksjon

lysekrone stue uvanlig design skape aksenter

Velg en lysekrone som matcher livsstilen i rommet

lysekrone stue subtile fargevalg stilige møbler

En lysekrone foran peisen gjør et godt inntrykk

lysekrone stue mørke vegger dekorativ lysekrone

Lys opp hjørnet av rommet med en lysekrone

lysekrone stue blomstermotiver hvitt teppe

Krystallkronen er en ekte klassiker

stue lysekrone friske farger kombineres for å skape en innbydende stue

Den koselige stuen nyter godt av en enkel lysekrone

lysekrone stue koselig stue svarte aksenter

En krystalllysekrone er bare flott i en lys stuedesign

lysekrone stue glassbord salongbord lyse farger stue design

lysekrone stue innovativt design lage blå stue

lysekrone stue krostall aksenter elegant stue design koselig atmosfære

lysekrone stue moderne design friske aksenter skaper en koselig atmosfære

lysekrone stue moderne stue innredning lysekrone deco

lysekrone stue elegante interiørdesign ideer lyse farger